winning11

查看: 5102|回復: 3

[葛情輝報告] 初試金沙灘 冇咩feel (有圖)

升級  1.48%

二星會員

睇<星期五>成日都見到金X灘呢個場,但都未去過。上星期六有位朋友話想去試下,所以就陪左佢去。

個場個門口有少少難搵,真係要細心少少先搵到。不過我地兩個係有心人,所以唔使一陣就搵到。我一直都以為金X灘個場會金光閃閃,點知原來都唔算豪華。休息室大概有五六十張椅,不過不失。不過,我朋友o係休息室食咗支免費煙,佢話支煙好難食,應該係假煙。食咗半支就冇食,--晒鬼咁。

跟住有個馬經理走埋黎問我地要咩女同埋介紹有咩服務,仲叫我地買VIP卡,話用VIP卡消費,兩三次就番本。我朋友耳仔軟,幫佢買左。大拿拿三舊幾人仔,我就唔會買喇。

我同經理講我要VIP房全套服務。OK,上房!

間房冇咩特別,不過就有張圓床,都算OK。等左三分鐘左右,經理帶女上房,5個囡囡一轉。不過第一轉冇咩好野,我要求睇第2轉。點知第2轉都冇咩好。其實都冇話好差,不過就係揀唔落手。我同經理講要睇第3轉,不過經理話冇第3轉。我當時個心幾失望呀,都有一秒鐘諗過起身走人。不過又唔想就咁走左去,剩沖涼的話都係要俾錢。算啦!是旦揀左隻***。

***唔算熱情,亦都冇咩交流,沖涼,冰火,上袋,好Standard下……

完事後傾左幾句我就叫左佢走。最後埋單一個人6舊幾(因為我做咗一個大堂服務),用VIP卡平左$100。即係5舊幾走人。

唔係話佢唔好,不過冇咩驚喜,而且好似冇咩Heart,我冇咩賓至如歸o既感覺。如果要比較,我第一次去竟牽開心好多。

唔知其他C兄有冇去過金X灘呢?

升級  11.5%

三星會員

認真麻麻~~~~非常一般﹗

升級  7.67%

三星會員

張VIP咭咁似以前駐仙閣個張既

升級  53.33%

一星會員

話係新場,天花板都發霉的。毛巾又唔夠熱。
驚驚