查看: 6909|回復: 14

[金來閣] 首發:[Alar報告]【金來閣】文靜嘅女車手·888號

升級  23.75%

三星會員

首發:[Alar報告]【金來閣】文靜嘅女車手·888號
http://sn11.cc/thread-2247485-1-2.html

去到金來閣,想搵嘅女都唔喺度,輪牌入.....
燈火暗,門口企左個仲要高我少少嘅女,小弟170,我估173、175咁上下,霎眼睇都ok放左入嚟,入到嚟睇真啲真係好高大,姐姐組...B,C波 好少腩、樣我唔會彈可接受.....解甲沖涼大家無咩嘢講,佢好似唔太多嘢講嘅女.....一般沖涼三點式,真係好似同你齋沖乾淨咁,我心諗好一餐唔好一餐由佢.....正當我行出去抹身企喺度心諗求其出嘢嘅時候,佢行出嚟大家你眼望我眼唔知做咩,我又無上床,佢見我唔瞓低,佢唔知做咩咁又企喺度,我一手攬埋嚟抽水,佢又好順攤咁企喺度俾你抽,個頭哄埋少少就自動大車,女友車個隻,企喺度車都車左幾分鐘,我坐喺床邊佢又唔會叫你瞓低,自己跪喺度慢慢吹,吹工無齒感我收貨,我唔好毒無試,吹多兩吓叫佢女上,佢想就咁就坐上嚟,我嚇一嚇,幫我帶埋個袋先....佢唔係好熟練咁帶左,跟住開始女上搖,可能佢覺得唔係好舒服,轉左深蹲打樁,佢個打樁吓吓大注大注打落嚟真係頂唔順,仲要一路大車一路打,我問 : 你好鍾意踢咀咩? 佢話唔係....我即刻轉返個狗仔推車,我估佢應該有去健身室做gym,佢腰唔係好幼,但係捉住條腰推個屎忽啲線條出晒嚟,個屎忽仲要好扎實,上半部分好有肌肉咁,我趴低少少推望住塊鏡,又係哄個頭埋少少佢又想大車.....其實周感唔係話好緊,但抽插得急同大力佢又夾緊你,其實都想射,佢突然又放開我轉個男上,跟住就再無放開我個咀,一隻手就係咁㩒我屎忽想我插入啲想我大力啲,但小弟真係唔係好長,我諗唔係幾滿足到佢,係佢嘅肉緊之下就咁就射左出嚟,肉緊大車住出,射完仲要繼續車,講真我車到條脷都攰都仲未肯放過我....
完事佢吹左幾吓,用普通話講有點鹹我的水,跟住就入咗去沖一沖,出嚟貼住我身邊瞓又回復返好冷靜個樣,我側頭望佢,哄埋少少佢又想車埋嚟.....唉....我又用普通話問佢一次 : 你真的那麼喜歡親咀嗎? 佢又答我唔係…...
閒談幾句間,佢應該屋企有啲事要出嚟搵錢,無咩事都唔會休息,瞓公司差唔多全天候都喺度...
總括嚟講,我會返食嘅,女友Feel好重但係好多功架唔係好識做,叫佢做佢肯但係要帶佢嘅,佢俾我啲感覺係想你出得舒服....
報告完畢

註:Alar報告-來閣/多港
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  89.58%

三星會員

師兄有自動波環保
回復

升級  0.37%

二星會員

今日睇左888,四頭到中,大媽Feel,玩服務可以接受,最後試咗阿Sa,都係一般般
回復

升級  6.3%

二星會員

車手正啊
回復

升級  33.33%

一星會員

384952543 發表於 2024-6-19 19:30
今日睇左888,四頭到中,大媽Feel,玩服務可以接受,最後試咗阿Sa,都係一般般 ...

SA無環,都係中女的話不如試環GE中女
回復

升級  27.5%

三星會員

我見號碼系列嘅女冇乜報告可能係伏唔敢食
回復

升級  0.37%

二星會員

hosiu 發表於 2024-6-19 21:49
SA無環,都係中女的話不如試環GE中女

唔環,驚中招。SA唔睇樣都幾正既,皮膚滑溜,真C波好揸手,但尋日有d懶,吹兩野就戴袋。
回復

升級  0.37%

二星會員

chanderek 發表於 2024-6-20 12:23
我見號碼系列嘅女冇乜報告可能係伏唔敢食

我都冇試,甘啱晏晝冇乜客,上去睇下888,但係冇做佢,外觀上個人覺得好過同場開心
回復

升級  33.33%

一星會員

384952543 發表於 2024-6-21 00:36
我都冇試,甘啱晏晝冇乜客,上去睇下888,但係冇做佢,外觀上個人覺得好過同場開心 ...

唔係啊,開心我都食過,我覺得佢相頭好過888,亦會咁大份,係對波差緊啲姐
回復

升級  8.17%

三星會員

hosiu 發表於 2024-6-21 06:59
唔係啊,開心我都食過,我覺得佢相頭好過888,亦會咁大份,係對波差緊啲姐 ...

開心係環?
回復

升級  47.04%

二星會員

888算唔算肥?
回復

升級  23.75%

三星會員

JENNY仔 發表於 2024-6-22 01:53
888算唔算肥?

我覺得唔係肥,係大隻高大.....
我已經唔瘦,佢差唔多同我咁橫....
佢蘿友上半part直頭係肌肉結實到一個點,但係後入都正嘅,捉住條腰後入個型都出晒嚟...
總括嚟講我唔覺跌錢,但係要後生細粒就唔好搵啦
回復

升級  53.33%

一星會員

係唔肥既,但。。。有口氣,隔住兩個身位都聞到,樓主咁都車得落小弟真係寫個服字

技術唔差,總括係無車牌(小弟車唔落),其餘應有盡有
回復

升級  23.75%

三星會員

ericyip 發表於 2024-7-12 01:06
係唔肥既,但。。。有口氣,隔住兩個身位都聞到,樓主咁都車得落小弟真係寫個服字

技術唔差,總括係無車牌 ...

我個日去又無口氣喎
東北人口味重,係咪做你之前食左啲濃味嘢🤣
回復