winning11

查看: 7707|回復: 12

[tang報告] 大朗/天域 無癮之旅

升級  47.04%

二星會員

甘多師兄話天X桑拿好,今日就去試下咯,下午一點十五分到大朗天X桑拿,入房等女,睇左6-7輪無個係我杯茶,早班既女真係嘛嘛。之後穩左個江西妹,無癮之旅開始,開頭都OK既,水床擦全身,到吹個時就唔得啦,吹左幾下就叫我起身,又唔識吹。之後先來一Q,之後透左一陣做其他服務,其他服務都OK既,跟住又係吹左幾野,2次吹加埋唔夠6分鐘真無癮,跟手來多一Q,插左唔夠十分鈡,我話我攰啦(當時係男上女下),我古巨會話等巨來,點知巨話我都好攰,不如唔做咯,我即時乜心情都無曬,買單走人!!!

值得一讚係,服務員個個都好友禮貌!!!

全程用左700幾

升級  34.33%

三星會員

原帖由 tang 於 2007-8-29 06:52 PM 發表
甘多師兄話天X桑拿好,今日就去試下咯,下午一點十五分到大朗天X桑拿,入房等女,睇左6-7輪無個係我杯茶,早班既女真係嘛嘛。之後穩左個江西妹,無癮之旅開始,開頭都OK既,水床擦全身,到吹個時就唔得啦,吹左幾下就叫我起身,又唔識吹。 ...

會唔會你同條女溝通唔夠呢?
其實咁大個場咁多囡囡,服務質素梗有參差嘅!
一次不足論成敗既,可以的話試多次,比多次機會人地同自己囉!

升級  47.04%

二星會員

原帖由 肥佬 於 2007-8-29 08:56 PM 發表
會唔會你同條女溝通唔夠呢?
其實咁大個場咁多囡囡,服務質素梗有參差嘅!
一次不足論成敗既,可以的話試多次,比多次機會人地同自己囉!

講真,巨地早班既女真係好普通,重要一次只能睇2條女,我覺得可以改善下,我去其他地方都可以一次睇4條啦,不過巨地話公司規定。今日真係有點無癮,甘大個場應該服務好先係架,好多野都應該唔使客人講都識做啦,個主任話服務一定好架。我自問個人要求唔高都好體諒滴女,毒龍,瀬腳底都唔使巨做喔。吹唔識吹,我話攰,巨竟然話唔好做咯,我細佬都縮埋,不過其他服務都OK既。我走個陣有個主任走來問我服務得唔得?我話一般,個主任既表情都好愕然。不過巨地既服務員超好禮貌,值得一讚。

升級  47.04%

二星會員

講真個場質數唔錯既,服務員好友善,應該會再去,不過又怕唔好彩。。。。。。。。。。。。。。。。

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 tang 於 2007-8-30 00:06 發表
講真個場質數唔錯既,服務員好友善,應該會再去,不過又怕唔好彩。。。。。。。。。。。。。。。。

出得去玩就遇咗瀨嘢,玩到好嘢咪當BONUS喎,咁會開心D GA
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 DustTillDawn 於 2007-8-30 00:24 發表
出得去玩就遇咗瀨嘢,玩到好嘢咪當BONUS喎,咁會開心D GA

講得啱,我都是咁話
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-8-30 00:32 發表
希望佢下次好彩啦,玩得開心啲

係呀,記得出報告就得啦

升級  93.5%

三星會員

我諗彩數真好重要...嗰次我上到去都差唔1點有多,第2轉已經揾到件啱嘅!不過ching都玩得好平吓喎!我上次都要使¥800喔!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  11.92%

三星會員

原帖由 fatimaman2002 於 2007-8-30 00:37 發表
我諗彩數真好重要...嗰次我上到去都差唔1點有多,第2轉已經揾到件啱嘅!不過ching都玩得好平吓喎!我上次都要使¥800喔!

700有幾GA,應該差唔多

升級  47.04%

二星會員

原帖由 fatimaman2002 於 2007-8-30 12:37 AM 發表

房費168+小費400+120車費+吃野50=738,係甘上下,想要A牌架,不過我可能太早去先得2個A牌

升級  93.5%

三星會員

唔計model組,小弟覺得A牌好過B牌lor...不過其實差唔多嘅...
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  47.04%

二星會員

原帖由 神鋒 於 2007-8-30 06:35 PM 發表
幾個朋友去個都話ok,我自己玩過兩次都ok,雖然唔係超靚女(桑拿我一向唔會要求太高),但一定食得落,至於服務,我果兩次mm都做到好足,反而係我叫佢輕鬆少少....下次遇到mm真係服務態度超差,可以到主任經理投訴(女女搵既係 ...

所以我都無同主任經理投訴。。

升級  40%

二星會員

WHATEVER, I WANT TO TRY IT.