winning11

查看: 17095|回復: 35

[鳳 城] [Freexxx報告]【鳳城】幼幼·思琪

升級  60%

二星會員

[Freexxx報告]【鳳城】幼幼·思琪
http://sn11.cc/thread-2202929-1-1.html

真係幼幼,真係唔知有無25歲,年輕已經係無敵,仲要係陀地,真係唔敢相信呵,

囡囡樣子圓圓,小小Babyfat 有腰,胡蘆身形,C cup美乳,活潑可愛,

囡囡入內,真係好HK女仔,say hi ,笑容滿臉,好似以前落disco 溝女Feel ,好香港味,囡囡放低手袋仔,立即獻上愛的袍袍,胸前多麼的偉大呀,我忍不住隻手伸入衫内探索一返,再考牌只能碰碰車,

囡囡除衫入內,囡囡巨乳弹出,真係一隻手都揸唔晒,囡囡用心洗白白,在我背後塗滿簡液,用一到豐滿弹性的少女胸同我背部BM ,後生嘅大波真係
唔同,感覺好弹,跟住轉正面,囡囡跪下來水簫,看見咁後生嘅香港女仔同你吹,真係寧捨不同,

到床上表現,囡囡雖說幼幼,服務一點也不失,先親吻兩點,一路吻,一路用美乳掃我細佬,再慢慢上而下吻至細佬深喉吹簫,三淺一深,技術不錯,囡囡,唔吹奏唔叫唔停,險些忍不住口爆,囡囡不做口爆所以上套,男上女下,看見囡囡後生樣子,去真係好耐無試過咁有Feel ,囡囡洞口濕滑又窄,好快就忍不住了,

做完同囡囡談天,感覺人也後生佐,好快又硬,囡囡見狀也驚訝,再用口為我服務,,可恨是......吹了一陣就響鐘了,最可惜係已不能加鐘,唯有懷着依依不捨的心情,硬捧捧的細佬,離開,,
囡囡後生堅陀地,相信是指壓界近期經典,各師兄一定要試

真係幼幼,真係唔知有無25歲,年輕已經係無敵,仲要係陀地,真係唔敢相信呵,

囡囡樣子圓圓,小小Babyfat 有腰,胡蘆身形,C cup美乳,活潑可愛,

囡囡入內,真係好HK女仔,say hi ,笑容滿臉,好似以前落disco 溝女Feel ,好香港味,囡囡放低手袋仔,立即獻上愛的袍袍,胸前多麼的偉大呀,我忍不住隻手伸入衫内探索一返,再考牌只能碰碰車,

囡囡除衫入內,囡囡巨乳弹出,真係一隻手都揸唔晒,囡囡用心洗白白,在我背後塗滿簡液,用一到豐滿弹性的少女胸同我背部BM ,後生嘅大波真係
唔同,感覺好弹,跟住轉正面,囡囡跪下來水簫,看見咁後生嘅香港女仔同你吹,真係寧捨不同,

到床上表現,囡囡雖說幼幼,服務一點也不失,先親吻兩點,一路吻,一路用美乳掃我細佬,再慢慢上而下吻至細佬深喉吹簫,三淺一深,技術不錯,囡囡,唔吹奏唔叫唔停,險些忍不住口爆,囡囡不做口爆所以上套,男上女下,看見囡囡後生樣子,去真係好耐無試過咁有Feel ,囡囡洞口濕滑又窄,好快就忍不住了,

做完同囡囡談天,感覺人也後生佐,好快又硬,囡囡見狀也驚訝,再用口為我服務,,可恨是......吹了一陣就響鐘了,最可惜係已不能加鐘,唯有懷着依依不捨的心情,硬捧捧的細佬,離開,,
囡囡後生堅陀地,相信是指壓界近期經典,各師兄一定要試

註:Freexxx報告-鳳城/怡春
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  20.25%

三星會員

好難約!

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  0%

二星會員

好難約 x 2

升級  24.44%

二星會員

Good to see such a nice report.

升級  66.67%

一星會員

咪玩啦25歲

升級  60%

一星會員

今日睇到荃荃回覆師兄 , 思琦係兩個鐘起錶, 咁要成差嘢! 出面應該有大把好嘅選擇,無謂同啲師兄爭。

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報名及支持!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  33.33%

一星會員

好難約呀

升級  70%

一星會員

超級難約

升級  46.67%

一星會員

VIP會員2022

JJ23 發表於 2022-6-30 12:41
今日睇到荃荃回覆師兄 , 思琦係兩個鐘起錶, 咁要成差嘢! 出面應該有大把好嘅選擇,無謂同啲師兄爭。 ...

如果有嘅話真係要介紹下

升級  46.67%

一星會員

有冇咁難約呀。

升級  35.93%

二星會員

JJ23 發表於 2022-6-30 12:41
今日睇到荃荃回覆師兄 , 思琦係兩個鐘起錶, 咁要成差嘢! 出面應該有大把好嘅選擇,無謂同啲師兄爭。 ...

好唔鍾意規定兩粒鐘起錶D女,有D吊起來賣的感覺,有人喜歡一粒鐘有人喜歡三粒鐘自由社會各取所需,為什麼要限制我要兩粒起錶,應該要發起抵制呢D女!

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

人人都有自由的,囡囡因為唔想咁辛苦一日咁多個客,為了保護自己能夠天天上班,規定兩粒起是無可厚非。

客有設下揀女條件的自由,場不能要客硬食唔鍾意的女,同樣女也有設條件揀客的自由,不應該為咁而受到攻擊。

嘅然你講 "有人喜歡一粒鐘有人喜歡三粒鐘,自由社會各取所需",點解女又沒有設定兩粒的自由?難道你的就是自由,女的意願就不是自由?

Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  2.96%

二星會員

鳳凰 發表於 2022-7-3 18:16
人人都有自由的,囡囡因為唔想咁辛苦一日咁多個客,為了保護自己能夠天天上班,規定兩粒起是無可厚非。

客 ...

有道理
小弟都未約到。 啱就約唔啱就有佢  個個都有自己的選擇

升級  46.67%

一星會員

VIP會員2022

好人土 發表於 2022-7-2 22:44
好唔鍾意規定兩粒鐘起錶D女,有D吊起來賣的感覺,有人喜歡一粒鐘有人喜歡三粒鐘自由社會各取所需,為什麼 ...

人地咪就係唔想做你呢啲客囉
自由社會 各取所需
明買明賣 唔喜歡咪過主囉
你都有自由搵第2個/自己打飛機
抵咩制呢

升級  35.93%

二星會員

鳳凰 發表於 2022-7-3 18:16

客 ...

據我所知只有呢個場有縱縱容D女限兩粒鐘起錶的事,做壞了規矩之後如果條條囡都話要兩粒,三粒起跳,唔知你地又係唔係冇所謂?Anyway你地有自由繼續捧呢個場,我有自由去其他場,說完。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

好人土 發表於 2022-7-4 16:41
據我所知只有呢個場有縱縱容D女限兩粒鐘起錶的事,做壞了規矩之後如果條條囡都話要兩粒,三粒起跳,唔知 ...

買賣雙方都有權及自由定下條件,只要事先有聲明,不是上到去才屈你兩粒起,咁有何罪之有?唔好講到人地十惡不赦罪大惡極咁。

就算以後有更多女要兩粒起又點,市埸自然會調節,接受兩粒起的會找她們,不喜歡咪找其他女。

現在冇人迫一粒客一定要找她們雨粒起,亦不可能有人能迫到她們一定要接受一粒的預約。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

唔鍾意兩粒咪算囉,冇必要去傷人要煽動抵制人。

同樣都不會有人咁無聊煽動人去抵制一粒鐘的客。

客有權唔肯兩粒起,點解女冇權要兩粒起?最多咪冇交易搵其他。