winning11

查看: 13726|回復: 10

[荃 灣] [財權報告] 龍洲推油

升級  58.75%

三星會員

今日假期,本想靜靜地係屋企休息下,但係唔知係咪今日天氣好返D,個人就想出去玩下,但係又約0左件飯盒同班friend,係荃彎shopping及食飯。所以唔可以走得太遠,只好走0左去兆和街一間上樓叫XX彩美容中心推油止痕。我都係第一次去,聽口碑唔錯,上度去硬件都唔錯,入房沖涼,之後入0黎一件大約3X歲BG,身材平均,5'6,35B度,樣就一般。上海人白淨,叫Li Li。過程都唔錯,dup骨有成90分,原來係大場做0左5年多,唔怪得知,我一開始已經抽下佢水,佢無格,但叫我唔好咁心急,俾佢正正經經dup過靚骨,享受下咁話,一陣任你點都得,我當然係順得人,就乖乖享受,真係一流,力度夠,穴位準,推油好舒服,中有一招推埋C眼,都不能形容。之後正面推胸、肚.......入正題扒龍洲,我就開始我的打蘿打波來迎合,Li Li都叫我唔好太心急,要慢慢享受扒龍洲過中樂趣。但我真係無聽佢講,一於上下其手,所以好快就KO0左,仲俾佢寸添。之後沖涼,放低$230走人。走之前見到另一位BG相頭唔錯,大約25歲,叫YoYo,吹一陣水,叫我下次找佢,一於咁話,報告完畢!

精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
多謝財哥又一推介,我荃灣返工三年都唔知有啲咁嘢
我想問個場外表是咪正經美容中心個類呀
30幾歲啱晒我呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  58.75%

三星會員

唔係,招牌就係咁寫,但係是推油場。可以一試。係兆和街頭,唐樓1樓,你睇到招牌。唔難搵。找Yoyo相信相頭加服務都一流,又姣,又有波,不過我未試過;等你報告。
精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 財權 於 2008-6-10 02:53 發表
唔係,招牌就係咁寫,但係是推油場。可以一試。係兆和街頭,唐樓1樓,你睇到招牌。唔難搵。找Yoyo相信相頭加服務都一流,又姣,又有波,不過我未試過;等你報告。 ...

咁大責任交比我
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  96.08%

三星會員

原帖由 財權 於 2008-6-9 06:42 PM 發表
今日假期,本想靜靜地係屋企休息下,但係唔知係咪今日天氣好返D,個人就想出去玩下,但係又約0左件飯盒同班friend,係荃彎shopping及食飯。所以唔可以走得太遠,只好走0左去兆和街一間上樓叫XX彩美容中心推油止痕。我都係第一次 ...

先謝報告!!
間場有D似馬欖+141噃;
唔知師兄知唔知有幾多駐場囡囡呢!
LI LI, YO YO ANY MORE??有無得開大架??
如有....收幾多?
THANKS!

升級  58.75%

三星會員

無得開大,$230機場,地方都整潔。駐場囡囡講真全是中囡,相信3X-4X度,應該唔會有青春少艾。不過相信可以上下其手,由其C眼推油,值得一試!因我都係見到兩三個。等你報告。

升級  58.75%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-6-10 08:12 AM 發表

咁大責任交比我

仲有的細佬!同雙手

升級  96.08%

三星會員

原帖由 財權 於 2008-6-10 10:34 AM 發表
無得開大,$230機場,地方都整潔。駐場囡囡講真全是中囡,相信3X-4X度,應該唔會有青春少艾。不過相信可以上下其手,由其C眼推油,值得一試!因我都係見到兩三個。等你報告。 ...

Thank you very much!!!
$230按+推都幾經濟化算,
不過唔係好啱我!
好似喺川龍街果面有D後生啲141,
有無去幫襯過呀!??

升級  30%

二星會員

如果計埋車錢時間同匯率,比大陸抵多啦,會去試下再出report,上去叫number or 名的?中式定泰式床架?

升級  58.75%

三星會員

原帖由 潤腸 於 2008-6-11 04:32 PM 發表
如果計埋車錢時間同匯率,比大陸抵多啦,會去試下再出report,上去叫number or 名的?中式定泰式床架?

基本上叫名,唔係就輪牌。中式床。LiLi就dup得好舒服,但樣就一般,要樣好少少我介紹Yoyo,但我未試過服務。

升級  13.33%

一星會員

好似吾錯
要去試一次啦