winning11

查看: 917|回復: 4

[新龍觀] [冥界骨友報告]【新龍觀】玩得刺激·89號

升級  42.2%

四星級會員

以前同朋友揼骨,好多時都係同friend一齊,飲完酒一齊去
去到就柴娃娃喺度玩水,浸又一陣,乾濕蒸都鬥耐
留姓就好似好怕事咁,留朋友個姓,到坐休息室
又怕蝕底咁狂叫野食,到後來先發覺揼骨前係唔應該咁飽肚
甚至有時自己事前會自己玩次JJ出咗貨先
咁就可以同條女玩耐啲維持耐啲,唔好俾朋友覺得自己流料
又試過同朋友同房,都係細工程手工,大家原本傾緊計
但當囡囡開始時就大家側身唔望對方,但又死忍鬥耐
分房玩就唔使鬥耐,總之鐘房唔call鐘都唔出房
朋友等我好過我等朋友,遲出去就當自己嗰方面威過朋友
呢啲都係以前揼骨經歷,都係諗番起都覺得過癮好笑
咁朋友嘅嘢久合必分,又久分必合,都習慣咗自己一個揼骨
一嚟唔使夾時間,二嚟大家都有家庭細路
咁啱約到一齊梗係好啦,多個人多個伴
焗桑拿都可以吹下水,等入房又吹下水
所以有人約我都一定應約,咁今次都係一支公去揼骨
地點佐敦新龍觀,女仔做89號
好似係上年11定12月想做佢但未做到
唔係佢女人假私人假就係我行唔開
結果係佢無做,而家又返咗去新龍觀
咁就即刻打電話約好時間,一支公去到,準時到
目測見到條女係30頭左右,一定唔係中女啦
個樣就姣C鄧篤電廠型,對電眼係電C人果種,都幾迷人
未至於係好索,但就電力夠,都係食得過
而且波路夠掂,有34D,腿亦長長
一件藍白色連身低胸短裙,夠煞食
都唔使太多花巧嘢,淨係個樣同個殼都夠用
揼揼摸摸踩踩,推陣油,時間過得都幾快
咁又過咗45分鐘,佢都算識揼
到做招呼,嚟個搲籮掃股先,呢輪睇飛黃騰達
都係啲股票市場投機又投資項目
都係睇準時機手快有手慢無,咁89號又真係有手快又有手慢喎
快時係好刺激,慢掃時係令我都係痕到趴喺度典床
果然係姣樣一個女仔,呢part玩rpp係超高水準
掃捽搓前前後後,立立靚企直直就係我老二當時嘅狀況
再有波地送推,背又擦前又磨,最頂癮係佢放我嘅炮入咗條事業線內
慢慢搓再慢慢夾,呢下真係標汗我都"CC削削"咁發出聲
再嚟演奏,演奏前當然有序幕,後花園起步玩埋獨龍
喺呢個位移前到蛋蛋位,打晒圈,向上啜,玩深嘢
89號呢個時候就趴上嚟坐上嚟開始,來來回回移前移後
又騎又郁又磨加打樁,呢個時候我終於考佢車牌
當然輕易無難度考到啦,喺深車同時89都無偷懶繼續女上嘅動作
稍休時我就食lin,又伸晒脷繼續狂車,之後轉狗仔式玩後波
我推推時佢又識得玩下收音甚至玩入後波,撞番我轉頭,好似好大食唔使我郁咁,我終於都明乜叫痴女系列
仲要係89號呢款電廠大波妹都識咁玩亦都肯咁樣做多啲嘢嚟取悅我
真係好服咗佢,結果當係派大彩,舒服晒

我來自冥界...

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.7%

二星會員

師兄,好有同感。

升級  42.2%

四星級會員

咁C兄有無報告下過程大家分享下呢
我來自冥界...

升級  1%

三星會員

C兄冇比電廠電親,依然最後才狂派彩,勁呀!