winning11

查看: 8584|回復: 5

[荃 灣] [財權報告] TW - Judy

升級  58.75%

三星會員

今次介紹另一件好俾大家,係農曆年前食過,值得推介新女。
年齡:大約30頭,
家鄉:當然內地人,但廣東話一流,新移民。
身材:Very Goog!波大,無墮,腰細!一流身材。我俾90分,對波係乳暈旁仲有紋身。玩對波都夠。
樣貌:唔講得好正,但都可接收,70分。
服務:我俾佢90分,除吹笛技術未到家外,其他都做到足。其他稍後交代。
價錢:320個大洋,問你死未。
地址:荃灣曹公街28號 榮安樓 唐二樓B-2室

過程:入閘後,好體貼,吹下水,幫我除衫、掛好添,好似返東莞SN感覺。之後又叫我幫佢除Bar,慢慢引誘我..........正!之後沖涼,慢慢洗,當然我唔會放過此刻機會啦,上下其手,又無詐型,需無水中簫、但竟有乳交七,問你死未。好辛苦才沖完身。當我上到床,等埋佢抹身出黎,無立刻問波,Judy企係床邊俾小弟再食波餅。見佢亦非常享受。都玩大約十幾分鐘。佢先自動上床,諗住埋牙!原來佢叫小弟轉身,再黎推拿,過程都有SN50%,之後轉身吹笛。需唔係咁Pro,但都相當落力。相信耐D等我調教下佢。對眼一路吹,一路望住你,我都已經鼎到行一行。但之後再俾小弟玩下山玩下水,水源充足,真水,叫聲開始加大,之後上馬,轉個幾個花式,全無詐型,非常投入,好有女友Feel。D件女,我玩咁耐都可算例入十名之內。
原來Judy之前係MK做過K場,點知遇到海潚,先試下一樓一。小弟對佢表現真係有讚無彈。本來唔想出報告,怕兄弟多,難返掉,但因未來小弟有個別原因都唔可以搵佢(唔係生理問題,唔好亂估!),所以先出此報告,益下大家兄弟,想試女友Feel,相信一定無去錯。小弟一向都唔會同囡囡賣廣告,請放心。衰極都係$320姐!食完記得回報告呀!

精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  72.83%

三星會員

C Hing, also play in HK?  $320, 慳交通費, 慳時間, Very good !!!!

升級  35.25%

三星會員

權權你又偷食唔抹咀喇

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
嘩.......荃灣啲好嘢比你食晒啦
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  58.75%

三星會員

近幾個月都無返國內,只好留港止拮!
精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  35.25%

三星會員

權哥你係得嘅~小弟偑服....偑服~(陰莖......陰莖)