winning11

查看: 22783|回復: 27

[深水埗] [鳳凰報告] 深水埗 大新大廈淇淇(前指壓紅牌電眼小公主)

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

深水埗大新大廈淇淇(前指壓紅牌電眼小公主Zoe/Elaine)

3個星期前得知Elaine轉戰深水埗一樓一改名淇淇,奈何一直忙,加上淇淇又M假又病假,今日才能一聚。

淇淇暫時返2pm至12am,都幾旺,約了3點,淇淇熱烈擁抱歡迎我,細看她,頭髮比以前再長一點,及電了小小曲,迷人電眼就冇變,身材回復年多前在金來閣叫Zoe時那樣,即比約一年前在太子叫Elaine時清減了。

轉了一樓一,只做兩味,即是冇做淇淇不喜歡的毒龍鑽。沖涼時有BM,但浴室細,不能跪下做水簫,所以一出到去抹乾身即推我落床吹番夠。

簫功比年多前有極大進步,應入大師級數。用了含、吹、奶、啜,磨,拎(用手掌心貼著龜頭頂,手指輕找著陰脛來拎),挑(用她的電眼挑逗我!),重吹左成10分鐘,其間我忍受不住,所以找著她的波波玩弄以減低走火機會。

吹左咁耐,見淇淇出汗,著她停下,本想叫她女上騎我,但她喜歡我在她上面插她。還跟我說今天我是第一個插她,因為上一個客好鍾意淇淇吹,主動加錢吹爆,結果吹左那個客20幾分鐘先吹爆,真係凳淇淇辛苦。但我就錫住淇淇,由我來辛苦吧!我男上咗10分鐘,見淇淇好 enjoy咁有高潮就放過她唔玩太耐,出埋野算數。

特別提醒做開指壓的網友,淇淇轉一樓一後,只做$350兩味服務,不做毒龍鑽,跟其他一樓一睇齊帶袋吹或加錢唔帶袋吹,熟客有優惠,唔加錢都可以唔帶袋吹。咀就睇人啦,如果斯文有禮, 應該都唔難考車牌的。

因11台未有一樓一廣告區,如想看相片及廣告,請到141或148網看。

地址:深水埗長沙灣道140號“大新大廈”1樓E室。(出地鐵向南行剛過南昌街口) 下午2點到晚12點.

Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  64.25%

三星會員

謝謝更新囡囡資訊

升級  92.58%

三星會員

Thanks 鳳凰 ching report,  I tried her once in Kam Lor Court, she is really beautiful and have gorgeous body, but I don't like to go to 141 !

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

淇淇叫我傳話:

我做每一个都会用心!我不会很急做完!因我希望有回头客

升級  92.58%

三星會員

Good attitude.

升級  76.67%

一星會員

現在還在不在?

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

重有做。

升級  0%

二星會員

我是淇淇我到11来认识大家!

升級  0%

二星會員

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

大眼妹淇淇 發表於 2013-8-17 12:34

hi! 淇淇,祝您事事如意!

升級  11.85%

二星會員

good sevice

升級  7.42%

三星會員

毒龍鑽 so good.....if no thaen can't go la

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

v4015 發表於 2014-3-16 14:23
毒龍鑽 so good.....if no thaen can't go la

most 1 floor 1 do not provide 毒龍鑽 service.

升級  7.42%

三星會員

鳳凰 發表於 2014-3-16 16:18
most 1 floor 1 do not provide 毒龍鑽 service.

yeah but I thought since she used to be in 指壓 maybe exception...haha too bad

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

v4015 發表於 2014-3-19 08:18
yeah but I thought since she used to be in 指壓 maybe exception...haha too bad

Sorry, many 指壓 move to one-floor-one because they don't like poisonous drill

升級  7.42%

三星會員

鳳凰 發表於 2014-3-19 11:36
Sorry, many 指壓 move to one-floor-one because they don't like poisonous drill

but it feels so good.....especially those deep ones with motor tongue...don't u agree?

升級  0.4%

四星級會員

好多1仔都無包毒龍
但係好多加錢就有

不過都多謝報告

升級  40.56%

四星級會員

鳳凰兄, 囡囡是否上岸了? 141, 148已搵唔到資料

升級  76.67%

一星會員

囡囡年紀如何?

升級  5.83%