winning11

查看: 6856|回復: 6

[750502報告] 大朗/天域 小咸之旅

升級  87.24%

四星級會員

講明先~呢個report係冇相...唔好意思

自上次十月頭去左澳門後都成個月都冇去過玩啦

星期六...約好左fd係上水等~之後羅湖過關

過關後即到羅湖商業城地下搭車去今次目的地....(大朗天域桑拿)

車程大約一小時到...每半個鐘一班(人民幣35蚊一位--最後一班車係9:30)

由於之前未去過~加上睇下網上師兄們既報告...就同個fd去探險

到左...食野...行下見識下~準備上去間桑拿

十一點入到去,問下價錢...得知十二點後計就可以唔駛+錢過夜(但最好早少少揀定 ,夜就得返....普通既囡囡)

$168,$198,$238(普通房,vip房,豪華房)$400,$500,$800(800係model)

豪華房多左少少野 (安樂椅/困獸籠)  

其他野唔多講啦~入房沖涼...->水床->開始做全套服務

又係幾杯野...爆炸糖...毒龍鑽等等~~全程自動波(好似唔多駛出力同郁...訓係到就得 )

囡囡每做一個項目都會講明呢招叫乜野式.....

d名好搞笑  龍飛鳳舞~蜻蜓點水~偷襲珍珠港~鴛鴦戲水......好多名~唔記得哂

之後玩果張安樂椅~麻麻地...搞掂哂~仲有一個宵夜+飲品送

係果到訓埋第二日搭車返堔圳黎個正骨....真係人生既享受~爽死啦

整個囡程~用左一千蚊...相當開心~可以值得再去

P.S.人民幣又升值~~暫時港幣1000換人民幣938......真係...唉.....

遲下新年前後可能港幣1000換人民幣900~~到時可以更加有籍口唔駛去大陸玩啦

去澳門都得啦...話哂澳門可以博殺下麻

係咁多~冇啦....冇相~~可惜左

我愛碧咸...

升級  93.5%

三星會員

咸哥都好少出report(我都係!!)都出返個!真係可喜可賀!!!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  56.67%

三星會員

回復 #2 750502 的帖子

聖誕諗住去邊度玩呀?

升級  90%

一星會員

C Hing, 可否給我地址, 部長電話. 怎樣去呢?  謝謝.

升級  56.67%

三星會員

回復 #13 koln55 的帖子

今期《星期五》有齊你想要既資料,仲有女揀,十蚊咪買本睇下囉

升級  93.5%

三星會員

回復 #27 blok 的帖子

係喎樂少就嚟到聖誕!有冇諗住搞啲咩團等我哋呢啲winning11 brother一齊上去玩吓呀?
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  29.63%

二星會員

I would like go next week.I have long vacation.