winning11

查看: 35872|回復: 30

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 極度沉迷平價生姦

升級  90.92%

三星會員

新春賀歲猛 Post
晚上 新乜村 之 極度沉迷平價生姦

日期 : 星期三

時間 : 晚上 7點

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 第三次與 瓜瓜 (20歲嘅湖南妹)

本來我都唔想再同大家提呢條女架,不過自從上次去咗執"瓜瓜"第二劑之後,

我一直念念不忘呢條女,由於佢實在太抵玩o勒,所以真係唔再講多次都唔得呀!

今次我同埋皇崗小矮人一齊去吊開年西,有人陪冇咁 Dry o丫嘛,我地一到步就

入士多搵媽咪,我先開名點"瓜瓜",而皇崗小矮人就要揀女,媽咪 Call 左件叫

做"夢夢"嘅好野過黎比皇崗小矮人睇,皇崗小矮人一睇就滿意,我見到條新女都

有 d 後悔點左"瓜瓜",不過算啦...下次先吊"夢夢"囉,我地一行四人齊齊上樓,

一人一間房唔使爭,我先讓皇崗小矮人同"夢夢"去沖涼先,費事比佢地睇蝕晒呀,

我就留係房入面同"瓜瓜"攬攬o錫o錫,玩得好開心,跟住就你剝一衫,件我剝你一

條褲,好過癮呀!冇幾耐我就聽到皇崗小矮人同佢條女沖完涼返入房o勒,咁我地

咪去沖涼囉,過程都係照舊三點式啦,沖完就o拿o拿臨返入房開工o勒...

入到房之後"瓜瓜"又飛撲上床然後分開對大脾係度等歎世界,妳老味o丫,妳係

咪咁呀,唉...算啦,咪等佢開心下囉,佢有幾何有人對佢咁好o丫,我上床之後,

又試圖同佢打茄輪,點知都係唔得,睇黎佢對佢個咀真係有一份堅持囉,唔打茄輪

就罷,話時話我都唔係好恨同佢打茄輪架咋,我先用對手係咁猜佢對波,猜到咁上

下就邊猜邊啜 Lin Lin,我都啜唔夠兩三分鐘o者,佢又伸對手出黎推我個頭落去

佢塊撻果度o勒,洗唔使咁心急呀,其實 d 女真係唔可以縱佢地架,一開壞左個頭

就收唔到科架啦,好似家下黎親幫襯佢都要同佢賴撻先嘅,雖然我有些少唔係咁

願意,但係我又唔好意思去推佢喎,咁咪唯有照賴囉,老實講...我次次賴撻都好

比心機架,一係就唔賴,要賴就要賴得專業 d,今次我賴得同上次有些少唔同,我

一開始就慢慢一野一野咁賴佢粒陰核,仲係要好細力果隻喎,等佢歎到咁上下就

突然用條利大大力一野界落去佢條西隧口果度,我見到佢成個人震左一震,震就

o啱啦,嘿嘿...佢越震我就越界得大力,上下移動嘅速度仲越黎越快添,我再伸

對手上去捽佢兩粒 Lin Lin,我賴過咁多隻撻以來,真係從未見過有一條女可以

抵抗我呢招三點攻擊架,佢不斷咁郁動條腰黎配合我條利,我條利向上賴咩,佢

就將塊撻向下磨,我條利向下界咩,佢就反方向將塊撻向上磨,好快佢就又縮起

手腳,然後"噢..."一聲,跟住成個人放軟晒手腳成個攤左係張床上面,郁都唔郁,

佢嘅高潮又黎左啦,咁而家應該到我啦掛...

佢叫我瞓低先,然後就同我講要好好咁服侍我報答我喎,係咪真架!我即刻好聽

話咁瞓好,跟住佢就先用條利撩我兩粒 Lin o勒,都幾舒服嘅,然後佢就沿住我

個肚向下賴,賴到我條大脾罅之後就食我兩粒荔枝,老實講我對食荔枝呢招唔多

愛好,由其是有 d 女尻咁大力去啜我粒荔枝果陣,搞到我有些少痛嘅感覺添喎,

不過佢輕輕力咁賴下賴都幾得意嘅,食完荔枝佢就用條利沿住我碌--向上賴,一

直賴到我個尻頭果度,再將條利係咁撩我個尻頭,正呀!!咁就差唔多,佢撩完就

用條利貼住我個尻頭黎旋轉,旋轉左十個八個圈之後就一啖含住我個頭係咁啜,

佢好似發--左癲咁係咁啜,仲啜到好大聲添,我捱左三四分鐘左右就開始頂唔

順o勒,我叫佢咪再啜啦,我想扑野呀,佢一聽到就停口o勒,跟住佢就一野騎左

上黎,順手將我碌--一塞就塞左入佢條西隧入面o勒,我同佢講:"小姐...妳好

似未幫我帶袋架喎!",佢好似詐聽唔到咁喎,仍然係度不斷咁坐下坐下,唉...

唔入都入咗咯,而家都唔驚得咁多架啦,反正又唔係第一次,橫掂都係咯,死就

死啦!我都唔理咁多o勒,我雙手向上捉住佢兩隻郁下郁下嘅波波,然後我就將

條腰向上頂,令到我條--入晒去佢條非常潮濕嘅西隧,唔帶袋呢種感覺真係正

到難以形容呀...我地一齊係咁郁,郁郁下...我心諗...乜佢唔驚我會係佢體

內中出架咩?佢仲係唔停咁郁,咁就即係冇所謂啦,收我一舊咋喎,咁都得呀!

我諗下諗下...都係唔好o勒,我突然起身攬實佢條腰唔比佢再郁,然後就一個

大車身同佢上下轉位,最後我就將碌野拔返出黎,再吩咐佢同我賴返乾淨碌野

同埋啜返走佢自己 d 菌,之後就唔該跟手幫我帶埋我個袋,因為我就黎要爆漿

o勒,一切攪掂晒之後我就用最 Classic 果招男上女下黎埋尾,老實講...都

攪左咁耐o勒,我捱唔住架啦...插左冇廿下就爆晒出黎啦...

佢幫我除左個袋之後就同我一齊去沖涼,我地沖沖下涼果陣,點知皇崗小矮人

同佢條女"夢夢"光脫脫咁走左入嚟喎,皇崗小矮人一見到我地係沖涼房就即

刻走返入房,但係"夢夢"呢個死八婆就竟然照入嚟沖涼喎,妳個淫娃蕩婦o丫,

竟然不知廉恥,等我教瞓下妳先至得,我即刻伸手過去揸左"夢夢"個波一野,

呢條八婆竟然冇縮到喎,佢個波都幾挺幾實淨架,好...下次一於吊妳!沖完涼

換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,一百蚊費用加十蚊貼士,總共又係一百一十

蚊,"瓜瓜"循例又同我講聲多謝,之後我就同皇崗小矮人一齊返去皇崗食飯o勒!

總結 :  

"瓜瓜"肯定係可以唔使帶袋做得黎,仲可以內射中出添,不過講明先呀,佢肯同

我咁做,唔代表一樣肯同你地咁做架,我靚仔得黎又闊佬就當然冇問題啦,你地

又唔夠我靚仔得黎再加上冇我咁闊佬呢,咁我就忠告你地唔好學我o勒,唔係到

時比人又鬧又打又屈就無謂啦,佢今次含--方面又上咗一層樓,不過我都係比佢

90分,扣左佢十分,係因為佢點都唔肯打茄輪,下次一於吊"夢夢"比你地睇,拜拜!

升級  35.25%

三星會員

唉.......畢兄等咗你九年先至出哩個報告

升級  35.25%

三星會員

你條豬腸粉同皇崗小矮人去都唔帶埋我去玩

冇良心呀你~我插--死你呀

升級  35.25%

三星會員

係咪真係帶我去玩  

不過你條友仔信你一成都西足全程

升級  90.92%

三星會員

我呢 d 晚輩帶你老人家去玩又唔敢...

新乜村你自己都去過好多次架啦!!

升級  35.25%

三星會員

關滾得多咩事呀!你舐得撻多手震就真啦  

升級  1.48%

二星會員

嘩~~~終於等到
慢慢欣賞先

升級  90.92%

三星會員

你兩個唔好嘈喇,你兩個都是一担担
飛花亂愁腸 發表於 2009-2-5 01:04 AM

你咪係度踢爆晒好喎,快 d 收聲呀,哼!!

升級  90.92%

三星會員

新乜村我真係未去過玩喎
多啲人玩開心啲嘛
淡水王子 發表於 2009-2-5 01:06 AM

開心,開心,成日掛住去玩,

家下發左達呀,你請呀,哼!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
係吖,你講得冇錯吖...
但係我有叫佢請埋你架喎!!
沙咀畢比特 發表於 2009-2-5 01:19

亞畢....你對我咁好架,我怪錯咗你,對唔住呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

我一早都話咗請你哋兩條淫棍去玩
淡水王子 發表於 2009-2-5 01:30 AM

嗱...契弟飛,你睇到架啦,我冇吹水架!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
嗱...契弟飛,你睇到架啦,我冇吹水架!!
沙咀畢比特 發表於 2009-2-5 01:31

你是得嘅,咁都比你屈到,好嘢,多謝先

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

你個不舉凸真係令我好失望

"夢夢"既然入左沖涼房就一齊玩洗白白三文治啦

淨係渣下波波係咪 side 左D呢!!
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  90.92%

三星會員

你是得嘅,咁都比你屈到,好嘢,多謝先
飛花亂愁腸 發表於 2009-2-5 01:34 AM

唔好屈屈聲咁難聽...

小王子哥哥佢係"先姦前嫩"既,

你條仆街仲唔多謝小王子哥哥!!

升級  49.63%

二星會員

遲下可能新乜村有個畢比特仔仔呀.
ricky

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
域奇仔 發表於 2009-2-5 01:39

佢唔是活躍分子嚟架

升級  90.92%

三星會員

域奇仔 發表於 2009-2-5 01:39 AM

我都冇中出到,剩係鑽探下佢條

西隧之嘛,咁都會有仔仔架咩??

升級  1.48%

二星會員

一舊水無袋, 仲肯俾你中出...真係邊度有.

升級  90.92%

三星會員

Well... 公道自在人心囉!!

升級  51.83%

三星會員

不比突兄下次同條女玩下六九嗎..一齊高潮
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意