winning11

查看: 26709|回復: 54

[鳳 城] [咸濕兄報告]【鳳城】靚爆鏡的溫柔·詩敏

升級  20.37%

二星會員

[咸濕兄報告]【鳳城】靚爆鏡的溫柔·詩敏
http://sn11.cc/thread-2214791-1-1.html

官方描述:詩敏《後生 90 後,少女樣靚,身高 163cm,高挑,走肥,長腿,3 味服務齊》

我比較好彩,曾經在鳳城樓上個層等入閘時見過詩敏,覺得鳳城的官方描述頗中肯,囡囡確 實是指壓界中小見的美女。其實我很小追相頭的,但嘅然見到詩敏咁靚,當然想近距離體驗 下征服美女的感覺。不過玩指壓咁耐,都知這是個零和遊戲,樣靚多數無咁好服務,年輕多數無咁好技術,定律來加嘛!暴龍哥都講過,炒牛歡喜梗係用咸酸菜,定律來架嘛!所以某情度上,入閘前已調整好心態,預了不能和玩開的服務系囡囡比功夫,正所謂無期望無失望, 零願到時出奇地好時有驚喜嘛!

入閘非常順利,keeper 指我入房時詩敏已在房內等我。我唔知那間是不是詩敏的私家房, 感覺親切舒服,和平時求其輪一間房然後囡囡敲門入來有 D 分別。第一眼覺得詩敏大約廿 尾三頭,我也不太肯定,因為約開的都是三尾四頭,這樣年輕的較小遇到。眼大面尖,甜美 笑容,開場白講左是指壓中小見的美女,咁靚成點呢?靚到我無需帶頭盔話係「指壓中」嘅 靚女囉!就算同 1 仔和跑私鐘的比都是靚女囉!靚到行街坐地鐵遇到會回頭看,仲會想偷偷影低囉!

官方標 163cm 我覺得可信的。關門後開始脫下她的黑色超薄吊帶裙。微波冇腩,走肥高挑, 算唔算 Fit 就睇你喜歡 slim 定喜歡豐滿了,但她的激光無毛妹妹卻肯定人見人愛。我很小在指壓見到咁 young 咁 fresh 的 body, 當我隻手放落佢條滑溜的小蠻腰時,當然是開心到騎 騎笑啦!詩敏心情看來也非常不錯,笑臉迎人地用流利的廣東話溫柔地說說笑笑,氣氛果然 和玩服務的拿拿淋開波好唔同。

之後入浴室,詩敏沖得十分細心,雖然無波路但也不會偷懶,前後 BM 都做足,水簫例牌 貨色,沒有值得寫的。乾身上床,微波無乜揸手,詩敏又不喜歡比人錫 lin,所以上路的可玩性不高,於是集中注意力去欣賞她的無毛小鮑,當日玩到可近觀和輕輕捽她的豆豆,但奶 了兩口她便立刻縮,用手摸外圍她的手便捉住我的手,有點意猶未盡。到詩敏做主導,我 skip 了背和毒龍,她便由我兩點開始慢慢輕吻然後由能向下移去,間中會撩下小弟弟,我 也會撩下她的小乳頭。開始吹奏時一如所料仍是溫柔慢吹,但意外地吹工卻比想像中好,她 會先用舌尖舔棍,直吹,側吹,冰火再吞吐整枝棍 (小弟弟無咁大碌有時也有著數的)。雖和 簫后有距離但也是非常舒服的。

詩敏有說過不口爆,所以吹到夠硬就上套,先女上,明顯緊窄有包圍感,騎功比較單調,勝 在有靚樣加持。騎了一陣便轉男上,M 腿進功時望住詩敏嘅靚樣,她有小小怕醜不敢直視, 這感覺真的頂不住,好快便出貨了。簡單清潔後攬住詩敏回氣,大家輕輕打鬧說笑,她在這方面的互動確是很有 Feel 的。可惜她不止不派車牌,連我輕吻她其他部位也不太受的。所以玩了一陣先起身沖涼,剛好從浴室出來便響鐘。

說實話,對服務有要求的,詩敏不是一個好對手。心態上我當去襟鐘仔時見到相頭好靚的小姐姐,入閘後原來環吹唔使加錢,30 分鐘又不會黑面話「過鐘了,打出來吧」,咁我咪 happy 囉。至於值唔值調整心態去約佢,那便 you 諗 you 了。追相頭的會覺得值,因為她的顏值也確是指壓中較小遇到,唔追相頭的便多留意同場其他 90 後吧,又唔係無選擇!

註:咸濕兄報告-鳳城/三川/太子/來閣/金帝/金豐/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

正 去試下先

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  40%

一星會員

支。持

升級  56.67%

一星會員

詩敏比較COOL  微波一錫 lin就用紙巾抺

升級  33.33%

一星會員

佢背隻個8筒仲有無

升級  14.52%

四星級會員

我都是比較喜歡有互動的囡囡多d.

升級  83.33%

一星會員

同搞一個人氣娃娃冇分別

升級  20.37%

二星會員

scmtb 發表於 2022-12-27 12:17
詩敏比較COOL  微波一錫 lin就用紙巾抺

是的,動作和訊息都很明顯,所以我在報告有直接寫 「詩敏又不喜歡比人錫 lin ...」

升級  20.37%

二星會員

chutaigor88 發表於 2022-12-27 21:39
我都是比較喜歡有互動的囡囡多d.

我都是,有睇開我的報告或在報告中有傾兩句的師兄都會知,但要囡囡有這天份,又要人夾人,這比粉紅色乳頭更加可遇不可求啊!

升級  20.37%

二星會員

goo 發表於 2022-12-28 00:00
同搞一個人氣娃娃冇分別

我沒搞過人氣娃娃,但詩敏又不至於咁差,環吹和做愛都有做足的,三四百能攪到咁靚咁後生的,我覺得值喎。如果覺得跌錢我也不會出報告的!

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

上得指壓玩從來都係求經濟求服務...要相頭要後生都唔使找佢啦!

升級  20.37%

二星會員

趙完鬆 發表於 2022-12-28 01:41
上得指壓玩從來都係求經濟求服務...要相頭要後生都唔使找佢啦!

第一句真係玩招壓的精緒,相信長期玩指壓的都會認同,或者初入坑打算留下來的,應認清楚這大方向。

但長期玩指壓的,一年小則去 50次,我自已大約去 100次,咁間中玩幾次相頭後生的,也非常合理,我覺得詩敏滿足到這方面的要求。當然,如果師兄能分享下「要相頭要後生」的話有那些選擇便最好啦,玩論壇的原意都是跟師兄搵食 jet!

等待驗證會員

詩敏好串咀,又唔錫得波波,同意樓上師兄講同吹氣公仔做,如果唔要服務只睇樣可以一試

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  83.33%

一星會員

smartsam141 發表於 2022-12-28 14:10
詩敏好串咀,又唔錫得波波,同意樓上師兄講同吹氣公仔做,如果唔要服務只睇樣可以一試 ...

個人觀成感如果佢肯放D同場果D秒full靚女起碼同爭两班

升級  83.33%

一星會員

goo 發表於 2022-12-28 22:20
個人觀成感如果佢肯放D同場果D秒full靚女起碼同爭两班

個人觀感如果放D同場秒full果D起碼爭兩班

升級  89.58%

三星會員

睇樓主報告,即係唔好期望有招呼,靠個樣貌搭夠

升級  33.33%

一星會員

雖然佢規矩多多,但起碼都足鐘,尼方面我覺得好好咯