查看: 2391|回復: 28

[京 華] [家嫂報告]【京華】加琪 (有圖)

升級  5.56%

二星會員

京華 加琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[家嫂報告]【京華】加琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2250071-1-2.html
註:加琪 通常返 09:00-19:00 / 156cm

有圖有真相

個晚上到去,要等房!!諗今日好攰,想要我個服務型既!鐘房叫我坐低等一陣,咁諗住有時間睇下次牌,先決定㨂邊個,點知鐘房話介紹加琪俾我,佢咁啱係後面個locker 房仔,申個頭出黎,樣貌合格,但身材睇唔到,鐘房叫佢成個人出黎比我過目。都唔差,咁就㨂佢啦!橫樹又未試過!

有房後,加琪唔使完分鐘就入咗黎,各自除衫,全程廣東話溝通,好親切,睇真啲,年紀應該有35+,識化妝都ok!雙峯有啲墜,表示真波,good 最怕假波!入去沖涼傾下偈,就知原來鄉下廣州,難怪溝通無難度!沖涼服務都無咩特別,最大驚喜位係,最後佢會將啲李斯德林倒係你細佬到,倒完先再吹!應該係怕有味或者污糟掛!

上到床,做背正常,獨龍我自己skip,轉正面,佢繼續佢錫,我繼續雙手不停游走,到佢吹時,我問佢可唔可以69,佢猶豫左2秒,跟住話ok! (因為我睇過報告話唔得)我都好小心,費時令佢有唔好既體驗。69完後叫佢瞓低比我錫下波,錫下面。車牌佢會避開,我唔會勉強佢,之後上套搞野,試咗3個姿勢就出野!

總結係,正常,相頭係京華應該係頭3。無師兄講到服務咁差,不過可能真係人夾人緣,知道佢中秋會返鄉下過節。咁返黎先再搵佢!

註:家嫂報告-京華/金田/金帝/金豐/金鑽/浪漫/翡翠
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

升級  24.44%

二星會員

Very useful report, thanks!
回復

升級  80%

一星會員

如果服務真的有改善,此囡囡是不錯的選擇,始終是有外貌,有身材。

回復

升級  1.48%

二星會員

京華相頭1 & 2 係 什麼名  ?
回復

升級  33.33%

一星會員

我都想知道,頭3位係邊個?
回復

升級  80%

一星會員

JimmyjimmyJimmy 發表於 2024-9-17 19:01
我都想知道,頭3位係邊個?

好想知道
回復

升級  33.33%

一星會員

SSFF 發表於 2024-9-17 17:50
如果服務真的有改善,此囡囡是不錯的選擇,始終是有外貌,有身材。

對。我覺得態度應該改善,上次幫襯本人都係沒有什麼要求只求一泄,但出完馬上自己沖涼就走,拜拜都冇講。
回復

升級  80%

一星會員

7man 發表於 2024-9-18 06:27
對。我覺得態度應該改善,上次幫襯本人都係沒有什麼要求只求一泄,但出完馬上自己沖涼就走,拜拜都冇講。 ...

和我的過程差不多,因為我都是一個沒有特別要求之客人。
服務真是麻麻。
回復

升級  80%

一星會員

所以,加琪最初上牌時,日日 full,但不久就唔會 full 了。
客人對服務的感受是最清晰的,因為囡囡多的是。
回復

升級  33.33%

一星會員

SSFF 發表於 2024-9-18 08:40
所以,加琪最初上牌時,日日 full,但不久就唔會 full 了。
客人對服務的感受是最清晰的,因為囡囡多的是。 ...

她已40+,只是保養得好,給人錯覺35+,且她的鄉下不是廣州,此帖子師兄被她吹水骗了🤣,她每次看當日當時心情提供服務
回復

升級  80%

一星會員

TOMMY70 發表於 2024-9-18 21:36
她已40+,只是保養得好,給人錯覺35+,且她的家鄉不是廣州,師兄被她吹水骗了🤣,她看心情提供服務 ...

服務行業,就算心情唔好,但開得工,收得錢,唔做足 100 分,都應要做足本份;因為人客 book 您嗰時係唔知道您當天之心情如何的,除非您有註明當天心情麻麻,願者上釣。
回復

升級  33.33%

一星會員

SSFF 發表於 2024-9-18 21:46
服務行業,就算心情唔好,但開得工,收得錢,唔做足 100 分,都應要做足本份;因為人客 book 您嗰時係唔 ...

師兄說得對,所以小弟和幾位朋友已無再找她,因她插不夠二分鐘便說為什么仍未出野且黑面,場内也有其他女服務比她好。
回復

升級  80%

一星會員

TOMMY70 發表於 2024-9-18 21:53
師兄說得對,所以小弟和幾位朋友已無再找她,場内也有其他女服務比她好 ...

小弟都是一次就算。
我覺得京華最平均是  “雪兒”,雖然 40+,但樣順眼,大靚波,皮膚滑,有卽尺、水簫,浴室磨棍,毒龍,狗仔簫。
最重要是態度良好,有傾有講,不過份之要求皆可,實乃洩慾首選,而且更必足鐘。
回復

升級  33.33%

一星會員

紅豆吹也好舒服,且有笑容,至少服務態度比她姐妹加琪好好多
回復

升級  80%

一星會員

TOMMY70 發表於 2024-9-18 22:09
紅豆吹也好舒服,且有笑容,至少服務態度比她姐妹加琪好好多

紅豆未試過;可否介紹一下樣貌,身材如何及足鐘嗎? 🙏
回復

升級  33.33%

一星會員

SSFF 發表於 2024-9-18 22:12
紅豆未試過;可否介紹一下樣貌,身材如何及足鐘嗎? 🙏

身材豐滿(對波比加琪靚好多,加琪對波不夠挺且有些堕),樣子也不會弹個隻,吹技巧同加琪差不多,但至少會不時用眼望下你反應,且全程有笑容,配合度高
回復

升級  80%

一星會員

TOMMY70 發表於 2024-9-18 22:18
身材豐滿(對波比加琪靚好多,加琪對波不夠挺且有些堕),樣子也不會弹個隻,吹技巧同加琪差不多,但至少會 ...

多謝介紹
回復

升級  33.33%

一星會員

SSFF 發表於 2024-9-18 22:22
多謝介紹

除了紅豆,近期幾件新女也不錯,至少基本服務態度一定有,不似加琪(看心情),可惜京華房實在太少,每次上去要等房(旺鐘時段)
回復

升級  80%

一星會員

TOMMY70 發表於 2024-9-18 22:31
除了紅豆,近期幾件新女也不錯,至少基本服務態度一定有,不似加琪(看心情),可惜京華房實在太少,每次上 ...

大堂等嘅位置太細,得兩張長椅,最多坐四至五個人。
心思思常常想試下 “可可”  和  “蓉蓉”,師兄有評價嗎?
回復

升級  33.33%

一星會員

SSFF 發表於 2024-9-18 22:42
大堂等嘅位置太細,得兩張長椅,最多坐四至五個人。
心思思常常想試下 “可可”  和  “蓉蓉”,師兄有評 ...

曾試過,ok,至少不似加琪(不喜便黑面及干時間),但好似好久冇見可可及蓉蓉上牌
回復