winning11

樓主: zacho1987

[其 他] 【指壓沈船】指壓專題

升級  29.83%

三星會員

ysching 發表於 2016-2-19 22:36
你月入有五六皮,都未必會搵囡囡做老婆,你搵得少,女女又吾會搵你,所以……好難 ...

所以我話,如果月入六萬,又想找女友,有好多正經女會自動送上門,都無必要去找指壓女。

升級  30.53%

五星級會員

光頭佬 發表於 2016-2-19 03:53
自從病後,半夜很難入睡,眼光光到天光⋯⋯
見到這裡題目幾有意思,入嚟走走
我也講過真人真事⋯⋯

光頭佬
祝福你
病去如抽絲

升級  97.92%

三星會員

沉船依家野,男女都有份,只是誰佔比例多少⋯⋯
再講一個指壓女沉船事件:我自己形容沉船的人叫䥫達尼,又多個鐵達尼喇!
以前曾經興起女女北上叫鴨,那時她們可以講一日不上好似比蟻咬
當年她才28、9歲,年青細粒配36吋大波有服務又勤力,紅牌
唯一娛樂[賭],後來第一次同姐妹北上玩,就睇中一個北仔,高大靚仔
好快她租屋買傢俬同居,中港兩邊走,日日如是,她買金,買最新款手機,買名牌,全部是港貨
總之她能花多少就花多少落條北仔身上,有次,她同北仔和她的姐妹去唱K
她要上廁,順手就把手袋交比北仔睇住,其實我咃知道北仔經常私下開佢銀包攞銭
又經常諸多借口要錢,她都滿足佢,果次,北仔係佢手袋發現避孕套,當她出來
北仔就一大把扇埋佢,我同你做都吾用袋,大興問罪係吾係有第二條仔
又話要搬走,又話要分手⋯⋯她拼命抱實佢,怕他一走了之⋯⋯
據我所知她前前後後花左過二百萬係北仔身上,當年港紙吃香
她在港是紅牌,自己又做得搵到,佢D鐵達尼又不停供水
佢就將所有水就花係一個打佢、貪得無厭、話走就走嘅北仔身上
人有時候就係咁犯賎!

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

男會被呃,女亦會。緊记沉船也不要全沉到水底,半浮半沉好喇,要留力爬上救生艇走人。
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  14.52%

四星級會員

沉船呢家野,真係男女不分,但都是悲劇居多。

升級  98.5%

三星會員

光頭佬 發表於 2016-2-20 05:25
再講一個指壓女沉船事件:我自己形容沉船的人叫䥫達尼,又 ...

囡囡養狼狗,搵幾多都冇用。

升級  88.17%

三星會員

ghugwayi 發表於 2016-2-20 00:15
所以我話,如果月入六萬,又想找女友,有好多正經女會自動送上門,都無必要去找指壓女。 ...

送上門?縱使我有巴菲特那麽有錢都不會。明知自己會給她們帶來耻辱。
她們有自己賺錢自己花的節操,我也有不當sugar daddy的節操。

升級  94.07%

二星會員

再講一個指壓女沉船事件:我自己形容沉船的人叫䥫達尼,又 ...

女女十分可憐

升級  29.83%

三星會員

Lars 發表於 2016-2-20 09:07
送上門?縱使我有巴菲特那麽有錢都不會。明知自己會給她們帶來耻辱。
她們有自己賺錢自己花的節操,我也 ...

以家係講找女友,不是找性奴,何來恥辱? 師兄諗多了

升級  81.5%

三星會員

指壓一個月最盡8萬
200萬咪幾年...

升級  14.52%

四星級會員

突然想講一個和沉船沒關係的故事,望各位見諒。話說二十幾年前在指壓遇到一位好好服務的囡囡,由於經常找她在閒談中知道她是由爸爸申請黎香港,之後在酒樓做傳菜,由於太辛苦又搵錢吾多就跟了一位同鄉做指壓,做了指壓後又少少後悔,因發覺做了這行很難在找到真愛,所以決定搵夠一百常後就回鄉做一些小生意,從此不再回港從新黎

升級  14.52%

四星級會員

從新黎過,由於二十年前很少有人提供口爆和獨龍,有些陀地連吹都吾做,所以佢好多人搵,最後達成願望回鄉,從此未見過依人一面。

升級  29.83%

三星會員

chutaigor88 發表於 2016-2-20 21:53
突然想講一個和沉船沒關係的故事,望各位見諒。話說二十幾年前在指壓遇到一位好好服務的囡囡,由於經常找她 ...

大多數女都係這樣吧。搵夠就上岸

升級  97.92%

三星會員

johnyiu123 發表於 2016-2-20 21:41
指壓一個月最盡8萬
200萬咪幾年...

當年好做到痺,邊有今時咁難做,當年通街北姑周街走,個個對波都快要跳出來
D識途老馬係沙圈好似睇馬咁睇住D北姑跑來跑去,評頭品足,帶動整個旺角都旺,通街男人搵女食,尤其夜12後
當年指壓同樣好搵,2小時做3粒一D都唔出奇,一日20,搵4800無難度,怕條女唔肯做,[橡皮西]這個名有沒有聽過吖
還有小費呢,多少我不知道因為客都是係房比條女,但我知道差不多10個客有8個都放整數唔使找
好似當年做個間收420,比500找80,多數都放下20,一更做多少,小費每日都好禾味
還有送飯送湯送禮物呢,條女出去竹館輸左5000講一萬,條佬立即過數,條女當然唔會只call一個佬要錢,私下水源好厲害
只講女自己收入每月都十萬(平時洗費根本不用愁自然有人送食來),十個月都100
當年曾經有條女豪氣大手入沙田駿x園10個單位,單單比排隊費都2舊,還未講那10個單位的落訂錢
花一兩舊係隻鴨度根本不算什麼,因為知道一定會好快就搵番
睇下以前D蠱惑仔個個都穿金帶銀,用DuLpon 火機,個個都插支金沙,金銀勞
就知道當年黃業幾好搵,養住幾多人

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

當年一個大場年賺千萬。

升級  66.2%

四星級會員

鳳凰 發表於 2016-2-21 09:14
當年一個大場年賺千萬。

宜家呢?

升級  32.6%

四星級會員

錢的確易搵,所以當年質素的確很高。
蝸牛角上爭何事,石火光中寄此身。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

4份1喇, 當年收$420-$480, 女錢$240. 依家收$320/340(早餐-$390), 女錢亦是$240. 但租金大幅上升, 電費水費, 洗毛巾費, 裝修費加唔少.

當年冇封場, 唔使狡兔三窟, 依家經常有間封左白比租, keeper人工都加左(不過算加得最少)

細場得幾個女幾間房, 可能只賺兩萬一個月, 以做偏門計, 回報跟不上風險, 所以細場冇生存空間.
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  81.5%

三星會員

光頭佬 發表於 2016-2-21 05:58
當年好做到痺,邊有今時咁難做,當年通街北姑周街走,個個對波都快要跳出來
D識途老馬係沙圈好似睇馬咁睇 ...

橡皮西點解?

升級  81.5%

三星會員

光頭佬 發表於 2016-2-21 05:58
D識途老馬係沙圈好似睇馬咁睇 ...

沙田駿x園10個單位
駿x園高峰價開賣
到宜家未返家鄉
條女破產都唔掂啵