winning11

查看: 3317|回復: 8

[怡春苑] 首發:[Peter仔報告]【怡春苑】大波口爆好招呼·瑩瑩

升級  49.5%

三星會員

首發:[Peter仔報告]【怡春苑】大波口爆好招呼·瑩瑩
http://sn11.cc/thread-2244896-1-3.html

今日想食大波,不過之前玩過既Jojo,百合等等大波妹唔係冇返工就係做緊野,冇乜時間唯有叫鐘房介紹件大波妹俾我止下咳,結果祖兒姐彈左件大波新女瑩瑩俾我食,真係要多謝佢咁好介紹。上到房等左一陣,一個大波索女入房,目測事業線都非常有份量,起碼有4寸深,肯定可以夾到手機,如果用黎夾腸仔應該更加一流。見到咁正當然要即時熱身揸揸波,驗下貨先,囡囡都好乖好聽話,即刻自動解扣好識做,仲一邊捉住我隻手揸佢波,另一隻手就唔蝕俾我揸返我細佬,但我都一於少理一直專注玩弄佢對36D大燈,非常好玩!

玩左一陣囡囡話入正題沖涼房認真慢慢玩仲好玩,果然冇錯有前後body大波波慢遊非常有Feel,夾腸仔真係包到實冇透氣空間,少d定力都好易會走火,問左2Q得唔得等自己都有個預算,萬一出咗都仲有第二個機會,估唔到瑩瑩都冇say no,雖然我最終都冇2Q,但佢果種即時答應既態度係非常值得欣賞。

之後上床慢慢再玩,望清佢相頭的確唔錯,有化妝唔會大媽look,都算幾潮識打扮果類,講完一輪就叫佢吹2下先,估唔到都有d料到,吹得好鬼舒服,原來仲可以口爆,估唔到瑩瑩有咁多服務,繼續俾佢吹多陣仲有深喉,簫功了得。跟手忍唔住於是直接上套開波,鮑魚多水偏窄,之前佢話都少攪野,所以鮑魚都保持到一定鮮嫩及窄周感,整體非常配合,聽教聽話,完事仲有少少時間,更加送左幾下按摩,呢個咁有服務態度新女,又係大波仲可以口爆2Q一定要支持下!

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:Peter仔報告-怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  73.33%

一星會員

36D 正呀, 瑩瑩看來有時間可以一試.

升級  33.33%

一星會員

大波要試,賣飛佛

升級  33.33%

一星會員

怡春苑太多好野未試,小字頭都未試晒,要等下先。

升級  36.67%

一星會員

怡春苑經常有新女,排隊試都要成個月

升級  60%

一星會員

唔見有上牌?

升級  35.42%

三星會員

怡春做過幾個大波,百合,糖糖,都屬於靚波,下次要試埋呢位瑩瑩先

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享