winning11

查看: 7744|回復: 15

[鳳 城] [鋼鐵俠報告]【鳳城】想食好耐入返食名單·朱古力

升級  28.89%

二星會員

[鋼鐵俠報告]【鳳城】想食好耐入返食名單·朱古力
http://sn11.cc/thread-2121107-1-1.html

本俠呢排真係有點忙,這篇報告等了2個星期才打,多得鳳凰兄鼓勵,得起心肝一廁過打曬(真係向廁所打的),順便回味一下。

見到 Miss B 公佈有純情朱古力食,當然可以要一試先得啦。雖然之前係走廊有過一面之緣,但係估唔到近睇囡囡keep得咁Fit,波路大概A+。知道自己係尾客(朱古力多數收早),好彩無遲到,同 BoBo姐,荃荃姐 打左個招呼,就順利入咗頭房等。

朱古力一身OL恤衫造型,真係好襯。笑容滿面,互相交流下近況。由入門口嗰刻開始,大家就互相搜身,純情的朱古力好快就比我脫得光光,睇到小鋼炮即時頭岳岳,即時要攬住磨番幾下撲火。哎!點知慾火越撲越大火,係時候要開始大戰。

Round-1, 即時拉佢入去浴室洗泡泡棍。貪玩嘅朱古力仲用個靚pat同我清洗。為咗唔想硬的的嘅小鋼炮咁快出醜,唯有忍一時,海闊天空。然後拿拿聲抹身再上戰床大戰。

Round-2, skip 左毒pat pat(本俠不好),先來法式吹奏。好似觀眾咁睇住床邊大鏡,絕對有齊4D+5D嘅感覺同享受。細心而用心嘅吹奏,絕對係無囡能及,心跳加速時仲要忍住唔畀佢吹爆。雖然諗住四圍望分下心,奈何小鋼炮在朱古力咀裡享盡溫柔,見勢色唔妥,已經忍到塊面都興埋。有叫停,唯有懇求朱古力放小鋼炮一馬, 立刻上套開戰。

Round-3, 上完套;女上正面交歡。朱古力馬步果然堅挺。腰腿勁道直情係一匹長途戰馬,雙腿好似頂級騎師咁夾到小鋼炮實一實。比佢主動策騎咗一百幾十下,好似喺馬場跑咗三四千米以上。喺呢個Moment,大家都殺聲震天地叫晒床。本來好純情的朱古力也忍不住,佢D淫水自然源源流下....

Round-4, 到我轉在上面接力, M字腳按住抽插。每插一下, 朱古力嘅粉紅乳便前後遙蕩。睇住佢面上嘅驚喜表情,佢越HIGH樣我就越用力大插入去。好有大男人嘅成功感....

Round-5, 狗仔式後排衝擊,啪啪啪,睇住塊鏡推,越插越快...叫床聲,肉撞肉聲,此起彼落....小鋼炮大注大注地抽插著....真係HIGH到無朋友....

Final-Round, 側插式....朱古力直情話叫我唔好停,佢已經高潮左3次。相信每一個男人聽見女士咁講都會不期然更high,更硬朗。我都唔使再講野,唯有加大馬力繼續推進啦,啪啪啪咗百幾下,狂野淫亂嘅狀況環境....才天旋地轉地,打番幾個冷震....射晒萬千精兵,同時宣佈戰事完結....墊底的毛巾也濕透淫水。

事後浴一D都唔馬虎,大家有傾有講,佢話一陣要趕翻去煮飯,實在入得廚房,上得大床。交流左煮飯仔心得,出門時仍然依依不捨。同朱古力做完。心情都靚晒。當然;始終要食好野,心目中自然會有返食目標啦....朱古力係返食名單頭三位之選啦....

身材:9.0/10 身形小巧,瘦底微波,皮膚白滑
服務:9.0/10 都係女朋友Feel,有小車
鐘房:10./10 BoBo姐,荃荃姐的服務不用講了吧
返食:9.0/10 返食頭3位,不過最近唔見有返工

下次想約月兒,大家如果鍾意就留言交流下。

註:鋼鐵俠報告-鳳城
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  28.67%

三星會員

月兒試咗
但朱古力未試

師兄文章段落分明,文筆流暢,字句清淅,描述細緻
一看就知道是用心的傑作

想問囡囡相頭如何?傳說似sandy lam
師兄覺得呢?

升級  28.89%

二星會員

Chriskira 發表於 2018-5-31 14:32
月兒試咗
但朱古力未試

得到 Chriskira兄 欣賞,不勝感激。本俠文筆膚淺,只是盡説心中之話。

確實是有7分與Sendy Lam 相似,後生版吧。

升級  28.67%

三星會員

鋼鐵俠 發表於 2018-5-31 14:48
得到 Chriskira兄 欣賞,不勝感激。本俠文筆膚淺,只是盡説心中之話。

確實是有7分與Sendy Lam 相似,後 ...

點知欣賞咁簡單!直頭係高度評價
響廁所都可以打到咁高質素嘅文章
小弟真心佩服!
我響厠所最叻都係打飛機
俾心機呀!你係得嘅!
講真嘅!真係寫得好好

4萬

前客戶代理員

謝謝哥哥報告

升級  19.8%

五星級會員

朱古力真係好有gff,不過最近小返工想約都難

升級  28.89%

二星會員

大S36D 發表於 2018-5-31 18:26
朱古力真係好有gff,不過最近小返工想約都難

係啊 S36D 兄。真係想約翻。暫時將小鋼炮目標轉移到先。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

鋼鐵兄,我撐你最少都拿個優先預約獎!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

朱古力是鳳城靚女之一,都唔易約到架!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

7萬

客戶代理會員

謝謝哥哥嘅報告

升級  10.32%

四星級會員

想約就約多幾次啦 唔係遲下後悔

升級  28.89%

二星會員

鳳凰 發表於 2018-5-31 19:24
鋼鐵兄,我撐你最少都拿個優先預約獎!

多謝鳳凰兄支持。有個優先預約獎已經很滿足了。

升級  96.92%

四星級會員

朱古力年輕,服務以客為先!值得返食架....

升級  1.11%

二星會員

朱古力,月兒,論年青,質素,在指壓行中,算首屈一指,此乃鳳城之寶,客人之福.

升級  90%

一星會員

朱古力好有鄰家女孩的感覺 !

升級  53.33%

一星會員

朱古力冇做喇?