winning11

查看: 27505|回復: 18

[timwon報告] 東莞 KFC嘉輝會 美人出浴兩天團

升級  0%

二星會員

18/10/08(星期六)第一天
成班老友十幾人包團上東莞兩天遊,有人一家人聚天倫,有人二人世界卿卿我我,仲有一班單拖型男決心今晚打老虎,目的地係鳳崗鎮嘉輝會酒店<天x天桑拿>,這裡有一間正骨水療叫樂逍遙,一家大細就晒喇,千奇咪行錯路呀,在會所享受豐富自助餐後,我哋七壯士已急不及待出發打老虎,好彩一早訂左房(仲係四樓新裝修房,有空中飛人房和逍遙椅房,任你揀喇*),今日周未好爆,主任叫我哋七點九好到,因為八點有場表演睇,我哋準時到達個個坐頭位,音樂響起一曲<酒干倘買無>,以為播碟,原來係技師即場獻唱,都幾好聽吖,跟往幾十個技師性感內衣在天橋行Cat Walk(分B牌,A牌,舞蹈藝員及模特兒*),花枝招展,性感迷人,仲有兩個個舞蹈藝員走到台下,坐在我的懷抱,做出種種誘人舞姿,大家一睇"arm"就立即上房,真係眼慢D都比人揀左,我都唔執輸揀左件好雙乳B牌技師上房,仲揀左間逍遙椅房.
*房錢: Walk In¥228 / 訂房¥168
  技師: B牌(No,101-300¥400)
            A牌及舞蹈藝員(No,1-100¥500)
            模特兒(No,333,666,888等¥600)
一入房技師十分親切體貼,先幫我除衫除鞋,然後自己除衫,嘩...一對飛彈應聲彈出,好彩我反應敏捷,雙手接住,免被飛彈射中,經詳細檢查發覺果然堅料,絕非流彈,跟往檢查技師下體,發覺陰毛十分隆密,怕藏有武器,危害細佬,為求安全,一於撥草尋蟹,終於找到一隻粉紅小蟹仔,安全安全,沖涼例牌人體按摩,洗車底,洗洗小碙炮,原本水中蕭吹爆,但我改變陣地,出來逍遙椅,坐得舒舒服服,才叫技師先吹爆
然後上床才開始報鐘(報鐘計個半小時),開始做服務喇,因為技師波大有彈力,所以波推非常舒服,跟往食鳳爪,毒龍鑽,環遊世界等,做到足冇偷喇,做完服務回完氣再吹,吹到甘上次,技師坐蓮,我就雙手打波出力頂,非常合拍,事後相擁小睡,溫馨甜蜜

19/10/08(星期日)第二天
一宿無話,第二朝瞓到十一點,食飽午飯,領隊話三點半集合,依家自由活動喎,頂...兩個幾鐘去邊呀,立即打比桑拿主任有冇靚靚技師先,此時細佬經已指揮大腦直向桑拿進發,到達桑拿主任話有兩個培瞓員*第一日上班,叫我幫幫忙教下佢喎,我件條靚妹幾清純,成個工廠妹,就免為其難教下佢喇,跟住揀左個B牌湖南技師,立即展開雙飛培瞓行動,個培瞓員來自安徾,十八歲卜卜脆,一除衫吸手波,雙峰細蓮粉紅色,下體陰毛疏落,果然新鮮,拿拿聲3P洗白白,一前一後四波人體按摩,一上一下四手洗頭,一左一右鮑魚刷洗大肶,一輪急攻下,我經已被俘虜在大床,慘被兩個小魔女任由擺佈,
一上大床一個錫蓮頭一個吹蕭,我雙手真係好忙,所謂雙手難敵四波,仲要試探敵人洞穴,可算忙上加忙 ,吹到甘上下,我就叫靚妹坐蓮,嘩...真係好窄,享受一輪後,叫靚妹再吹,點知佢話唔識吹,冇問題哥哥教你,一於慢慢一下一下,享受吹蕭的樂趣,B牌技師見靚妹食得甘好味,佢到唔執輸,一於食返枝,食到啜啜聲,兩個小魔女你一啖我一啖,食得不知幾滋味,仲一路食到妹妹出晒水,事不宜遲捉件B牌上馬坐蓮,佢一招二字挾腸,我就出力頂上直到G點,令她大叫救命求饒,大戰過後,我哋化敵為友,幫我四手按摩,以解身心疲勞,之後左擁右抱小睡片刻,溫馨回味一番
*培瞓員+¥100

以上係轉貼,借花獻佛.....

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

陳晚arm arm 試圓

地點: 幾難搵, 前面有間同名酒店公寓, 我9錯左, 要沿左鞭走200-300米先到

囡囡: 算OK, 我分開黎試左2個, 一個19才B牌, BB肥, 不過好有家教, 一D都冇偷懶
另一個, 哈哈....呢件B牌靚到好似A牌, 所以我比左A牌診金,
不過佢都5會著數, 因為我5洗佢做服務, 我插足佢90分, High死佢

診金: 400, 500, 600
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  86.67%

一星會員

hmmm...need to attack this place next time!!

升級  96.08%

三星會員

鳳崗離深圳近好多,值得一試!
想請問邊位師兄可以提供一下:
除了的士,仲有乜快捷方便的公共交通?謝!

升級  9.26%

二星會員

very good promotion, I will try later

升級  50%

一星會員

正, 睇到我想即時行動

升級  29.17%

三星會員

正式竹荀波!好料!
Mcdonald

升級  9.63%

二星會員

睇到呢騙野...似係廣告多D
~我要改變社會風氣 , 瘋魔萬千少女 , 提高年青人內涵 , 刺激色情事業 !!~

升級  0%

二星會員

我知道儸湖商業城有大巴士坐,嘉輝會酒店的小巴我就吾多清楚,你要問清楚係米去東莞鳳崗嘉輝會酒店個天外天桑那喔,唔好搞錯.....
呢篇野我都係在個唔知乜乜論壇度搵嘎,你自己都可以搜索下

升級  78.58%

三星會員

支導彈都幾堅噢,
可否睇埋正面個樣 ~~~~~

升級  27.41%

二星會員

舞蹈藝員??

升級  27.41%

二星會員

美人出浴 good good

升級  3.33%