winning11

查看: 12389|回復: 5

[深水埗] [paulphi報告] 深水埗·鴨寮街瑗瑗美乳分享

升級  5.42%

三星會員

今日出糧諗住去玩下發洩下,去鴨寮街睇下有咩女好食,睇到有新女瑗瑗就禁鐘睇下貨辦。一開門就睇到身材火熱,眼神嫵媚帶一點誘惑嘅女子用溫柔嘅聲線講"你好!"。果刻我溶化了,價錢都唔問就入閘,相信好多師兄都有試過唔問即入,所謂千金難買心頭好! 一入去瑗瑗就好快咁幫我掛袋除衫,我要做嘅只係除鞋除襪,有種番屋企嘅感覺。有D激動想幫佢除衫,但第一次見咁做又唔係咁好,所以等佢自己除。一除Bra雙乳就彈左出黎,嘩!仲大過戴果陣!大約36C~D係竹筍形果種靚波,馬上黎過擁抱再順勢抽水摸下先。又滑又彈手,絕對係真波!瑗瑗比我咁樣偷襲好似嚇一跳,但無推開我或唔滿意,仲係我耳邊細細聲咁話我地沖涼先~ 我就攬住佢入去沖。小弟平時都係玩開莞式,前奏嘅功夫對我嚟講係好享受,所以一入去就同瑗瑗講我要莞式! 瑗瑗用好迷人嘅眼神望一望我對眼,我即刻知道呢個係攞車牌嘅好時機!一下車落去,一輪擁吻過後,佢含一淡水就往下幫我水中簫,一路用果種眼神望我一路吹,我扯到行一行!
沖完出黎,我就抹乾身瞓係床度等佢服待我,瑗瑗上床就係我耳邊吹一吹,再慢慢錫lin,吹簫都係用果種眼神望住我邊幫我吹,好似佢好享受我好舒服果種表情,加上佢舌功真係勁!錫lin果陣已經feel到,估唔到吹簫果陣更強烈,一吹一啜都同佢舌頭好配合,龜頭打兩小轉再含,仲要同你有眼神交流。我真係頂唔順叫停,即上套埋牙。
瑗瑗話佢都濕了,問我可唔可以佢女上先!梗係好啦!佢馬上對準就入咗!佢輕輕呻吟左一聲就合埋左眼,好似忍住唔想叫出黎咁,我隔住套都感覺到好濕好熱好緊!真係有水架!!!(小弟自備0.01岡本 所以感覺到)瑗瑗坐蓮咁一下一下抽插,我對手就梗係放係佢對美乳度啦,真係好軟熟,摸摸下。。。佢乳首突起左!我就啜落去!佢忍唔住咁嗌左出黎!跟住我梗係唔放過佢,到我下盤發力,一下一下咁入到盡,佢已經好high,我就攬實佢一邊車一邊坐係床邊抱住佢咁插。最後我真係頂唔順,就咁出晒~出咗之後龜頭好敏感,我feel到瑗瑗係度回氣呼吸嘅時候,佢妹妹係會跟住呼吸咁收縮夾你。由於果下太敏感,我即刻掹番下面出黎先。好耐無試過咁爽啦!完事後瑗瑗同我講我好犀利,有d客無咁耐嫁!我d自信心番晒黎,因為睇佢表現就知佢唔係氹我!我就比家用然後走,佢收左家用之後再攬一攬我,真係好有女朋友feel。比起去買新game新衫,我寧願再搵瑗瑗,佢嘅身材,技術,眼神真係回味無窮,返食之選!各位ching,小弟第一次出報告,有好野希望同各位ching分享,平時小弟玩開指壓,今次去一仔都算有意外驚喜,最後祝各位ching雞運享通!
評分
相頭:7.5
雖然唔係後生,目測33左右,對眼有種嫵媚嘅感覺
身形:9.5
真竹筍波,挺又好揸,小小肉好好攬嘅身形,皮膚滑!
服務:9
吹功騎功了得,唔催鐘又投入! 一定返食

升級  99.5%

三星會員

咁家用係幾多呢?

升級  0.17%

三星會員

躰才技術都令人回味,回頭客肯定不會少。

升級  3.42%

三星會員

地址呢?

升級  33.33%

一星會員

PM地址!pls