winning11

查看: 13752|回復: 6

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 沙咀 之 豆沙飽小妮

升級  90.92%

三星會員

晚上 沙咀  之 豆沙飽小妮

日期 : 星期四

時間 : 晚上 10點

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 小妮(20歲嘅湖南妹)

自從由上個星期六同"下沙四眼仔"去沙咀連--兩條女之後,我地相約今個星期日再去Happy,所以我一直都冇打飛機,

但係我近排真係好好火,捱到今日星期四終於都忍唔住,自己一個人死上去,我去到肥婆嘅士多果陣都已經成夜嘅

十點鐘,我即刻同肥婆開名要上次"下沙四眼仔"--過個條大波妹,肥婆叫我上樓等,咁我就跟住肥婆個老公上樓啦,係

客廳坐左一陣,肥婆個老公拖左兩條女行入嚟,咦...點解兩條女都唔係"下沙四眼仔"--過個件大波妹嘅!其中一條女

就話條女剛剛上咗鐘,叫我揀佢地其中一個咁喎,唉...有冇搞錯呀,我等得架喎,當時我真係好想同肥婆個老公講我要

等大波妹呀,我見到其中一條女之前我見過佢好多次,仲有傾過計添,不過我從來都冇幫襯過佢,佢雖然唔係好靚,但係

個衰樣就鬼死咁姣,咸咸濕濕咁,我早就有些少意思郁佢架啦,只係次次都見到 d 更合心水嘅女,咁先至放生佢o者,今

次o啱o勒,就妳啦!

彈左件豬扒,踢走左肥婆個老公,我地就剝光豬去沖涼,佢同我講佢叫小妮,湖南人,今年20歲,佢除晒衫都冇乜吸引力,

因為佢大1約5呎3吋高,皮膚都幾白,冇乜波,粒 Lin 都幾細,細過一個五毫子啦,淺啡色,西毛唔係好濃密,亦都唔係好

長,把聲就豆沙喉,塊面就有些少飽飽地,正一"豆沙飽"呀!以上一切我都預左,有晒心理準備,所以我一 d 都冇失望,

偶爾間食舊半肥瘦叉燒都 ok 嘅,我地沖涼果陣佢同我講尋日佢完全冇生意做過,今日我係佢第一個客,我就話比佢知

而家好多怕死嘅港人唔敢上黎o丫嘛,佢話佢都知道,"小妮"侍浴方面都合格嘅,起碼有用沐浴露幫我洗賓州先啦,有

d 女真係自己洗自己架咋,"下沙四眼仔"教我,如果 d 女唔幫你洗賓州呢,你就唔好自己洗,由得佢,條女始終都會死

死地氣咁同你洗賓州架,如果唔係,一陣上到床條女就要用個口同你乃乾淨條架啦,佢果然夠陰毒,沖完涼我地就返

入房,"小妮佢都玩得幾放架,一入到房佢就一野攬過黎,我就當然陪佢玩啦,我地玩到上床,佢唧下我我唧下佢咁,一

時間賤格嘅笑聲響遍整個房,"小妮"雖然唔多靚女,但係勝左玩得,又夠放,乜都比摸,乜都比啜,我乃佢對波仔,啜佢

兩粒 Lin Lin,乃埋佢個肚同埋對腳,之後我仲用手指去撩佢粒陰核,撩左一陣我就諗住停手啦,點知佢唔比我停,一

手捉住我隻手,然後拖我隻手埋去佢塊蟹果度,佢再將自己對腳分開,跟住示意我繼續,我唯有順佢意繼續"捽"佢塊蟹,

點知越捽越多水,捽到 d 西水聲"滴的特特"咁,又滑到死,"小妮"就合埋雙眼係度"而衣呀呀",睇黎佢都係好 enjoy

咁喎,我捽左成五分鐘,手都開始有 d 軟,停下手啦,佢即又捉住我隻手,仲將塊蟹頂埋黎,我都話佢個死姣婆咸濕架

啦,果然有睇錯人,前前後後都比佢迫我捽左成十幾廿鐘呀,如果係香港馬檻嘅話我就--尻佢架o勒,好在肥婆係冇催

鐘呢樣野我先至冇所謂咋,"小妮"瞓係張床果度顯露出一個滿足嘅笑容,佢終於都肯放過我,我就即刻同佢講:"老闆,

舒唔舒服呀,多謝小費!",佢一味係度笑,跟住我再同佢講:"妳想唔使畀錢都得,妳頭先咁舒服,我比個機會妳,等我地

扯平啦,咁就唔使妳比小費o勒!"佢聽到之後就話:"啊...我明白啦,等我幫你吹下啦!",我一野瞓低,"小妮"就一個反

身轉過黎啜我粒 Lin,啜幾野就乃我個肚臍,呢咪其實真係唔舒服架,我叫佢唔好乃我肚臍,佢就即刻將佢個咀轉移去

我碌果度,佢首先細細力咁合住我個尻頭,含左幾野就食我兩粒荔枝,跟住就再含住我碌,不過今次就大力吸實我

個尻頭,佢個頭亦開始上下上下咁狂郁o勒,佢個咀力水有,速度夠,不過就始終同上次件"凱宜"冇得 Fight,因為我隻

腳今次都唔震嘅,佢吹分幾鐘就吐口水,再吹分幾鐘就又再吐口水,跟手就幫我帶袋做,人地"凱宜"我唔叫住都吹個不

停呀,不過算啦...人比人,比死人丫嘛,我叫佢騎上黎,點知佢騎左三野就停,仲叫我係上面--佢,哇...好一塊懶西呀,

享受我嘅服務就十幾廿分鐘都未夠,幫我吹嘅呢,幾分鐘就夠,騎我仲離譜,真係騎左三野就放棄,算啦算啦...我一個

大反身將佢反轉,然後壓住佢係咁插佢塊唔係咁窄嘅西,我插下插下...突然係度諗,就咁插爆左我咪好蝕低,唔得,一

於玩下花式先,我甩左條出黎,然後企左係床邊叫佢做狗仔,佢雖然係懶,但係都冇扭我計,佢趴係張床上面然後楝高

個籮友比我隊,我兜野隊入佢塊蟹入面,然後就啪啪聲咁撞埋去佢個籮果度,佢係咁係度"而衣呀呀",我就一路--一路

揸波,咁當然唔少得嘅就係乃埋佢個背脊啦,做咗十幾廿野狗仔之後,我就叫佢瞓低,準備用一式"傳教士"黎完場,我先

用 M 字腳,我要清清楚楚咁睇住佢塊蟹,因為佢塊野都仲幾 Pink,我係咁隊左十野八野就攬住佢狂隊,隊呀隊...隊呀

隊...我一唔隊,"小妮"就一路將佢條利伸入我隻耳仔入面係咁撩,早知我今朝唔撩耳屎留返比佢食啦,我隊左十幾野

之後都忍唔住爆左o勒,爆左之後佢就係咁"唧"我格甩底,我地係度互"唧",玩到我條都由佢塊蟹入面跌左出黎,既然

出咗黎,就即刻去沖涼,沖完就著返衫,我比左"小妮"一百三十蚊再醒十蚊貼士比佢,跟住我再睇下隻錶...竟然已經十

一點,玩左足足成粒鐘,都係百四蚊之嘛,真係抵玩呀!

總結 : "豆沙飽小妮"相頭同服務都只係一般,不過我今次都唔係一心去搵佢嘅,所以對佢都冇乜期望,佢唯一可取嘅

地方就只係玩得同埋又唔會趕時間,我比佢70分,佢些少驚喜都比唔到我,所以扣佢30分,肯定唔會再幫襯佢,

我條賓州食飽之後就又去咗"紫X港式茶餐廳"食晚飯,我食咗個豉汁排骨一人套餐,都係25蚊o者,仲有呀...

個服務員係咁撩我傾偈,唔知係咪想溝我呢?個服務員都幾靚女架,如果溝到佢嘅話我就以後都唔再Happy!!

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 沙咀畢比特 於 2007-9-8 00:30 發表
晚上 沙咀  之 豆沙飽小妮 ...
乃埋佢個肚同埋對腳...

玩埋d咁ge嘢呀,偶像你係得ga
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  93.5%

三星會員

畢哥真係小弟嘅偶像!report又詳盡!!!支持!!!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  46.67%

三星會員

小妮子真係一般喳喎,真係難為畢生啦

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

精采畢氏花式運動包膠

升級  1.48%

二星會員

she is pretty

升級  69.25%

三星會員