winning11

查看: 3045|回復: 8

[雲 來] [oldman28報告]【雲來】大波大眼妹·美娜

升級  43.33%

三星會員

[oldman28報告]【雲來】大波大眼妹·美娜
http://sn11.cc/thread-2240787-1-1.html

之前已經試過美娜两次,不過佢平時好少返工,見佢星期日有上鐘,即刻打電話去約下。

美娜拍门入嚟,即刻拖佢入嚟,先揸下對大波,再大車幾轮,才脱衣沖凉。
一脱衣,美娜對汤碗大波弹咗出嚟,一見到已經忍唔住又揸又啜。
之后,美娜同我清潔及水簫,冇返咁耐,水簫功夫进步咗。

出去乾身先做背,佢舌頭同手指不停喺我背部游走,連耳朵及頸都照顾到,又痕又爽。
轉過來做正面,先大車一輪,美娜再同我食两點及吹簫,吹咗好耐,真係唔叫唔停,睇嚟美娜係好锺意食棒棒糖。

到我招呼佢,叫佢瞓低。大車一轮先,接住又食lin又食鮑魚。美娜好享受被人食鮑魚。
到時間差唔多,上套入洞。一招男上,一边大車一边抽插,見到美娜個樣肉緊到面都紅晒,我亦開始加速抽插,终于一洩如注。

樣貌:7.5 大眼晴幾可愛。
身材:7.5 約5尺多DD,大中超弹弹D波,有肉唔肥。
服務:8.0 雖然美娜係兼職,唔係成日返,但服務都幾好。有大車有69。仲有佢個人都幾風趣,唔使破冰,做愛仲好投入。而且美娜係大食格,两Q應該冇问題。
返食:在雲來,今次已經係第三次搵佢。

註:oldman28報告-雲來/浪漫/鳳城/三川/怡春/金田/金豐/春秋/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  20.25%

三星會員

中超, 會唔會鐵餅胸怕怕! 還是金X188新技術?可以試下

升級  33.33%

一星會員

可能警鐘胸呢

升級  43.33%

三星會員

汤碗型,噉前边都係軟嘅

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  1.48%

二星會員

大中超

升級  40%

一星會員

大中超