winning11

查看: 4566|回復: 8

[怡春苑] [小鈞鈞報告]【怡春苑】水床+按摩·百合 (有圖)

升級  35.42%

三星會員

怡春苑 百合 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[小鈞鈞報告]【怡春苑】水床+按摩·百合 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2244968-1-3.html
註:百合 通常返 10:00-22:00 / 158cm

有圖有真相

大波百合之前已經搵過好幾次,佢週不時都叫我搵佢做水床,話有好多熟客都搵佢做水床,又話會舒服死我,叫左咁多次咁好啦,即管試一試,前日約左兩粒鐘水床,上咗樓上間水床房,房間好大,浴室都好大,入到房首先就係侍浴,我仲凸登帶左洗頭水護髮素,等百合服侍下我洗乾洗淨先,百合好細心溫柔咁幫我洗,我就係咁抽佢水,百合同我洗頭我就搓住佢對靚D級真波真係好過癮,洗完頭就洗身又洗J,沖完我就出去大床嘆返枝煙,百合就舖好張水床,又清潔下張水床,佢都好注重衛生,抵讚,我食完枝煙佢就已經整好叫我入去,我就好似大爺咁行入浴室訓上去,戲肉嚟喇,百合將d啫喱查係自己對大波波度就幫我做body,上滑下滑左滑右滑咁真係好正,有幾下佢對波推到我塊面度想焗死我,跟住到下面又夾腸,又用對波磨我對腳,之後轉身又磨背部,全程都好舒服,百合係有肉地又大波既囡囡,但又絕對唔係肥婆,而且皮膚係又白又滑果種,仲要係上下都粉紅好有少女感覺,所以做水床玩人體按摩就最正,最後轉返正面,百合用清水沖走小弟弟既啫喱,就幫我含,本來都已經俾佢磨到好硬,再即時俾佢放入口,真係硬上加硬,吹左五分鐘左右,我叫百合幫我口爆,百合點頭即時加快速度,唔使十秒我完全頂唔順失守,一嘢就射晒入佢個口度,我已經有兩星期無出過嘢,呢一爆我感覺到射左好多,好舒服,射完之後我訓左係張水床度攬住百合抖左起碼十分鐘先可以起身,然後干身出去張大床,百合見我好攰,佢就話幫我全身按摩,百合既按摩手勢都好正,按得我好舒服,我以前搵佢都係兩粒鐘,做完就按到夠鐘為止的,一路享受佢既按摩,快樂不知時日過,睇下個手機,原來仲有十分鐘就兩粒鐘,但……係……我仲未同百合做愛做既嘢喎,即時打電話去鐘房再加多一粒鐘,一收線,我即時撲去百合度,我兩隻強勁手臂將佢抱緊,瘋狂地錫勻佢全身,真係由耳仔錫到去腳指,再嚟一招69,見百合出晒水好享受,就叫佢上套,之前已經出咗一次,呢次插左佢好耐,起碼有15分鐘,又女上,狗仔,最後男上打椿式,射左,真係最後一滴都俾埋佢,百合再幫我清潔埋再去沖涼,然後係床上攬住佢到夠鐘拍門,正,呢135分鐘真係未試過咁滿足,指壓我真係第一次做三粒鐘,爽住落樓,返到屋企涼都唔沖一覺訓到天光。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:小鈞鈞報告-怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  42.5%

三星會員

師兄真係勁,春宵一刻過千金

升級  23.08%

四星級會員

恭喜晒師兄可以咁滿足落樓

升級  73.33%

一星會員

百合確實唔錯, 波大最適合水床項目.

升級  84.07%

二星會員

有沒環保?方便又插又玩!

升級  35.42%

三星會員

我唔做環保,所以唔知道,你可以問下百合或者問怡春鐘房

升級  24.5%

三星會員

加埋洗左幾錢?

升級  35.42%

三星會員

使左$1650,玩左150分鐘