winning11

查看: 5548|回復: 8

咁都得???

升級  31.11%

二星會員

第一次出post, 小弟見識少,希望唔好比人鬧!
星期六(8月9日)夜晚一個人狗溜溜去咗水圍, 但係冇咩心水, 心諗算啦, 呢排風頭火勢, 都係正骨吧啦, 咁就諗住去水X間, 果度都OK!
點知行到去門口, 望望附近左右, 見到有個霓虹招牌, 好似係骨場, 咪過去超超囉, 原來真係一間骨場, 不過睇門面就一般啦, 望下又唔太似正骨, 心諗試下都無妨既, 入到去招呼幾熱情, 先去沖涼, 嘩...........個浴室........好細........不過都好乾淨, 一睇咁既浴室, 就知咩事啦, 肯定係邪!!
沖完涼行出去已經有個男經理企係門口笑淫淫咁對住我, 咁我按咩式, 咁我就問有咩式啦, 佢就一路帶我行一路講, 有中式, 泰式, 港式........咁我就問, 港式即係咩呢, 佢就話係推油打飛機......正在談話途中, 佢已經帶左我入房喇, 一入去, 就見到一張4X6既大床, 再望入去, 有浴室.......咁唔使啦, 咁我就再問, 仲有咩式, 男經理就話仲有波推, 全套, 同埋莞式......咁我就問下咩價位啦, 港式就218, 波推就258, 全套就3X8(唔記得), 莞式就4X8....都唔記得!!
咁我就話港式算啦,(因為第一次去, 都唔知D女得唔得), 咁男經理就話波推啦, 舒服D嘛, 我就話"咁貴......"都未講完, 男經理就即刻話"打個折比你啦, 238埋單, 好冇".......我心諗"平得果廿蚊.....講到好似好豪咁"......不過咁計都係比港式多廿蚊, 好啦, 跟住等左幾分鐘, 囡囡入來喇, OK啦, 中等貨色, 咁就開始按摩啦, 之後波推啦, 都係咁上下既野唔多講, 不過值得一提既係囡囡態度好好, 點摸都得, 全程亦好有心機, 唔錯!!
仲有一樣想講, 就係呢排風聲緊, 開頭我都有少少驚, 咁就問下囡囡呢度有冇被查過啦, 囡囡就話冇, 不過就算有, 都可以走鬼既, 我就問咩方法, 佢就指下天花板, 有個燈泡, 囡囡話如果有KO來, 就會著燈, 咁即刻著返衫咪得囉, 哈哈, 我心諗, 打飛機就走得切, 全套既咪死得!!!

升級  1.48%

二星會員

多謝6兄!

呢排風聲咁緊,C兄都有野玩,都算唔錯喇。刺刺激激都幾過癮!我下次行過水x間都留意下先

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
经理笑淫淫可能是想搞你呀
多谢師兄用心報告
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  47.04%

二星會員

第一次出野,,,支持下先

升級  3.17%

三星會員

推油算貴, 但莞式4X8都算岩路數, 可能會試下, 多謝報告
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  17.25%

三星會員

可能同交通燈一樣,敵軍入咗大堂就起黃燈,入到走廊就起紅燈,不過師兄你都講得無錯,如果做全套,都係死得

升級  30.75%

三星會員

原帖由 肥笨蛋 於 2008-8-11 09:07 PM 發表
可能同交通燈一樣,敵軍入咗大堂就起黃燈,入到走廊就起紅燈,不過師兄你都講得無錯,如果做全套,都係死得

老人家就冇有怕,黃燈亮起插入,敵軍未行到走廊都KO咗,仲有大把時间著翻衫呀!

升級  31.11%

二星會員

上面我又唔覺有咩特別, 可能班ko都去晒睇奧運啦!!哈哈

升級  31.11%

二星會員

唔係水圍, 係福田保稅區, 水X間隔離...........自己去探下險啦!!