winning11

查看: 956|回復: 3

[新龍觀] [奇雲驚緊報告]【新龍觀】新菜式豪放到極·89號

升級  94.25%

三星會員

睇新聞...而家夾人捉人亂過馬路...每次好似兩千
條數都幾襟計喎原來每日庫房多咗18萬...
即係90人中招...仲要係有啲係少少灰色地帶喎
綠燈行人過得時..係唔可以打斜過馬路
即係要分兩次行完直再打橫...唔可以對角咁行斜路
綠燈閃緊都唔好過...大家真係唔好搏...
捉得好嚴好緊...大街又有細街又有喎
有錢都唔係咁無啦啦無咗兩千...手尾又長
又要俾人抄牌又要俾人影相俾人笑...

我都眼見佐敦道彌敦道口係有伏咗人
不過大家都守規舉無俾人抄牌..
兩千銀港紙去新龍觀揼骨...$690一次
係可以揼三次喎...講真而家真係乜都貴
掉垃圾抖煙頭又罰..亂過馬路又罰
煙仔又加...我住嗰度俾我老婆發現啲嘢
係超級主場仲貴過兩三間啲商店
唔係咩名...超市6包麥精維他奶係$22
同個屋村兩間小店...一間賣$17.5一間賣$18
真係割韭菜搞能錯...超市仲貴過人
離譜...我老婆話醬油豉油腐乳蠔油乜都係小店平啲
呢次我就唔幫超市喇...支持小店

好彩係揼骨都仲維持舊價..講緊係呢間新龍觀
$690家用都維持咗好多年無加價
女就愈嚟愈多...又愈嚟愈放
如果唔係都攞唔到環保樂園呢個名
睇報告唔係個個環唱..但都唔少女肯環唱...仲有獨龍
呢個新新哋嘅89號都係其一
雖然話環保唱歌唔係所有師兄都受到..可能太刺激啩
但出嚟玩間中試下又無妨
當然,都可以叫囡囡玩番非環保演唱
但環唱又真係好過癮囉

新龍觀呢位89號未見波先見人
我一入房見到佢個姣樣當然吸引
仲要係對波夠挺夠大厚肉地
傾兩句介紹下...好熱情攬埋嚟
都幾痴纏喎...對波壓埋嚟又軟熟
89號皮膚又滑....又係嗲嗲聲咁
揼下捏下摸下踩下推下油
就到下半場正場了...輕摸淡寫嚟個rpp
話佢輕措淡寫係佢好溫柔..呢度掂下嗰度摸下
好似無乜重點但又好Feel到震
似漫無邊際不著邊際但又中晒重點
帶俾我好似觸電嗰種痕感
玩波地...89號一對大波不停咁磨fing又有夾
當然都有唱歌歌...仲要係環保女士
我就當然無反對佢咁做
當然係我同意啦好想佢咁做添
演唱完就主動同我大車...上戰衣坐上嚟
佢呢副身材當然正滑溜又纖巧..睇住佢對飽滿型導彈搖搖晃晃咁
騎起上嚟識得用腳力喺我身體上上落落..又有用下盤扭磨
有收音效果...最頂癮係佢又會彎身向前同我大車
動作相當都靈活...結果山洪暴發
89號係水多多埋尾我又出得多....舒服晒多謝晒

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

呢間要支持,690蚊,好超值呀!

升級  94.25%

三星會員

elsa168 發表於 2024-3-24 21:36
呢間要支持,690蚊,好超值呀!

當然
小店要支持啊