winning11

查看: 8713|回復: 7

[神州任我行報告] 深圳正骨按摩

升級  15.19%

二星會員

前兩日成身酸痛,去咗深圳大場按摩,見到有個新加項目"xx海風情式推油" 話有前列腺12招,食完個中午自助餐後,上陣網(好--慢)就上房,比左間房幾特別,三尖八角咁,有兩張中式床+一張日式床,日式床在房內的尖角位(房門口望入嚟係睇唔到我除左褲的)
先按背幾下,突然泰山壓背,仲要係兩座添,正場都有波推 不過係著住衫,跟住掃背,patpat,脾,都幾舒服.
按背按頸力度唔錯,最後當然連我梗有的衣物都比佢清除埋,將我兩隻腳抬上佢大脾,推我patpat,捽我菊花,抓我荔枝,間中又摸我玉棍,好high呀,轉身了,佢出去拿東西 ,返來見到有兩隻雞蛋,一冰一熱,佢坐在我兩腿之間開工,摸下大脾又摸下神仙棒,先用冰蛋推棍後轉熱蛋推,都幾得意幾舒服.最後佢問我出唔出,火都黎啦,咁樣玩法,邊個會唔出,佢就轉為重點攻擊,可惜佢一直坐係床尾,我就起身攻擊佢雙峰,順勢下滑到佢下面,佢格我,話佢著左三條底褲 我摸一下佢下面,又好似好厚咁,最後我放棄了,瞓低享受佢的攻勢.15分鐘後完事,佢仲好細心的問我出晒未先收手,抵讚 ,清潔完手回來再按膊頭,好舒服,走人簽100小費(部長話小費80 - 150),沖涼時話維修緊,未有熱水 沖完冷水浴換衫走人,埋單148(奧運期間八折) 即118+ 小費100 = rmb218 (我比港紙hkd239)

升級  56.67%

三星會員

前列腺....呵呵

升級  1.48%

二星會員

原帖由 神州任我行 於 2008-8-7 03:25 PM 發表
前兩日成身酸痛,去左深圳大場按摩,見到有個新加項目"xx海風情式推油" 話有前列腺12招,食完個中午自助餐後,上陣網(好--慢)就上房,比左間房幾特別,三尖八角咁,有兩張中式床+一張日式床,日式床在房內的尖角位 ...

係邊間呀c兄

升級  17.25%

三星會員

點解無得摸,有排至出火

升級  2.22%

二星會員

正骨按摩......有火出.... Very Good!!!!

升級  15.19%

二星會員

原帖由 肥佬 於 2008-8-10 03:50 PM 發表
家陣深圳嘅骨場真係正邪難分!!

在正骨場出火,當然無係邪骨場咁放,不過起碼唔駛走兩次骨場

升級  31.11%

二星會員

間場咩名???係邊度呢請問