winning11

查看: 7770|回復: 5

[翡 翠] 首發:[alfredchan1314]【翡翠】偷食少妻·138號

升級  22.96%

二星會員

首發:[alfredchan1314]【翡翠】偷食少妻·138號
http://sn11.cc/thread-2237835-1-2.html

慾求不滿初下海偷食少妻·全新138號

官方評語:
«138號»* 四眼妹.大波白滑.樣子甜美.好招呼.笑容親切.歡迎調教*

囡囡外觀8分,睇樣30頭,順眼單眼皮咀細細,少肉C+波有紋身,多毛啡鮑,廣東話交流
技術一流,雖然係初下海,但囡囡好熟流程,完全唔會有「軟場」嘅時候

個人經歷:
入到房囡囡好主動咁將我身上啲衫一件又一件咁樣除,除個精光之後囡囡先嚟錫一轉lin,再拖住手仔入去過水
過水時囡囡全程好仔細咁洗晒每個部位,沖乾淨囡囡就開始由頸錫到lin,再嚟埋個水簫,口技一流,鳩感極爽,即刻扯旗扯到直一直
乾好身都未上床囡囡即刻嚟個快簫,仲用對迷惑嘅眼神邊對望邊深喉吹奏。
上到床囡囡前半身漫遊,又上又下,照顧晒全個正面嘅每個感觀,加埋大車牌免考,波仔任揸任錫,又可以69,越玩得多花款囡囡越hi

玩到硬晒囡囡又濕晒,一於上套入洞,正常體位插入,一邊抽插囡囡一邊呻吟,一邊講情趣話,挑釁力十足。快插慢插連番之後,囡囡攬到實一實,全身震晒,隔袋都Feel到囡囡潮吹,又濕又暖,搞到鳩頭越嚟越起勁。換個老漢推車,快插一轉,囡囡隻鮑夾到實一實,之後再一次抽搐,鮑水都流晒出嚟。再整個半邊燒鵝脾慢插,囡囡隻鮑夾緊到好似吸盤咁吸鳩入面嘅精,搞到終於忍唔住發炮完事。
做完一round之後時間都差唔多,囡囡都主動幫沖身之後出閘

結論:
呢個囡囡可以話係指壓場少見嘅極品,未下過海之餘年紀輕又識做,完全清楚點樣去招呼,而且所有程序都做足,係指壓場難得一見嘅人間極品,絕對食過翻尋味。

註:alfredchan1314-翡翠
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  80%

一星會員

剛剛試完,囡囡有禮貌,未除衫有少少怕羞,除左衫之後就進入狀態,口技一流,爭啲比佢吹爆,多水真水,可以再約一戰

升級  60%

一星會員

500?

升級  70%

一星會員

林雪 發表於 2023-10-26 04:52
剛剛試完,囡囡有禮貌,未除衫有少少怕羞,除左衫之後就進入狀態,口技一流,爭啲比佢吹爆,多水真水,可 ...

樣貌如何?有冇毒龍?

升級  80%

一星會員

freek709394 發表於 2023-10-26 14:16
樣貌如何?有冇毒龍?

我冇做背,樣貌可以,好似屌緊隔離屋個少婦咁

升級  0.37%

二星會員

freek709394 發表於 2023-10-26 14:16
樣貌如何?有冇毒龍?

冇毒,樣子一般正常,唔會彈個只,早餐兩點前埋單500,個人感覺質素和430 460冇咩分別