winning11

查看: 3563|回復: 10

[鳳 城] 首發:[大S36D報告]【鳳城】超靚嫩鮑·Cat

升級  19.8%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【鳳城】超靚嫩鮑·Cat
http://sn11.cc/thread-2239078-1-2.html

Cat呢個囡囡只係間中先見到佢上牌,寻晚有時間就上去會下佢,上到去鐘房話佢化緊妝,咁我就坐一陣等下佢,過左10分鐘囡囡仲未出來,我就落去食D野飲番二罐先上去,大約一個鐘咁上下囡囡终於化好妝,滿心期待囡囡有幾靚,上去見面第一眼.....感覺非常普通,冇想像中咁靚有小小失望,但等左成個鐘都要試下囡囡既。

年齡:目測約四頭
樣貌:7/10金長髮順眼C9仔
身材:約5呎5寸高,中等瘦身走肥無腩身形,約33A尾淺啡細暈中提,皮膚ok。
侍浴:細心乾淨,冇波D,有水簫。
車牌:考唔到。
前奏:漫遊技巧ok,吹奏勤力又舒服,唔叫唔停。
埋牙:由於狀態不佳,上套後突然變軟,在半軟硬的狀態下進入幾次都失敗,囡囡仲笑我搞咩,仲唔快D入嚟!我不段努力嘗試進入,只可惜就連棍頭也入不到門口(在半軟硬的情况下,絕大多數可以手揸JJ入到棍頭,然後慢慢抽插至變硬的,但Cat窄到連棍頭都入唔到)於是我立即看鮑了解一下。一看之下,才發覺係難得一遇的細隻一線嫩鮑,一睇鮑型已知很小做,難怪入幾次都入唔到,在這情况下我立即除套叫佢幫我吹番硬,囡囡吹左一陣,細佬终於醒番,於是立即再上套,今次终於比我入到,初入時都有很大阻力,進入後真係非常緊窄,壓迫感十足,套弄時周感非常舒服,囡囡話我都幾大條,我話頭先仲笑我吖嗱!插死你!睇你仲笑唔笑!哈哈!
感覺:睇年齡和外表完全想像唔到囡囡隻鮑魚咁靚,靚到好想去品嘗一下,可惜囡囡唔肯。論周感真係我食過眾多指囡中佢係最窄既,同佢做真係好舒服,周感好正。
優點:靚鮑周感極窄
缺點:極小返工
總結:囡囡順眼靚女有韻味,適合喜歡瘦身靚鮑既師兄,返食指數80%

註:大S36D報告-鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠
Superadmin

升級  33.33%

一星會員

大s兄你又唔去大台喇 不過你係唔係搞錯咗放(不返食指數) 走肥有靚鮑 夠窄 即係周感好啦 其實好易畀佢ko! 極小返工佢可能兼職喎正宗人妻 正  係冇得69 就爭啲 你最後返食指數都80 咁點算差 但你冇寫邊間埸 想去幫襯都唔得!

升級  19.8%

五星級會員

我唔係寫不返食報告,應該係電腦出錯

升級  4.81%

二星會員

其實師兄你哋講緊邊隻Cat呢?

升級  33.33%

一星會員

大S36D 發表於 2023-11-30 15:20
我唔係寫不返食報告,應該係電腦出錯

咁你快啲講邊間場我哋去幫襯

升級  33.33%

一星會員

鳳城

升級  19.8%

五星級會員

gono193 發表於 2023-11-30 15:58
咁你快啲講邊間場我哋去幫襯

鳳城

1萬

18萬

管理員

已經更正了
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  19.8%

五星級會員

唔該晒超板

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268