查看: 5887|回復: 5

5.1勞動節厚街義務勞動

升級  18.42%

三星會員

5.1勞動節厚街義務勞動
一行四人4月30日晚到達厚街先到台灣私房菜晚飯,飯後唱k時間未到,地方人員先安排3P遊戲,豪X3樓入房睇板每次8個,70分貨各人選好後
正在培訓中的技師入房,各人再選一次,我問身邊的98號『有無妳既好姐妹?』(本人經驗如果係好姐妹玩得喪的既)佢叫我點25號,OK.反正送既(加1百)來到入房三個人一齊沖涼做左人肉三·文治,4隻奶奶全身擦齊,前面潮吹後面毒龍前后夾擊個中咨味只有試過先至可以感受得到,唔識形容.玩左一捙間上床,98叫我扒響處,我話25學緊師不如叫25幫98做毒龍,俾女做得多未睇過,25無意見98反而話有的唔慣,俾人做都係第一次,25搞左98一輪我挖下98個小花蟹~嘩~出哂水

待續:?…

恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹
回復

升級  18.42%

三星會員

摸到98的水.自己興奮到硬9哂帶套上陣,狗仔式刁住98.25倒騎98兩隻奶面對住我狂吮雙乳,
98話幫我做完前面再刁,我話唔使,98轉身訓響度我就老漢推車,叫25幫98做全身冰火,只見25口含完熱水含冰水響98雙乳處遊山玩水,98真係Hi到雙手抓實床單…是o甘叫…,我就大大力抽送,隻手再摸下98既屁股全部係水.,知佢差唔多就快高潮,一於唔忍『狂刁』數十下!一齊出野,98真係軟9(o西).我同25去沖洗,25話未見過98坩樣同客人做過,我話等陣就到妳了,
待續……
回復

升級  79.63%

二星會員

好精彩喎!thanks.
回復

升級  43.83%

三星會員

電聯!
回復

升級  43.83%

三星會員

嘩哈哈!
兩次者!
回復

升級  18.42%

三星會員

無人爭唔興香
老闆都話多謝小寶哥比八十分
唔知財權哥簡個玟身妹報告出左未?
回復