winning11

查看: 4951|回復: 5

[jennytang報告]【海班】666號 最年輕的得意妹

升級  91.85%

二星會員

VIP會員2022

聽說話有件最年青囡囡, 咁就要試下, 約好囡囡馬上出發, 飯都唔食, 試咗囡囡先, 見到真人幾 cute , 有波路, part one , 新手算ok , 按左二十分鐘, 都幾好傾, 不過要說普通話, 無問佢識唔識白話, 她出去拿東西, 很快就回來, 自動去半裸, bm 調情技巧, 應該得到  208 老師教道,都學到七八成成功力, 算合格, bm 來來回回做了好幾次, 都幾舒服,少女波,係正的, 啜 lin, 又好認真, good,  跟住我叫佢瞓低, 到我玩,  試咀都ok , 不過無法式, 可能下次有, 啜佢lin ,摸下面,佢勁呻吟,可能靚妹, 受唔住 , 見佢 under 都 濕晒, 本來指插,不過第一次,就放過佢, 叫佢吹,   可惜唔係  環保, 吹左十分鐘佢都無面黑, good , 又幾舒服,佢咀細細,感覺幾好, 又係站立式, 對住佢個口,抽插, 好似小西咁, 都幾過癮 , 最後發射, 佢都無放口, 呢樣真抵讚, 我出咗, 佢重吹多陣, 跟住再啜lin , 呢招肯定 是 208 教佢, 如果 一出囡囡就放心,會感覺唔舒服, 出咗後囡囡重含住, 啜多陣就最舒服, 小妹妹認呢招 ,真係學野快, 清潔完囡囡又好快回來按下手, 重問我要唔要重來一次,我話唔使, 夠皮, 條靚妹學野都好快, 成日問我舒唔舒服, 有無整痛我, 今時今日咁嘅服務態度就啱, 雖然無666 , 不過囡囡聽話, 又細心, 鍾意靚妺就啱晒, 下次要爭取 666,

升級  21.48%

二星會員

QQ
可惜唔多靓咯

升級  91.85%

二星會員

VIP會員2022

dengyue818 發表於 2013-1-11 23:48
可惜唔多靓咯

還可以夠年輕 剛17

升級  69.25%

三星會員

囡囡幾好波喎

升級  62.59%

二星會員

ok唔錯!Thanks

升級  45.93%

二星會員

长的好普通啊