winning11

查看: 8292|回復: 5

[vgoman66報告]【新海潤】28 - 半莞式服務。滿分態度。

升級  26.67%

一星會員

[vgoman66報告]【新海潤】28 - 半莞式服務。滿分態度。與服務王滿足的兩發!!

“介紹一個呢度做得唔錯嘅俾你,點樣?”
“好。帶黎睇睇先。”
“好快到!” (部長打了個ok 的手勢!)

攤上床,望住天花板大鏡倒影既自己,諗起黎到新海潤嘅經過。由專人帶路,經過重重關卡,迷宮般通道,終於到達今日既戰場。路,是多走了,心,卻穩多了。感覺十分之安全,放心。

“knock knock knock!”
“呢個就係28號,ok?”

長長嘅秀髮,瓜子臉,望住28一臉嘅微笑,嗯。都可以!28妹一句:“我地先沖涼吧!”就開波!

主動熟練嘅28妹,幾秒已脫個清光,見我手忙腳亂,就過來幫我寬衣解帶,拖我入浴。“會唔會太熱?”“可以!”較好水溫,身上前前後後都是沐浴露,妹子一個懷抱,用佢滑溜既肌膚同嫩乳,黎個body massage。磨呀磨,前前後後上上下下,妹妹侍候弟弟,棍棒夾股罉,用心服務,照顧"周"到!唔洗講,小J晨早硬晒!快快手洗乾淨就返到床上。

“先做服務還是。。。?”

“有什麼服務?”
“趴著,說給你聽,做給你看。”
“”

小妹細心地在我後背揉上一層乳香味的香油,一對滑溜B與淺提上下游走,呢個係人都知叫 <波推>。推推下,28妹反身坐上背,用圓潤嘅patpat由上而下打轉搖磨,呢個我都知,係 <臀推>。突然,大脾同patpat傳黎陣陣電流!靈活嘅舌頭又舔又打圈,吸一口冰水,咕嚕咕嚕,一吸一張,妹子在我身上 <漫遊> <過水刮沙>,真係俾佢搞到打冷顫。

轉過身,雙花被吸啜著,慢慢漫遊向下就達三角位,又舔又錫,蛋蛋袋袋都照顧周全。橫蕭直蕭,淺舐深喉,一時冰涼,一時火熱。冰火交替,毫無齒感,功夫到家吹奏間,28妹一個轉身,<69式> 妹妹已盡現眼前,不自禁摸摸小跳豆和穴縫,已然濕淋淋。吹著吹著,28妹雙腳往床頭一撐,成倒立姿勢,但咀巴依然含住小J吹奏,原來呢個就係 <360度>!! 享受了差不多10幾分鐘,吹爆? NO WAY!! 又係時間做正經野。

穿好雨衣,女上男下,

觀音坐蓮,一桿入洞,

濕內滑璧,緊包舒適,

奔馳策騎,嬌聲綿綿,

愈騎愈快,愈un愈深,

轉背對式,騎技出色,

拍拍作響,妹水長流。

妹蹲哥站,老漢推車,

九淺一深,大力抽插,

卜卜卜卜,滋滋滋滋,

J爽無比,如要噴射,

立即抽離,壓妹於下,

傳教士式,抬腿出擊,

撫揉B球,出入緊穴,

愈演愈激,抽插內璧,

衝破臨界,最後當然激爆!穴內發射。

第二發亦係差不多,寫多無謂,行動最實際! 要讚的是28妹心態甚好,第2Q良久未派貨,她仍努力服務,毫無黑面,完全配合一切你所需! 最後激戰廿分鐘,終於滿足搞掂!

資訊簡略:

NO: 新海潤28

類別: 服務王

年齡: 22 才

出產地: ?? 懂廣東話

身材: 162cm 左右,B,少少肚腩仔。

心態: 心態掂,健談,配合度極高,會問你想點做。

升級  74.25%

三星會員

九淺一深,大力抽插,

升級  4.81%

二星會員

重新开张?

升級  4.81%

二星會員

几时恢复营业?

升級  9.5%

三星會員

求#28电话