winning11

查看: 3851|回復: 1

[尖沙咀] [魔鈴娘報告] 再見香檳 Barbie

升級  4.17%

三星會員

再見香檳 Barbie

時間 : 某日放工 6 點幾
地點 : TST 香檳大廈 B 座 4/F D3 房
主角 : ar Ken 丫, 唔係, 係 Barbie 先啱

案發經過:
某日, 放工身痕想搵人dup下骨, 自從係立信搵過 Barbie 之後, 都有返 dup 過幾次
感覺良好, 所以諗住打電話做 booking 啦, 點知... "你所打嘅電話未能接通,
請你遲啲再打來啦.." 原來放假, 無計, 諗住搵下重有咩好野啦... 正在連線之際
電話響, 有野做, 咁下次先啦...

尋日放工又得閒, 打電話, 伊人話要排到 9:30 p.m. 我呢啲阿伯梗係唔得啦, 佢話睇
下六點個客唔上來就打比我喎, 又好, 咁就出尖咀行下先啦. 出到去, 未夠鐘, 去週圍
洗下樓先, 但係無做功課, 所以真係唔知由邊到開始... 上咗發利, 由上洗到下, 無乜
啱心水, 出返來, 記得占大俠話福僑個 ruby 好loli feel 諗住上去睇下, 行到半路,
電話響, Barbie 問我上唔上去搵佢, 咁唯有下次先上去見識下 ruby 啦...

上到去, 佢話今次唔可以幫我 dup 喎, 唔係嘛, 我就係想搵人 dup 下喎, 原來佢有個
7:00 booking , 正當我心情到達谷底之際, 佢電話又響, 原來 7:00 個客要遲啲先到,
咦~ 咁我咪有機囉.. 嘿嘿

呢個失而復得嘅感覺, 令我心情十分良好 . 所以立刻解除我嘅束縛, 入去洗白白.
自從佢係立信搬左去香檳之後, 我咁啱唔係好得閒, 都無搵過佢 dup , 佢呢到個單位
比立信大啲, 張大床都闊啲... 光速沖完身, 上骨床, 開始... 一路 dup , 一路有
講有笑, 氣紛唔錯, 技術都okay, 一路 dup , 一路傾, 唔經唔覺咁, 好快就去到 part 1
嘅尾聲喇... 佢熄埋暗淡嘅燈光, 用佢對玉手輕 R 我個 pat pat... 房內立刻由有講有
笑, 變左一片靜默, 只餘下冷氣機嘅風聲.........

到左鬼混嘅時間 , 換過佢張大床, 佢用佢條丁香小舌係我身上不斷遊走... 令到小魔成日
頭岳岳咁望住佢, 祈待佢下一步行動, 油完油, 佢終於拎左件雨衣出來比小魔著好, 之後
就做最後嘅口水防漏測試喇... okay pass, 可以入去探險喇. go go go~ 之後嘅野, 唔使多講
出入桃源洞多次之後, 小魔終於支持唔住嘔左出來... 但係伊人重係攬實我, 唔比我走住...
抖左一陣間, 先比我睇下小魔有無事...

之後一齊沖涼, 沖完出來傾左一陣, 原來佢今日啱啱放完紅假, 所以 booking full 晒,
唔怪得啦... 傾傾下, 完來已經 7:30, 佢個客係出面等緊, 所以就畀錢走人喇...

留精不留情 留情冇錢剩

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html