查看: 5548|回復: 4

心思思遇正沙咀正淫娃 街女一試難忘

升級  21.85%

二星會員

五月七日自己一條友係沙咀行吓行吓,係橫巷識咗條沙咀街女(正淫娃一名)服務超一流,人仔收150,拉咗佢上私家架步,過程超激,急於和大家分享,大戰內容如下...
但係情況好難重組實在太混亂喇.太激啦..依家想起都想返去再搵佢過招。
總之:
一埋牙就水中蕭,吹左十五分鍾左右喇,沖完凉就抱起佢倒轉頭同我含含到雪雪聲,又識深喉,佢仲會o累D口水落龜頭再含過,好似d4仔o架妹o甘.差D俾佢吹爆,係床上,甚麽老漢推車、隔山打牛,龍舟掛鼓。一路咁試,差d氣絕身亡。
佢慨西又緊內壁有很多幼紋非常好小,毛又小,好似白切雞咁,一路插一路睇,睇住細佬係個西度出出入入,幾過引。
佢又可以玩玩具(本人自備一條大假狗8吋長,放落袋入便玩都吾使加錢),前後一齊嚟,插到佢依嘩鬼叫,
d水多到變白泡,攪到我成大肶都係水,佢個波又大,有成35d,又大食,
小心比佢搶薑,係咁搖,好鬼兇狠,
鍾意一邊騎住人狂un一邊狂搓自己對大奶
波滑毛小個gap一碰即呻吟,表情又吾係太假,重可以玩埋後欄,細細粒,
輕身吾重可以玩好多花式,比佢坐都吾受力可以頂起佢
全程媚絲細眼仲會舐利,叫床仲叫到震天,好似強姦咁,
一大力插到底就狂嗌真係想春袋都掙埋入去,插足半個鐘先出嘢。
仲有brother你地想點玩都得!但千祈吾好打茄輪!因為小弟射咗一大篤精入去,俾佢吞哂,下次一定叫佢嘔返出嚟!搵佢玩通頂。
呢條女天生就真係我嘅洩慾工具咁,試下問佢3,4,5P肯唔肯制,下次問問佢先,但我一定要排頭位!          [/url]

handsome,sexy
回復

升級  68.25%

三星會員

有問題就要問,唔好擺晌心入面。
天將降大任於斯人也,必先餓其體膚,苦其心智,勞其筋骨。
回復

升級  21.85%

二星會員

因為個日行過廟街,見到一檯賣假九的檔位,有位阿姊做promote,我就同我老死一齊睇,見到一條假九幾靚仔,問佢幾多錢,佢話收九拾,我就買咗佢,林住帶返常平俾亞三用,後黎個老死叫一齊返沙咀,點知返到去食完飯,佢俾二奶捉咗返屋住企qq,留底我一個人係街度,本來話返常平,點知你係橫巷俾我遇到佢,我就唔返住,鬼叫我好色吖。信唔信隋你啦,以後都係寫小d啦,無喂俾人誤會啦!
回復

升級  21.85%

二星會員

ko-67有幾會揾你試吓,我係唔係渺小,到時你就知。
回復

升級  21.85%

二星會員

有相,但唔識點擺上黎。可以教我嗎!廟街的嘢,一佰幾拾賣嚟當玩囉,都ok嘅!
回復