winning11

查看: 3146|回復: 3

[新龍觀] [賽約翰報告]【新龍觀】歎完環吹再考車牌·38號

升級  64.75%

三星會員

都係去新快樂新龍觀///好耐無遇到環吹之女///多report講咁我都想感受下///當然環吹都要講下技巧又要睇下啲女仔咩質素///太差都唔得太老亦唔得

星期六萬聖節前前夕///行過彌敦道佐敦道已經見有啲人打扮///無嚇親不過已經好耐無去蒲///普通食飯飲酒就有///揼骨當然有但酒吧就無

今次介紹38俾我北妹流利廣東話///無鄉音的都呃得下人話係陀地妹///皮膚就幾白最緊要係夠滑個樣仲有啲文青書卷味添///亦即係佢無乜嗰啲好俗嘅味道無乜撈女味樣係幾好style

入正題就先rpp其實正規揼嗰陣已經佢間中手潛入玩偷襲///到正題佢更加變本加厲添hahaha就係想佢咁樣///跟住就係全身漫遊每寸無個位窿罅位都有佢手指經過嘅軌跡路線///linlin腰頸後花園前門神針乜都有晒///佢都有好以明星的星光大道留手印///爽爽so good

轉身就玩草地滾球就好似目標球咁///搵嘢撞落去又好波又好舒服跟住就上演一幕環吹果然夠徹底///底部同面部好似電擊咁好爽好耐無試過去揼骨俾女環吹///仲要對方係有料之人又有質素之人///最後玩番女上做start當然有上套///雖有隔膜但都又覺得佢好親切而且有得車添///38個patpat同大髀真係好滑波又夠靚///好正好好服務嘅女仔

係得係食得過嘅bg

升級  96%

三星會員

有得車梗係爽爽Y啦

升級  39%

三星會員

good 啊
呢種女好難得可以嘴

升級  56.67%

一星會員

師兄真好,果然同人唔同命⋯⋯
細佬我試過4次,冇環吹,冇得捽碟,冇車牌⋯⋯