winning11

查看: 1508|回復: 9

[雲 來] [S623報告]【雲來】溫柔激情混合體·桐桐

升級  45.56%

二星會員

[S623報告]【雲來】溫柔激情混合體·桐桐
http://sn11.cc/thread-2244339-1-2.html

一段短時間冇搵桐桐,心思思想搵聚一聚砌一鑊。

電話約定入房等,桐桐入嚟見係我就馬上送上一個香吻,我哋攬住唔嘴一輪才除衫再互抄,我推佢埋床邊面向床邊鏡鏡中倒影佢對白滑大波,我從後攬住佢雙手托住佢對波搓下搓下真波好好玩,我望住鏡中佢嘅淫笑享受樣,細佬不自覺咁硬起來,JJ係佢肉股度上下磨非常興奮舒服,怕磨爆都係入去沖涼先,沖涼有前後BM再假插,玩雀撚菊花,水簫深喉吮袋吸彈彈,沖涼這拍非常好玩同享受。

上床我趴喺度佢擒上嚟,先用條脷喺我條頸兩側舐下舐下,對波係我背上同PP溫柔咁打圈輕磨,兩粒提子摩擦背有仲輕麻快感。前面,先攬住咀咀,再錫提子,吹簫深喉吸吮利掃淺舐打圈,吸住龜頭吮下吮下好正,隻手就撚菊花搓春子,太興奮怕走火,叫佢上袋,佢坐上嚟攬住我係咁要咀,前後上下係咁磨,佢話要興奮高潮下,我對手托住佢波係咁抓抓搓搓再食提子。男上,托起佢對腳插,下下插到底,佢話我龜頭圓有肉插得好鬼舒服,不停咁呻吟叫插大力啲同快啲,狗仔式,邊輕拍住佢個白滑大股邊抽插,望住條巨根係佢陰唇夾住一出一入嘅摩擦真興奮,再叫佢爬底,我用招一樹梨花壓海棠係咁抽插,隻手就玩波波,佢另頭要我咀,佢雙股肉一鬆一緊咁夾住我巨根,百幾下就爆,我爬係佢背上休息下才攪住一齊瞓下吹下水,佢好溫柔咁用手輕撫我,由上而下到JJ度,邊玩我JJ邊吹水,我亦咀住佢再玩下佢對波,好似同情人一齊偷食,響鐘才一起沖涼,分手時攬住咀咀吻別。
每次見完桐桐都身心舒,心情愉快!

樣貌:幾好 35+
身材:36C彈手真波、冇腩、PP有肉翹,皮膚白滑,5尺3-4高
招呼:態度好有笑容不用破冰,做時有互動投入享受,吹簫冇齒感,足鐘。

註:S623報告-雲來/金田/三川/來閣/金豐
Superadmin

[S623報告]【雲來】溫柔激情混合體·桐桐
http://sn11.cc/thread-2244339-1-2.html

[S623報告]【雲來】砌鑊金填補心靈空虛·桐桐
http://sn11.cc/thread-2239193-1-2.html

[S623報告]【雲來】激情與溫柔·桐桐
http://sn11.cc/thread-2221962-1-2.html

[S623報告]【雲來】再探34C.25.34小鳥依人·桐桐
http://sn11.cc/thread-2211532-1-2.html

[S623報告]【雲來】波挺蘿屹好情人·桐桐
http://sn11.cc/thread-2211254-1-2.html

升級  1.48%

二星會員

Thanks for sharing.

very good report.

升級  45.56%

二星會員

拜登兄:可以試吓,鍾意有互動情人感覺嘅應該會滿意

升級  1.48%

二星會員

S623 發表於 2024-3-28 00:15
拜登兄:可以試吓,鍾意有互動情人感覺嘅應該會滿意

must try try try

升級  63.7%

二星會員

WOW, the 6 reports all are published by a same account S612 during Nov.2022 - Apr.2024.  AMAZING......

升級  45.56%

二星會員

Review 發表於 2024-3-28 09:44
WOW, the 6 reports all are published by a same account S612 during Nov.2022 - Apr.2024.  AMAZING.... ...

師兄:係S623,我真係覺得桐桐同我啱玩,所以每月基本上都搵佢一次以上。自己食到好嘢都要推薦比各師兄分享下,希望各位師兄食到好嘢都出佈告分享交流下,咁各位師兄會有多啲快樂性生活

升級  63.7%

二星會員

S623 發表於 2024-3-28 10:40
師兄:係S623,我真係覺得桐桐同我啱玩,所以每月基本上都搵佢一次以上。自己食到好嘢都要推薦比各師兄分 ...

師兄真長情,我自問不如。

升級  45.56%

二星會員

Review 發表於 2024-3-28 11:22
師兄真長情,我自問不如。

當係情人咁每月聚下玩下,如果真係情人使費不斐,仲有手尾跟。而家咁幾好,我又可以繼續搵新知甜心

升級  63.7%

二星會員

各人玩法唔同,繼續尋開心吧。

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008