winning11

查看: 9857|回復: 9

[麥格理報告] 一事兩日遊三小鎮 四處地方五次出精

升級  29.26%

二星會員

上星期五見到我大佬悶悶不樂,追問之下才道出原因!原來要消失一星期陪呀嫂返老家湖北!

因大佬在常平置家所以星期六就同他一起去常平吃一餐鈑,原來大佬還約了一位老友,早一天已經到了常平!

星期六黃昏四個人就到常平近中元街一間私房菜吃飯!晚飯吃完就各自打道回府!自已心想既然已經來到常平,

沒理由乜都唔做就返深圳! 本想去WSN打過轉!不過唔記得部長電話,加上又係星期六晚港男搶食日子,又唔想去慰安所,

費事walkin 入去食白果!老實講如果唔係我大佬住度基本上我唔會停留呢個鎮! 正當在想怎樣打發時間 之際,忽然想起不如

去隔離大朗鎮天V SN, 起碼唔使去四樓慰安所輪街症!就打電話給KW部長訂房,談話中忽然多口問她今晚有沒有show睇?佢話

夜晚十二點還有最後一場,我話好想見識下!見仲有時間,就去體育館千足X按一下,返正同天V一個老細開!按正按到

十一點半, 就離開旅程第一個地方,坐的士離開第一個鎮常平,去第二個鎮大朗,

車費三十五蚊,大約十五分鐘就到達第二個地方天V桑拿! 然後就上去,上到去就找KW主任,響餐廳度見到KW主任,打過招乎,

連埋自己加上有其他港客同大陸客都未夠二十人! 到十二點就開show, 大班人就行去所謂泳池間房睇show!

行入去時已見到有囡囡己穿上三點式泳衣站在出面歡迎客人,見到幾個都可以食用,心想呢次冇死啦! 終於行到入泳池,

見到有四排大約六十件囡囡著晒泳衣企泳池俾客挑選!仲有幾件度跳鋼管舞,不知是否在場播放disco音樂聲太大有所影響,

花多眼亂,覺得這一批囡囡好普通,沒有幾個可食用, 其實有已食過,所以唔想再返食,就問KW主任企出面囡囡係點樣?

點知佢同我講企出面係唔得,因為唔方便,叫佢地返祇係充下場面!聽完個心為之一沉!唔怪得呢檔生意一般,

係黃金時間都冇乜人去,唔爆房啦!不單止係我咁想,在場其他人都睇好耐,無乜幾個好快簡到! 心想唔通食白果? 唯有返食,

同主任講要!^@ ,正當主任要叫她之際,她自己卻行出來, 原來已經給一位師兄看中了! 唯有第二個,見到!#)度,就點佢啦!快速

離開泳池房, 行去房間,途中問!#)認唔認得我? 佢話認得! 選佢都希望有好好服務-因為返食! 例牌主任叫佢服務要好!

因為係過夜房,主任先收房費198!關房門就開工,囡囡先同我車幾,跟住就脫光衣服,我話肚餓想食碗粥先!補充一下,

呢度大大話話都去過好多次,但係度過夜計埋今次都係第二次!囡囡就幫我落order !

粥送上來,囡囡問我要不要她餵我食?我話好!咁就好似皇帝一樣咁享受!食完粥還餵我食生!食完之後就幫我除衫,

先去濕蒸跟住就上豬肉涼,囡囡一如概往細心服待,囡囡之後吹奏.

吹了很耐還未出來,我跟她說你吹不出來!囡囡死都要話幫我吹出來!最後當然失敗!囡囡只好拿過套子來,先跟我在豬肉做

第一次, 原來係豬肉做好辛苦,好唔舒服!最後都係走返床上埋尾! 做完第一次之後其實己經過了沖涼時間四十分鐘!囡囡

立即報鐘, 以免捱鬧!之後就休息一會,閑談中她跟我說捐了一千元振災及有去捐血跟住就做東莞式服務!

囡囡說加多了一式及改進了改式!好落力做服務 !囡囡幫我吹完之後,就上槍袋做第二次,她提議去功能椅上做,做了十多分鐘,

好疲倦!又走返上床繼續,多抽多一會就完事!條女都幾叫得 -

服務同叫床都算做足! 前台打電話入話夠鐘 ,囡囡然後幫我清潔之後著衫派彩四佰,囡囡有禮貌說再見,然後出房,

望個鐘,都差不多二點四十分了- 足足有成140分鐘! 其實已經過了鐘,整過過程全冇吹促! 多看一會兒電視,三點半左右就訓覺!

因為人到中年!做了兩次實在好倦!

升級  29.26%

二星會員

離開朱古力水都上的士之前,問吓A朋友條超模如何?A朋友笑住話好滿意!仲叫我下次一定要同佢超模一齊玩party !我答應住佢先!

大家各自上的士就分道而去!在中原古都這個地方都不知是不是有鬼迷!的士上忽覺尿急, 從車上看到"銀蟲賭"離我不遠,轉頭就叫司機

車我去呢度,心想還有時間可按八十鐘正腳,然後可以再去金三角坐八點尾班車回深圳!下車就冲入"銀蟲賭"!咨客有禮貌地問我要什麽服務!

我話浴足!咨客聽了,不是答好,而是不斷遊說我去桑拿,大讚好好玩!我話不用,只想浴足!咨客無奈的送我上一樓!這間休閒中心根本是休閒,

完全係打你小弟弟主意,招乎閣下小弟弟為先!上到去先去洗手間小解,跟住就向一個男經理道明來意!雖不知條友向我介紹一個新出的足浴式!

叫做"奧運式" - 價錢係168 八十分鐘!條友係咁sell , 因為條友講啲我聽不明的國語,我同佢講我聽不懂,佢即時話找個會說白話的!還叫我入洗腳

房先! 一會兒有個女咨客走入來,用白話好詳細介紹一下"奧運式"是什麼玩法!此女全冇避忌,令我一點愕然!唉神推鬼撞的答應,其實個心好想見識

一下!等一會兒一個穿著短裙校服工衣的女技師走進來!跟著就開始"奧運式"服務!條女首先關了足浴房燈,然後就開音樂跳艶舞,跳到咁上下就開始

跳脫衣舞,逐件咁脫,最後就脫剩條老底就停,跟著就開工招乎雀仔!技師又係來自其中一個受害重災區!幸好家人冇事,先把我上衣同褲子脫掉,然後先

做一下波推,然後就用大脾打雀仔,跟住就好細心清洗雀仔,洗完就腸仔煎雙旦,然後就戲肉不環保奏樂!過程當然有抽水!因先前以經做了兩次,任條女點

吹,落力係咁吹,吹咗好耐都吹不出來,況且雀仔當時係microsoft,見佢咁辛苦,淫根又發作,同佢講不用吹出來,做出來,條女話要收小費,我話我知道,

二張紅色毛主席! 叫佢即刻除埋條under ! 然後即探桃源洞,摸多幾摸已經出水!我叫佢除咗過舊環保袋,自已拿出一個新0.03環保袋,叫她戴上,

然後再吹,吹了一會就叫她躺在洗腳椅,我男上女下的就幹第三次!條女插咗一陣妹妹已經好似水塘缺堤,因為0.03出面係好乾吓,

但我感覺個套好滑!一路抽條女一路叫,又聽到出面人行過嘅腳步聲同講嘢聲,仲鬼咁大聲,真係好鬼刺激!呢啲女同SN妹不同,SN 妹日做夜做,

有水都變冇水!呢的女不是成日開大,好容易做到出水!

如是這般的姿勢做了十多分鐘,第三發終於出了,馬上躺在椅上休息,條女立即就洗妹妹,清理完自己就幫我再清潔雀仔,清潔完之後就大家穿

回衣服!因還未到鐘!技師係甘易幫我按一下雙腳等到鐘!七點半夠鐘就拿拿聲派彩368!跟住就離開呢間九唔答八嘅"銀蟲賭"!拖著極度疲倦嘅

身軀行去金三角大巴站坐大巴回深圳 !這樣就結束這一次三個小鎮,四處地方,五次出精報告!兩日洗費大約二千人仔

多謝收看! 一如概往!相片欠奉,抱歉!

(全文完)

升級  17.25%

三星會員

師兄,真係辛 "九" 苦你啦

升級  1.48%

二星會員

好詳盡, 好有誠意!2日出5次, 仲要舟車勞頓, 佩服佩服~~~

升級  50.37%

二星會員

原帖由 肥佬 於 2008-5-26 01:41 PM 發表

中國咁大,唔知都唔係好出奇姐!
老實講,就算你家陣講完,我都唔係好知!
不如你做次領隊呢?     

我都係禁話啊!! 都唔知在那??

升級  93.5%

三星會員

ching真可謂有心有力!厲害!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  1.67%

三星會員

great report

great fun

thanks

升級  22.96%

二星會員

謝謝師兄咁詳盡既報告!!
師兄真係勵害,不得不寫個服字!!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2008-5-26 01:41 PM 發表

中國咁大,唔知都唔係好出奇姐!
老實講,就算你家陣講完,我都唔係好知!
不如你做次領隊呢?     

我更加唔知啦,我淨係識去沙咀同埋向西架咋...

升級  53.33%

一星會員

QQ
佩服佩服~~細佬一定無哂知覺~~