winning11

查看: 8738|回復: 8

[美 妙] [小笨蕉報告]【美妙】嘉嘉

升級  3.7%

二星會員

[小笨蕉報告]【美妙】嘉嘉
http://sn11.cc/thread-2241302-1-2.html

話說小笨蕉好少食無report既囡,今朝鳩痕又預計下午出去做野,就入廁格刨report

未黎wining11之前不停都係太子/美妙搵食遊走,呢兩個都算係小笨蕉指壓開山主場地

碌下美妙嘉嘉有report就跟食,成功book到早餐時段

入房一如所料都係後生有d哨牙學生妹身形,a波咸煎餅,不過lin雲唔黑,事後諗返囡囡應該以為我想彈佢鐘

過水感覺係有點生疏,水簫body都欠奉,都知道可能人有我無,或我有人無

出去抹身就開始破冰吹下水同夾下作戰內容

走背走毒,上嚟兩點後就主攻小小蕉,叫佢轉過黎69一探究竟,嘩,係我最like既蝴蝶gapgap,聞過無味就開始品嘗,小笨蕉自問品玉都有點心得,當然可食到佢又典又弓,兩片蝴蝶雖不是pink,但個形狀係幾靚,豆豆又夠突出,都係好瀨之列,可以又含又啜晒兩片蝴蝶入口

上套開波,女上背向我坐上嚟,我就半扶半坐望住鏡睇住小小蕉進出蝴蝶

轉pose狗仔,我讚佢gapgap好靚,佢就問我點解唔睇耐d先入,我當然即刻拔出叫佢吉高籮柚扭住咁俾我摔下豆豆,見到呢個畫面獸慾又起,即時入洞猛轟,從後從上咁睇住兩片蝴蝶包住小小蕉進出真係非常滿足,轉男上準備最後衝次,又叫佢撐開隻西俾我欣賞,非常配合,如是者再猛轟一輪,除套口爆收工

返食? 會既

註:小笨蕉報告-美妙/雲來/鳳城/太子/金田/多港
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

水簫body都欠奉...少有,囡囡服務唔差的

升級  9.25%

三星會員

你有沖涼,證明你靚仔過我,我連陪沖都無

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝嘉嘉報告!!
謝謝小笨蕉兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  84.07%

二星會員

此女不是食服務;只食窄西!不過真係好玩。

升級  7.78%

二星會員

patpat都幾正。大蝴蝶抽出黎時好舒服

升級  7.04%

二星會員

無服務

升級  0%

二星會員

返早定返夜多?