winning11

查看: 11718|回復: 9

[aa報告]【金海潤】遇到高挑 深入型囡囡

升級  90%

一星會員

收到風,“金海潤”又嚟咗幾件新女。依家你嘅個時勢,好多囡囡都要返去過年,要試新嘢,尤其係開大場真係少有。立即前往“甘凱潤”試新嘢。
   去到,硬件就唔講啦。入房,經理帶咗個10號囡囡過嚟,樣可以,身材高挑。長腿囡囡。唔錯。
囡囡入房,侍浴時同囡囡傾下偈。囡囡來自四川。啱啱踏足呢行(佢話,信唔信就自己判斷)。嚟咗啱啱一個星期。侍浴過程就唔講啦。
   之後就上床,囡囡問我第一Q想吹亦做出嚟呀?我話做啦。如果係吹,我驚你吹到斷氣都吹我唔出。甘就上馬。開始第一Q,四川妹即係四川妹。好滑阿....皮膚,好濕阿....下面,好緊阿.....條隧道......條女睇嚟冇講大話,隧道俾我經常玩的開大女緊。唔可以講的上超窄,但唔會係太平洋。先嚟個女上男下,搞咗五分鍾就換男上女下,再插過。推車結束。之後擁抱著,係床上休息,兩個都再喘氣。然后再稍微衝洗下。再上返床咗服務。
ISO服務:
   過程不在此詳細報導,反而最特別是那個環迴360度BJ;仲有壁虎攻(即係個倒立BJ,腳頂在牆上) ,你可以近距離看清楚佢個細妹,但記住” 眼看手勿動” ,因為在高危動作下,一切後果自負!最後來第二Q。
   入佢果度時,囡囡表情比第一次舒服。聽叫聲已經知道佢好享受。我慢慢得抽插。囡囡顯然唔鍾意你中速度,就呻吟的講:快,快點好嗎?原來囡囡係速度型,于是就踩油去盡。囡囡突然間又話,插入啲啦。嘩!原來高妹鍾意“深入”嘅。于是我細佬就深深的插了進去,見到佢用力咬著自己的嘴唇,這深深的一插,讓囡囡感覺心都要跳了出來,覺得自己被這強烈的快感征服了…強烈的快感讓我們無心再用什麼技巧,我瘋狂地抽插著… 囡囡顯然更無法忍受這種感覺,拼命的向上迎合著。一次又一次深深的插入,讓囡囡的身體劇烈的顫抖著,帶給她極大的快感!
    囡囡口裡叫住:啊!快……嗯……快…啊…。我毫無保留,以體能的最快速度和最大力度…啪!啪!啪! 一連插了成千上百下,當感覺快要窒息時,我終於忍不住,一股灼熱濃漿射入… 。呢下我又知道一件事啦。原來高妹細鍾意“深插”嘅。買單:$**。

升級  60%

一星會員

如果自己無能力出報告就唔好copy人地果d啦!!!!!!真失敗!!!!!!!

升級  1.08%

三星會員

唔係咁正之喎,c兄...................

升級  53.33%

一星會員

你講得啱哩條女個樣認真差
但係佢對波就好大啦
加回不少分數

升級  63.33%

一星會員

嬌聲嬌氣催你快,咱們今天來比賽。

升級  72.83%

三星會員

相片好Standardise!
Anyway, 囡囡一般啦。

升級  30.75%

三星會員

條囡囡係唔係啱啱去完萬聖節Party呀?

升級  86.67%

一星會員

girl not bad at all...!

升級  78.58%

三星會員

Not my cup of tea.
Anyway, thanks for your report......

升級  5.19%

二星會員

唔係咁正之喎,c兄...................