winning11

查看: 20013|回復: 20

[雲 來] bg貼圖:【雲來】少女香氣感覺震撼·寶寶 (有圖)

1萬

18萬

管理員

雲來 寶寶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

bg貼圖:【雲來】少女香氣感覺震撼·寶寶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2214570-1-1.html
註:寶寶 通常返 11:00-23:00 / 160cm

有圖有真相

有圖有真相

精選評語~嘉欣

嘉欣:夜總會轉埸.90後小美女.五官精緻.一笑動人.纖纖幼腿.白滑肌膚.高160.Dcup.指壓難求.歡迎調教。

[章魚出征報告]:同小S完咗之後,同鐘房吹左陣水啦。期間,見到有個囡囡啱啱上樓梯,著得好young,雖然戴左口罩,望佢雙眼已經覺得幾啱我眼緣,重點係雙乳夠大,皮膚都幾白,咁我問下鐘房啦,原來係新囡嚟,第一日返工。咁我問下幾點先有得book,原來未上牌,未有人book,咁小弟我一秒都無猶疑,即刻book新囡,準備我今日嘅第二發。再同鐘房講先知新囡叫嘉欣,鐘房話後生囡嚟,我話有無得同小S比先,佢地話你期待下啦,你頭先都見到佢經過架,唔使我地多講。咁樣講完,令我期待值上升唔少。
咁我入房等啦,可能囡囡啱啱先返,要打扮下,我都等左一段時間。當囡囡嚟到打開門果刻,我真係眼定定望到佢實,真係同官方形容一樣,大眼晴,櫻桃小嘴,佢仲要下爬尖尖,真係靚女嚟,重點……佢著住果件紅色裙個 desigN,雙乳中間波罅好深,真係好有料,完全係眼前一亮。
不過嘉欣有d怕羞,我咁啱又係第一個客,小弟都好耐無試過。入浴室同佢傾下偈試下破冰,囡囡主要講國語,識聽廣東話嘅,我就配合返佢講國語,慢慢都開始交流到,不過都見到嘉欣仲係好緊張。佢有問我水簫姐係點,咁我教下佢啦,諗唔到佢吹功了得,佢郁動嘅頻率好快,摩打嘴嚟,仲要吸到實我個章魚仔,好似抽真空咁,咁我已經好期待一陣出到去俾佢吹。
出到去,其實都係果D基本野,不過佢個嘴同條脷令到我好爽,玩我果兩點,都好俾心機不停奶。幫我吹果陣真係摩打嘴,好快,我亦都好爽,我問佢平時都係吹得咁快架,佢笑笑口無答我。其實囡囡未放鬆到,偶然我令到佢笑果陣,佢個笑容真係好殺食。如果佢keep到佢個笑容,應該溶化到好多師兄。佢果對車頭燈我都玩到愛不釋手,揸唔晒。
因為我頭先小S先出咗一次,所以埋牙果陣我交晒俾嘉玲,佢係上面騎返我轉頭,都大戰左好一段時間之後派彩,我都好盡興,望住後生囡係我上面不停騎,個畫面真係……爽

[kamille報告]:第一次試呢個新場
睇報告話嘉欣唔錯,咁就約去試試
仲要約到早場,約嘅過程當中感覺呢間場服務同態度都唔錯
第一次上去環境乾淨同新淨,大堂仲幾光猛,仲天氣熱仲有支水送比你飲下,幾好,等左一陣嘉欣入嚟,嚮指仔嚟講算係相頭組同後生,過程都係果d,完事後囡囡都係早走,咁我都無要求留多陣,其實如果完事後可以坐多陣或者好似某d場d囡咁按下手腳到夠鐘會更好
相頭: 8.0/10 指仔計後生唔差 個type有點似水餃Money
身材: 8.0/10 真軟綿綿C波,有肉地唔算好高
服務: 8.0/10 叫做肯落力,轉post任插都無問題,不過不失
周感: 7.5/10 正常,唔算緊
返食: 8.0/10 見到同場有另外d囡都好似唔差,未有選擇下嘉欣可返食,囡囡話小S係佢表姐,下次有機會試下表姐先

[manfung報告]:今日第一次試呢個新場, 衝著章魚師兄的報告就早上一早Book定位, 約到7點幾呢個黃金時間,電話約嘅時候都非常順暢爽快,留低電話就繼續上班工作。第1次去行錯路,原來係近鼓油街個邊!上到去,感覺環境十分新淨,而且大堂都幾光猛,等候區都多位下,仲有支水送比你飲下,真係唔錯,而且負責招待嘅哥哥都好熱情,值得加分。
入咗房之後,等左一陣嘉欣入嚟,對我嚟講算係相頭組同後生,大波幼腳完全係我杯茶!過程都係果d,女上的效果很好, 望住靚女騎我真係開心, 男上望住個靚樣射出係人生一大快事! 完事後囡囡都係急急腳沖涼,如果完事後可以坐多陣傾下計到夠鐘會更好。
祝雲來繼續客似雲來, 生意興隆!
相頭: 8.5/10 估唔到係指壓到食到好似係街到見到嘅靚女
身材: 8.0/10 真軟綿綿C/D?波,有肉地唔算好高
服務: 8.0/10 肯做,唔叫唔停, 男上嘅時候係佢頸部索一索, 都有D少女香氣
周感: 8.0/10 正常,呻吟聲唔錯
返食: 8.0/10 下次試完小S, 會再找找嘉欣
建議: 如果著得再性感一點, 第一眼應該會更震撼

註:嘉欣已經改名為-寶寶 (2023-07-30)
註:Superadmin-雲來/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/金田/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

等待驗證會員

早兩日試過 相頭一流 妹妹勁少毛 仲係小S D friend 如果兩個雙飛就正

升級  6.25%

三星會員

有冇車牌同69先

等待驗證會員

這個好有性格一入到嚟話靚仔我齋做一次,我聽埋火都滾埋叫佢走自己又走埋

升級  33.33%

一星會員

swlsw 發表於 2022-12-29 22:32
這個好有性格一入到嚟話靚仔我齋做一次,我聽埋火都滾埋叫佢走自己又走埋 ...

如果只係食快餐嘅然形式,出面會有更多選擇

升級  60%

一星會員

佢身形係唔差同夠後生
但就係典型賣硬件唔好諗會好好服務

升級  4.42%

三星會員

swlsw 發表於 2022-12-29 22:32
這個好有性格一入到嚟話靚仔我齋做一次,我聽埋火都滾埋叫佢走自己又走埋 ...

有冇同櫃枱投訴?
個場又話2Q係服務範圍內,啲女自己咁都得?

升級  86.3%

二星會員

土佬1 發表於 2022-12-31 17:31
有冇同櫃枱投訴?

搵笨柒。。。

等待驗證會員

土佬1 發表於 2022-12-31 17:31
有冇同櫃枱投訴?

投訴佐話佢係咁嘅哦

升級  4.42%

三星會員

swlsw 發表於 2023-1-1 19:42
投訴佐話佢係咁嘅哦

咁痴線。
個場又話有心做管理?嘥撚氣,又係縱女。
咁唔該咪寫服務範圍啦!誤導人。

升級  45.56%

二星會員

想玩服務及整體硬件不錯同場有幾個女都唔錯,桐桐、LaLa、樂樂、甜甜都係三頭至三中,身材及樣都唔錯,C或C+彈性真波

升級  14.17%

三星會員

大淫賊 發表於 2023-1-5 10:48
師兄,咁你算好彩,囡囡肯入閘前講明只做1次,你仲有得揀入唔入閘。
呢間啲女好多都係只做1次,但佢唔會 ...

邊個咁過份?

升級  60%

一星會員

今日啱啱試咗。真係講到明有水簫,唔做背有吹同做一次。係有禮貌嘅,身材大波但彈性一般,有小肚腩。如果要服務嘅話就唔好諗啦。樣子指壓係靚嘅。有真水,服務真係有待改善,全程玩咗20分鐘左右。
試吓無妨。

升級  76.33%

三星會員

咁仆街 重諗住去試試新場 只好做一次
咁真係唔得掂

升級  63.7%

二星會員

睇咗甘多師兄報告,都是不試,年青但冇服務和交流,怎會玩得開心,可能有其他師兄不介意啦:))

升級  56.67%

一星會員

一入房就黑口黑面 呢個唔得

升級  95.56%

二星會員

一個字,跌。 所有負評全部都係真嘅, 入到嚟冇笑容唔緊要, 身材係ok嘅,沖涼三點,有水簫大約兩分鐘,上床走背,再兩點,吹下有錫袋, 大約都係三分鐘,主動話上套, 有問你嚟定我嚟, 我就做主動,完事抹好玩手機,坐到床尾完全無法再感受到皮膚白滑嘅感覺, 玩咗十分鐘手機叫沖涼, 三點式再沖, 自己著衫話畀我聽就先,時間還剩15分鐘, 全部正向寫好評全部「師兄弟」, 佢玩電話途中聽到佢同姐妹we7講剛剛交了平台費(不知什麼平台費$1000), 我唔係想寫黑人, 如果想食後生青春都可以試下,樣7/10服務4/10返食-0/10

升級  33.33%

一星會員

咁點解佢一入房就要黑口黑面呢?