winning11

查看: 16478|回復: 6

[金多港] [cbr600報告]【金多港】68號 (有圖)

升級  28.33%

三星會員

金多港 68號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[cbr600報告]【金多港】68號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-764300-1-1.html
註:68號  通常返 12:00-01:00 / 162cm

有圖有真相

今日收早, 又上金多港, 入房問有冇相熟, 本人又係要求全能型AND試過嘅唔使入嚟, 哥仔話冇人可試, 咁我就問 66有冇返, 答冇; 諗住返食13 又話冇返, 咁唯有求其叫個大波入嚟就算

第一條女, 今次主角68, 目測30中, 樣貌相可, 有10%感覺似 葉童, 瘦底, 目測C波, (下身蘿柚十分巨大, 大腿都算粗 (同62號差唔多)), 基本上同腰, 上身, 手臂唔合比例, 各自除衫, 除左衫後目測囡囡對波係中超, 後尾手楂上去亦證實左係中超, 不過我唔介意

沖涼都係果D野, 水簫技術唔差但時間唔係太耐, 約一分鐘左右, 跟手叫出去玩
上床先做背, 獨龍一般鑽得唔係好深AND時間都唔係太耐, 又係約一分鐘左右; 之後轉身做前面, 錫LIN技術一般, 冇太大感覺, 到吹簫呢PART, 今次吹得比較耐, 約5-10分鐘, 技術唔錯, 感覺難以形容

做嘅過程都係咁上下, 先女上, 坐左幾十下到我主動轉男上, 最後轉狗仔後推, 由於囡囡蘿柚十分巨大, 好多肉, 所以推車十分之好推, 仲要下下頂到囡囡子宫, 小弟龜頭同囡囡子宫互相磨擦, 感覺十分之爽, 最後維持狗仔式動作直至出野,

整體嚟講服務好一般冇乜驚喜, 係做嘅過程十分享受, 下下大大力插囡囡都冇叫痛, 此女應唔會返食, 未試過嘅師兄又唔介意服務一般的話, 都可以一試

註:cbr600報告-多港/金帝/金豐/來閣/怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  41.92%

三星會員

咁68其實……係全能……係未做過……定係兩樣都不是?

升級  28.33%

三星會員

9hard 發表於 2017-9-19 13:19
咁68其實……係全能……係未做過……定係兩樣都不是?

68 唔係全能, 本人嘗試指插囡囡後欄, 一到門口即格手

升級  58.42%

三星會員

似葉童10%,好好笑

升級  96.67%

一星會員

金记蘿霸

升級  33.33%

一星會員

試下都ok既

升級  2.59%

二星會員