winning11

查看: 5375|回復: 5

[phoneman報告] 性鬥士星矢之【鉅星】11號

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

呢個星期係大陸幾日做嘢,順便試咗幾個地方, 有"鉅星", 有街邊嘅雞頭, 有"新泳康"! 都係親身體驗, 絕對真實!!

星期一下午去咗鉅星, 打親電話問嘅NO.都話有, 去到都係無!! 最後得一個ON CALL, 所以試咗11號, 女仔幾可愛,皮膚都好滑, 但心口就差D. 瞓低都已經唔見晒! 但都要做D嘢!  我做嘅係快餐, 所以佢只係錫吓LIN, 用手攪吓JJ, 我就無咩感覺,只好攪返佢,我錫佢LIN, 再玩妹妹, 有水出,有ER聲, 可以上馬!  摩打速度從後勁插, 見到佢有真反應, 再插快D, 兩只手掹實枕頭, 呢個反應超正, 再加速, 佢叫咗出嚟, 正!  但我都射咗. 訓係佢背脊到抖咗一陣, 碌嘢梗係重係西到休息咁,欏油都好正. 拎返出嚟, 用紙巾整乾淨, 跟住一齊冲涼! 我話妳D反應好激吓, 佢話做咗一個月唔夠!! 夠FRESH, 最後3舊埋單!! (睇相)

星期二黃昏時間係深圳間大家樂食飯, 食完走個陣, 門口有個雞頭話有新女到,400可以雙飛, 大家有咩反應, 我就話咁貴, 300就OK啦! 我講明唔得唔要, 佢話OK. 終於試咗平身第一次雙飛!
兩條女4個波係眼前, 但我都唔知點開始, 一個錫LIN, 一個玩JJ. 但唔吹!  簡件大波先小, 佢自己係咁坐, 上上下下搖吓搖, 唔知點解無咩感覺, 最後叫佢著衫,唔小佢,可能兩條女, 我比較緊張, 一D感覺都無!  大波嘅走咗, 開始同第二個玩, 搾波,玩西,佢就勁攪J頭, 硬晒, 即插, 男上女下, 狗仔式, 我同佢都全身濕晒, 終於出咗! 問佢攞咗手提,跟住冲涼走人. 300整咗兩件,雖然最後出咗一嘢, 但都算唔錯, 不過無相!

星期三, 原本去金莎灘試鐘,點知咩都無!! 唔明就自己搵吓帖睇!! 最後去對面泳康SN, 已經係晚上7點幾, 女數量得唔超過一只手咁多嘅女ON CALL, 我話只係快餐, 嚟親睇嘅件件都豬扒, 佢話大部份已經返咗老家, 一係E媽到.一係上咗鐘,重有放例假, 我諗我唔係傻嘅, 都明咩原因! 反正冲咗涼,是但搵件無咁扒就算!! 不過全程都唔算太差,條女都有波推,帶套冰火, 但每段時間就超快, 唔緊要, 最重要硬咗先至做得,最後都出咗!!  快餐時間係60分鐘,條女會提你, 我由入去房門到出門口, 用咗唔超過15分鐘!! 多謝大家明白!!! 不過無相!!! 我連條女No.都唔記得咗, 你就知我係呢個星期三有幾開心啦!!! 雜誌上嘅女性, 一個都見唔到!

升級  15.92%

三星會員

VIP會員2022

辛苦師兄四處走

升級  14.52%

四星級會員

巨星在那裡的

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

near to SZ 紅嶺 MTR station

升級  6.3%