winning11

查看: 6829|回復: 5

[三 川] [mike240681]【三川】茵茵 (有圖)

升級  37.41%

二星會員

三川 茵茵 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[mike240681]【三川】茵茵 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2207841-1-2.html
註:茵茵 通常返 10:00-20:00 / 155cm

有圖有真相

早兩晚食飽飯就飽暖思淫慾,去返近排都成日去,而且試過幾個囡囡都滿意嘅場 - 三川。
唔知係唔係搞緊全日特價,所以夜晚都幾多師兄,而且我又無預約,想搵幾個官方描述係大波嘅囡囡都full。
真希望其他場都會平返啲,平均返啲顧客。
房鐘就推介 -中波,茵茵。
官方描述,茵茵(新女)~偷食少婦,外貌標緻,白滑中波,柔情似水,善解人意,服務到位,貼心,歡迎預約。
好快茵茵就到,開門時已經怕怕羞羞咁,無乜撈味,心諗應該真係好少受到調教。

先嚟個人評分(不喜勿插)
年齡:3尾4頭
樣貌:7.0/10,順眼,少婦樣
身材:6.0/10,約155-158,唔肥但有小腩,手腳算幼,B-C真波,整體是算不錯的,由於我係胸奴人,所以評分較低
服務;8.5/10,侍浴細心,出沖涼房後我瞓低,估唔到茵茵嘅舌功了得,由耳到背再到pat,之後居然去埋大腿小腿位,好痕好挑逗。係去到獨龍位我就叫停,轉身,我個人不好獨龍,正面茵茵亦使出強勁舌功,都係走混全身上下,在茵茵橫簫直苗的同時,我都忙住撩妹妹,撩得幾下就濕,我就借啲意移佢patpat埋離69,頭先用手指都覺得茵茵個妹妹好細,宜家一睇,真係細鮑細窿,見咁靚嘅鮑鮑,69左一陣就上套,女上時茵茵就慢慢郁,我就突然一下往上用力,原來一下就到底,唔怪之得佢要慢慢郁。之後轉男上,見到妹妹越來越濕,我就每下用力插到底,期間茵茵越來越high,直情捉住我個頭嚟大車特車,我亦在百零二百下後就出貨。

總括而言,可以返食,除了未能附合我喜好大波之外,其他服務都好正。服務上係有少少扣分,佢全程帶住介指,沖完涼出房後,因為開住冷氣,所以佢隻手在我身上游走時會覺得有啲凍一凍嘅感覺。

註:mike240681-三川/太子/京華/怡春/金帝/春秋/美妙/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  16.42%

三星會員

咁你可以試丹丹

升級  37.41%

二星會員

我已試過丹丹,都出過報告
丹丹在我的返食list內
不過想見識埋同場嘅Apple同LaLa 先返食

升級  16.42%

三星會員

Apple都幾好,氣氛都歡愉

升級  54.07%