winning11

查看: 4118|回復: 3

大食人妻

升級  5.33%

三星會員

小弟由於間中返夜, 所以有時下午會o係屋企, 隔離屋住左一家人, 佢地d小朋友都幾嘈下,
有時可以狂叫個幾鐘唔停, 有次忍唔住想投訴下, 就等佢地有人開門先開門出去諗住話下佢地,
一聽到鐵閘聲, 我就開門出去, 點知見到細路個阿媽, 樣普通唔靚唔醜, 但身材真係幾好下,
應瘦o嘅瘦,應大o嘅大, 佢仲主動同我打招呼, 我已經唔記得左我要做乜了,

之後我地撞見好多次佢都打個招呼就無野, 但我都會盡量用眼掃下佢個身, 因為真係好正,
但除左打招呼真係無乜話題, 直到有一次, 佢收到d信唔係佢, 應該寄錯,
佢問我d信係咪我o嘅, 我話唔係, 我幫佢拎番去大堂, 之後我地見到都唔係剩係打個招呼, 都會吹下水
知道佢叫阿may

阿may個老公我多數星期日先見到, 平時佢老公都好夜番, 佢老公都ok老, 目測60左右,同may吹水得知佢係b6識再嫁黎hk,
都係大家見慣o個d老父少妻, 不過點都好, 我次次都係得個望字, 直到有一次...

o個朝我食完野番屋企, 咁o啱見到may都番緊, 佢話armarm送完小朋友番學,
我地就一齊上樓, 我一直行後面欣賞佢個body, 上到去我讓佢開門先, 諗住睇完都係番去沖涼瞓,
點知佢一開門就大叫彈番出黎, 原來有小強, 其實我仲驚過佢, 不過呢d時間點可以做衰仔,
門口執起隻拖鞋就上啦, 大戰左一陣終於殺左隻小強, 行完番黎再咁搞法, 我就濕晒
我抖緊o嘅時候may就關門入嚟拎左條毛巾黎抹我頭d汗, 未試過咁近, 聞到佢身上面d香味,
不過我都唔好意思, 話我濕晒你唔好企咁近, 我自己抹得喇,
點知佢一野就攬埋黎,

m:唔該晒你阿, 唔係你o係度我今日都唔知點算, 我好驚小強架
我俾佢一野攬埋黎我都呆左唔識反應) er...小意思
m:如果你唔o係度, 我老公好夜先返, 我搞唔掂架
我我而家都搞唔掂, 俾你正面un對野埋黎) er...你做咩阿
m:其實我平時好悶, 老公番黎都唔多掂我, 你陪下我好唔好
我:你有老公有小朋友, 會唔會唔係咁好
m: 我見你都成日偷望我, 你陪下我, 你唔講我唔講, 唔會影響我屋企

俾佢咁踢爆, 我唔理3721就開始摷佢, 身材真係好堅,
佢又真係好似好餓, 推我去梳化就同我吹, 今次終於唔係吹水喇!!
不過我覺得唔好意思, 因為我未沖涼好似好污糟咁,

我: 不如唔好吹啦

我仲未講埋後面o個句我有d污糟, 佢就停左口, 一野禽上黎坐我,
唔坐由自可, 一坐發現佢已經濕晒, 講真我有d俾人強姦feel, 好似我俾人食緊咁,
老老實實我唔係超人, 咁刺激咁樣俾佢坐法, 再加埋睇係佢o係前面un,
好快我就出咗, 之後佢拖我去沖涼, 行入去途中見到佢d家庭相, 即時有d內疚感,
話晒隔離屋, 有咩事真係會好煩, 不過呢個時候我好難避免用下面諗野,

雖然我唔係超人, 不過都仲叫後生, 沖緊涼o個陣已經又可以開始,
摷下搞下沖下, 沖完之後再同佢番房,

may: 你有無女朋友?我唔多見你有同女仔出入
我: 散左一排, 就算未散都係我去佢度多, 佢好少上黎
may: 唔怪得你咁好精力啦

講唔夠兩句又俾佢搞到硬
我心諗, 我都有d眼瞓, 成晚無瞓, 但對住你個body, 再俾你用手係咁搞, 我有乜辦法唔好精力,
雖然有d眼瞓, 不過我都想做下主動, 我就起身禁低佢錫下佢個body,
摷左陣, 我地又埋牙, 同佢狗仔左一陣, 雖然好正, 但我都係鍾意正面睇住佢,
禁番低佢最後衝刺, 之後頂唔順瞓咗陣,

到佢叫醒我o個陣已經3點, 佢話要去接小朋友, 我都番自己屋企, 心諗柒左, 應該一早番, 唔係有咩事真係含得
臨走佢同我講叫我放心, 唔會有事, 無人知, ......希望啦,
番到屋企佢sent 個msg黎, 原來佢已經襯我瞓入咗我電話
"你聽日上午如果得閒可以黎搵我"

佢真係好餓, 不過我真係支力同用番上面諗野, 就回佢聽日唔得閒,
都係睇定d先,

升級  51.48%

二星會員

我都想食人妻

升級  58.33%

三星會員

尼 个 正 中 人 妻 好high呀

升級  35.44%

四星級會員

very good time with the horny wife