winning11

樓主: 咸濕兄

[鳳 城] [咸濕兄報告]【鳳城】靚爆鏡的溫柔·詩敏

升級  46.67%

一星會員

把撚啦呢個 呢樣唔得 個樣唔得 之前都幾紅 紅紅下完全冇人約咁你哋明點解啦 唔多講 再唱好嘅到是「師兄弟」!

升級  46.67%

一星會員

打錯字, 再唱好嘅都是「師兄弟」先啱

升級  46.67%

一星會員

原來打首 呢兩個字喺呢度出唔到 會變咗師兄弟

升級  20.37%

二星會員

有點意外大家對詩敏的反應咁激,但其實,佢確是年輕,樣靚,足鐘,無黑面;吹和吊都無揸流灘,唔會吹兩下便停,或者撐住唔比你入晒;過程都算均真,唔會係咪都叫老公,逢人都講「你好大啊」,「你好勁啊,我高潮左幾次了」 .......

其實篇報告都無就住寫,如果有睇晒篇報告而不是只看標題,應看到:
「年輕多數無咁好技術,定律來加嘛」
「微波無乜揸手,詩敏又不喜歡比人錫 lin,所以上路的可玩性不高」
「奶了兩口她便立刻縮,用手摸外圍她的手便捉住我的手」
「騎功比較單調」
「她不止不派車牌,連我輕吻她其他部位也不太受的」
「對服務有要求的,詩敏不是一個好對手」

讚兩句都會比人話是師兄弟?我當師兄們是開玩笑啦! 但我都真心想問,指壓個市場咁大,梗有人想追相頭,或者喜歡食嫩口小小,or both .  就算主打玩服務,間中想換下口味也人之常情吧?咁現役有無 D 比較後生又有相頭,而服務叫做見得下人的囡囡可推薦一下? 真心求推介,等我食完 10 個 C9 都都可以食返次甜品!

升級  20.37%

二星會員

goo 發表於 2022-12-28 22:23
個人觀感如果放D同場秒full果D起碼爭兩班

仲未成功約到同場秒full果D,仍在努力打電話中,所以沒法比較。現在已開始等荃荃上牌,希望今日打得入電話啦!

師兄覺得同場秒full果D,邊個嘅硬件最接近詩敏的級數而又有服務的? 跪求師兄分享指引。  

升級  20.37%

二星會員

NONONO 發表於 2022-12-29 22:53
原來打首 呢兩個字喺呢度出唔到 會變咗師兄弟

我又測試下先:
再唱好嘅都是 打。手!
再唱好嘅都是 打..手!
再唱好嘅都是 「打」手!

上面試在那兩個字中間加句號。,加兩點 ..,和用引號括住其中一個字,睇下出唔出到!

升級  66.67%

一星會員

試咗了,
真係求其服務。

升級  20.37%

二星會員

櫻花樹下 發表於 2022-12-29 22:39
雖然佢規矩多多,但起碼都足鐘,尼方面我覺得好好咯

睇報告都是預計會有3味,足鐘,而且我是見過真人,覺得吸引,所以才會約的。

聽完其他師兄形容是人氣娃娃,我唯有再接再厲希望找到另一個好小小的年輕囡囡。前兩天見到超版推 +人,又 90 後又大波又有不錯的正評報告,已放入名單諗住做 2023 第一炮,點知今日有人回帖話原來這位囡囡是型格女,入閘已講明齋做一次,新人區報告又話十分鐘出野,沖涼走人,25分鐘出閘 ... 難怪大家一邊鬧把撚,但卻無人講唔約詩敏時應該約邊個邊個!

升級  20.37%

二星會員

咸濕兄 發表於 2022-12-31 08:42
仲未成功約到同場秒full果D,仍在努力打電話中,所以沒法比較。現在已開始等荃荃上牌,希望今日打得入電 ...

又是衝關失敗的一天,睇名單今日已經是小紅牌返工,但 9 點前完全沒法打到電話,唉!

升級  5.93%

二星會員

試過一次, 只能夠說, 講相頭嘅話
先唔計其他場, 同場money完勝
詩敏除左呢樣唔得果樣唔得之外, 連埋態度都有少少趕客

等待驗證會員

我承認思敏個樣係係指壓計可以嘅

升級  20.37%

二星會員

陸陸 發表於 2023-1-1 01:46
試過一次, 只能夠說, 講相頭嘅話
先唔計其他場, 同場money完勝
詩敏除左呢樣唔得果樣唔得之外, 連埋態度都 ...

謝謝師兄,終約有方向了!
其實 Money 一路有在待約名單內,只因她是晚班,我要交人,約晚班真係成年都一隻手數晒 (唔夠五次)。以前唔知佢相頭咁掂 (靚過詩敏我認為一定掂),現在無論如何要找機會約一次!

升級  33.33%

一星會員

陸陸 發表於 2023-1-1 20:26
改左名幾年嚕
曾經有段短時間叫雪兒

咁應該幾年前做過一次,果時我初出茅廬,比佢攪到我欲仙欲死

升級  20.37%

二星會員

大家口裡說只要服務,但身體卻是誠實的。

剛剛午飯時看了一下水餃的更表,思琪,糖糖,IVY,玲瓏,麗盈,小冰,娟娟,嘉玲 八個 Full  (其實都幾誇張), 其中四個是 90後。今天水餃有 5 個 90後上班,只有楊子未 Full 但也只餘兩個位。說上指壓玩只求服務,不計教年輕和相頭的師兄們,請理解確是有一大班指壓玩家是將年輕看得比服務更重要的。  當然,邊個唔想嘅年輕又有服務?不過有都排長龍啦,然後又會有一班人跳出來說把撚,都唔入相頭組!我很用心分享戰國 LaLa 和 金田 6 仔時便深深體會了。

升級  86.3%

二星會員

咸濕兄 發表於 2023-1-3 14:43

剛剛午飯時看了一下水餃的更表,思琪,糖糖,IVY,玲瓏,麗 ...

各人口味不同,

升級  5.93%

二星會員

剛剛午飯時看了一下水餃的更表,思琪,糖糖,IVY,玲瓏,麗 ...

我大約睇左d回文
佢地嘅意思應該唔係完全「只求服務」嘅

其實, 更表正好反映左另一件事
就係詩敏作為後生相頭組代表之一
點解而家上親牌都大把吉位可以約呢? 咪就係因為比較有性格囉
淨係計樣, 佢應該靚過上面果8個嘅大部份

升級  7.04%

二星會員

那咸濕兄食過咁多個暫時最滿意是誰人?

升級  33.33%

一星會員

陸陸 發表於 2023-1-3 19:18
我大約睇左d回文
佢地嘅意思應該唔係完全「只求服務」嘅

詩敏係靚過以上長full嘅囡囡。我以前約過一次,又因為佢夜班,我好少夜晚出嚟玩。做完野都同你全裸坐都夠鐘。對比其它場,做完即刻崔你沖涼走人好得多啦

升級  20.37%

二星會員

Exact7ly

市場夠大,自然會出現百貨就百客,不會只有主流,這是所有自由市場都會出現的。

百花齊放咪好囉!

升級  20.37%

二星會員

Skylarvox 發表於 2023-1-3 19:45
那咸濕兄食過咁多個暫時最滿意是誰人?

真的只選一個便是金田 06,除了互動略嫌不足,真的是應有的都有,而且高質。 戰國 LaLa 硬件更高分,但她的互動比 金田 06 更小。

我會願意在顏值或服務上略為妥協,換返小小活潑和互動的。