winning11

查看: 34262|回復: 20

[佐 敦] [王師傅報告] 佐敦·大波淫妻-Helen

升級  9.26%

二星會員

話說第一次在佐敦FL15樓海倫玩完,臨走前佢有些少歉意同我講,話咁橋佢M到欠交佢嘅BM俾我,佢話下次補返俾我。到第二次諗住突擊上去搵佢找數,點知佢約左幾個客,我又食白果 。最終我決定星期日早上搵海倫整返個午餐食,點知佢話未訓醒要遲少少下午一點。我於是同佢講【記得洗干淨啲等我上嚟。】之後佢覆我OK及加個錫錫公仔圖案。

我準時上到去按鐘,見到海倫仍著住便服,原來佢都係剛早我幾分鐘回來。期間我同佢訴苦話上次佢忙緊我搵第二個【無出野半跌錢】。點知佢幸災樂禍笑鳩我,我就笑住同佢講要話佢要負責任。之後佢笑住埋嚟抽我水,我緊係唔會蝕底揸返佢對巨波。之後我問佢沖左涼未,佢話趕住返嚟未沖,於是我提議不如先嚟一個【鴛鴦浴】,佢話平時唔會同客人沖涼,不過今日破例啦。於是火速各自除衫,海倫亦唔好意思在我面前除光,於是佢轉身背住我除底底。

響呢個時候我見到佢放水煲果邊牆突然出現左一隻細細小強,於是我笑鳩返佢同佢講【嘩!你一除底底即刻有小強走出來食野】佢擰過來我睇到一個全高清海倫,一個輕中人妻,肚有啲肉少少腩可愛可接受,但手腳小腿及背唔多肉,在一對大E波襯托下,整個比例也算不錯。。我幫佢殺滅小強後就拖佢入浴室。

第一時間攬實車吓先,雙手亦不規舉搓佢E波玩Lin。大家去過就知道海倫個廁所大少少,我瀨佢Lin食奶海倫就搵隻手揞住口,我問佢做咩事佢話廁所鋁頂通到隔離,怕應聲隔離聽到。果一刻好正,好有偷食隔離人妻feel,我肆意加緊手口並用,海倫就更肉緊咁揞住口低鳴。之後我開著花灑同佢沖身,並用花灑水沖向佢妹妹,我問佢【睇AV啲女用花灑沖妹妹會好似好舒服,你依家有咩感覺】,佢背挨住洗面盤,頭微微抬高合埋眼嘆緊,之後我抬起佢左腳放在廁塔上90度角,令佢妹妹俾花灑水射得更多,而我亦開始用口舌去挑逗佢大波波。之後海倫就鬧我好壞好色,我亦抬高頭回應問佢【你唔係就係鍾意我夠壞咩?】

我同佢講你舒服完就到我舒服,佢就立刻用沐浴露搽滿全身,用佢對E波天然海棉為我擦勻全身,去到訓醒左小蛇位置更加用上【簫塞瘋乳中】。大家在浴室互相廝磨下,體溫不斷升溫險些擦槍走出火來。

之後抹乾身後,我就拖海倫埋大床,佢叫我乖乖返骨床揼骨再BM。我就指住小蛇同佢講【不如找左條BM數先啦】。之後佢話計埋上次欠我BM,今日就俾個【BM尊享版】俾我試吓。佢執好張大床舖塊一次床墊,之後叫我乖乖轉身躺下。由於大床無床窿,我將頭拎右邊望住佢。我見到海倫先用Nuru油倒在自己心口,睇住佢一邊雙手捽心口Nuru油,啲油慢慢由胸口流落佢嘅黑森林。之後佢將Nuru油倒在我背上,微冷Nuru油在我背上幾秒後佢就訓左落我背上,背上立即感覺到佢對E波嘅體溫及威力,佢不停慢慢用E波捽我背、頸、手臂。一吓又一吓E Boby,慢慢佢Lin頭硬了,佢嘗試用Lin頭掃我右邊面、背、 臀、後腿。期間佢上上落落咁滑行,身貼身我感覺到佢黑森林不停在我臀及腿磨著。配上佢E波攻勢加上微弱呼吸聲導航,確實係非常之爽。

磨左成5分鐘熱身後,海輪叫我轉身。我小蛇頂住張床好耐喇,一轉身就直指住向海倫。海輪笑笑口用手劣咗小蛇幾吓同我講【一陣你就知死】。之後海倫就繼續用佢對巨乳同我洗面及摔身。正面睇佢對E波壓迫在我身上,視覺非常震撼。而佢大腿內側黑森林溫度,亦在我大腿及小蛇上輕擦。擦左磨左又5分鐘左右,海倫就騎在我大腿之間,之後用E波吞噬小蛇,睇住小蛇俾佢慢慢一吓一吓咁吞噬,好驚險情況下無被佢呢招KO。之後佢再坐上來,一隻手將小蛇緊按貼住我肚皮上,之後就用大脾、手……慢慢咁磨棍……呢招好正……佢越磨越肉緊情況下,大家都感到小蛇及黑森林互相體溫越來越激烈,我亦好自然將小蛇貪婪咁向上頂,海倫由慢慢磨轉為急促節奏短程來回廝磨,我亦不客氣雙手幫海倫托住巨胸,用盡十隻手指揸、搓、鍊Lin為海倫助攻,大家也在激情併發。在數十吓大髀罅廝磨下,雙方都攀上極樂頂峯,我突然感到小蛇在噴發時候,感到海倫亦在劇烈抖震。之後海倫就軟軟伏在我身上在喘氣。我知道佢亦舒服左了。海倫話好似真係造左好舒服,我同佢講你每日做咁多客人,個個都俾你嘆埋,你咪賺晒? 海倫就好認真咁同我講唔係個個有㗎,又要啱feel,又要合眼緣先有強烈感覺。

明白晒,即係其他師兄有嘅,我又未必有。我試到嘅野,其他師兄亦未必可以試到。

我問海倫【做乜對我咁好?】佢話上次第一次見你就【感覺好似識左好耐咁】。果然係老江湖,無論真與假已經唔重要了。之後大家沖身後海倫再幫我按左陣。走嘅時候望一望鐘,玩左成100分鐘有多,我相信今日玩突左好多野,所以走時候我就俾返多啲家用以示鼓勵及敬意,最緊要大家開心,長玩長有。

升級  78.52%

二星會員

王師父,Helen的服務及收費怎樣?麻煩Pm地址及聯絡電話,謝謝

升級  9.26%

二星會員

明白晒,即係其他師兄有嘅,我又未必有。我試到嘅野,其他師兄亦未必可以試到。

出嚟玩從來都是雙向溝通,尊重囡囡才會赢得更多。

升級  40%

一星會員

呢篇咸故在以前新4 同188 都出現過, 信嘅就去啦.

升級  9.26%

二星會員

Peterpan282 發表於 2021-11-28 00:01
呢篇咸故在以前新4 同188 都出現過, 信嘅就去啦.

呢位師兄,海倫在福樂已經有一段日子。有不少正評由其他大師兄出過報告。而小弟亦係睇到呢啲前輩正評去跟住試。試到好野就出報告俾其他師兄睇。

相信以前試過海倫手勢嘅各位師兄自會明白及同意海倫嘅功夫。每位技師嘅提供餐單服務,或以外服務,發球權一直在技師手上,完全視乎技師同師兄互相好感度。海倫亦有遇到一些無賴師兄,強迫要求餐單以外服務不要領,或拒絕某些自認情痴師兄,而被人玩電話、放飛機及網上抹黑。所謂真的假不了,假的真不了。

Peterpan282師兄,請你無謂再做損人不利己的行為。你作為一個男人,唔該你自重,一陣就PM 小弟鬧我出報告扮好人,看似維鑊囡囡。隔幾日就上台唱囡囡的報告。你再不自重,我會公開你給我的PM供各位師兄看。此事件我亦會知會囡囡,讓她提防別有用心師兄。

希望你自重,懂得尊重囡囡,你才會赢得好名聲及好服務。

升級  40%

一星會員

王師傅 發表於 2021-11-28 19:42
呢位師兄,海倫在福樂已經有一段日子。有不少正評由其他大師兄出過報告。而小弟亦係睇到呢啲前輩正評去跟 ...

你知唔知乜嘢叫做私隱呀, 兩個人在房發生的事, 駛唔使乜都寫晒出來, 你係想示威啫, 但有冇諗過會為囡囡添加麻煩, 寫報告唔係咁寫呀, 要點到即止呀, 你在第二個台都有其他師兄點醒過你啦, 你都係冥頑不靈, 極度自私, 要自重嘅係你自己囉, 唔識寫報告唔好學人寫啦,講完, 唔好回我.

升級  9.26%

二星會員

Peterpan282 發表於 2021-11-28 20:21
你知唔知乜嘢叫做私隱呀, 兩個人在房發生的事, 你全寫出來, 你係想示威啫, 但有冇諗過會為囡囡添加麻煩,  ...

首先,我出報告係純粹讚同及認同囡囡服務,係「義務」、「無償」的。報告出之前係俾左囡囡過目,獲得同意才出的。這些囡囡比你更凊楚。也許不需師兄你同意吧。

海倫在新四有賣廣告,亦間中由廣告公司出 線稿(這是公開秘密)。亦是新四提供服務。
而我相信大部份師兄也識看報告及分辨比較真、假報告。

而你一直的行為似乎近似我上述那些別有用心人士。閣下如仍頑石不懂點頭,我亦不會再跟無品人士作爭議。相熟囡囡的師兄可自行跟囡囡私下求証。

我亦已提醒囡囡提防別有用心之人。

升級  15.93%

二星會員

可否pm Helen在福樂地址?

升級  9.26%

二星會員

性慾旺盛 發表於 2021-11-30 07:27

PM you already

升級  70%

一星會員

可否pm Helen在地址?

升級  9.26%

二星會員

wingwing66 發表於 2021-12-3 17:42
可否pm Helen在地址?

Already PM you lar

升級  76.67%

一星會員

王師傅 發表於 2021-11-30 07:30
PM you already

升級  9.26%

二星會員

新生鳥 發表於 2021-12-9 14:48

PM you lar , enjoy.

升級  58.52%

二星會員

升級  84.07%

二星會員

好似出廣告…

升級  36.67%

一星會員

麻煩師兄可以比福樂海倫電話我嗎?

升級  40%

一星會員

so only HJ, no part 3?

升級  9.26%

二星會員

咁要睇師兄本事了

升級  70%

一星會員

不錯不錯..

升級  11.11%

二星會員

睇落好吸引