winning11

查看: 28898|回復: 29

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 棒打白虎精

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 棒打白虎精

日期 : 星期一

時間 : 晚上 9點半

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 彤彤 (自稱十八歲嘅四川妹)

過年流流,大家都高高興興,一家團聚,攪到我都冇乜心機去去Happy,不過...唔去Happy嘅

話,又點對得住大家呢, The show must go on !所以今次我決定去幫助一下舊

年受地震影響嘅四川災民,等佢地可以重新面對新嘅一年,我去到新乜村見到媽咪,

佢問我係咪又搵瓜瓜,我話唔係,我問佢仲有冇黎自四川嘅女係度開工,佢即刻話:

"當然仲有啦!",跟住就 call 左條女過黎,條女睇起上黎好嫩口,但係相頭就麻麻地,

但係一舊水係咁上下啦,反正今次過黎都只不過係想做善事,唔係太離譜就算啦...

我同條女一齊上樓,我同佢一路行就一路拖住手仔傾偈,我問佢叫乜名,到底係四川

邊度人仕,佢就話佢叫"彤彤",係四川成都人...

入到房我地就坐左係床邊傾偈,呢條靚妹仔好--多口水架,不停咁係度講野,係咁同

我講佢剛剛出黎深圳做乜野,之後又點解過黎做雞,唉...我都冇興趣知道,唔聽得唔

得呀?佢係都唔停口咁係度講野,我都冇佢辦法,我唯有唔理佢,由得佢係度講野,我

就除佢件衫同埋佢個奶罩,哇!!佢對奶雖然唔係好大,但係睇起黎又堅又挺,兩粒

Lins 又細又 Pink,我即時伸對手去揸佢對波仔,噢...佢對波嘅手感非凡,彈手得

黎又實淨,我咁大個仔都未試過揸咁嫩...咁彈手...咁實淨嘅波仔架,呢條靚妹真

奇怪,佢竟然冇理我係度揸佢對波,繼續係度講野,真係比佢吹--漲呀,我真係想問

佢點解咁得閒,點解唔快 d 同我做,做完就可以收工走人啦,一舊水快餐咋喎,陪我

咁耐,妳唔驚蝕本架咩?唉...我都開始冇乜耐性啦,於是我叫佢一齊去沖涼先,然後

我地可以邊吊邊傾偈o丫,係咪?"彤彤"一路除衫一路不停咁繼續講野,當佢剝晒

光豬之後,我一睇...死o勒...武松遇白虎!我出黎叫咁耐雞都係第一次遇到,真係

大吉利事囉!

沖完涼之後,我地就返入房準備洞房啦,點知..."彤彤"突然好大聲咁講:"死o勒,

冇帶袋黎開工添!",我就即刻問佢"咁點呀?",跟住佢就話:"唔驚...唔帶袋吊囉,

不過唔准射係入面架喎!",咦...唔使帶袋吊喎,正呀!唔好講咁多啦,開工啦!由於

"彤彤"個相頭真係好麻麻,我都唔係咁想同佢打茄輪,所以我叫佢瞓低比我啜下

粒 Lin 先,跟住就賴下佢隻"白虎撻",呢條女都叫做幾順攤,基本上都幾聽話,我

用手分開佢對腳,見到佢隻撻勁 Pink,咁鮮嫩嘅撻真係難得一見呀!我都唔客氣

o勒,我先輕輕力用條利界佢條 Gap,界界下就突然用力隊條利入去,跟住再用力

向上一賴,然後係咁磨佢粒陰核,每次我一用呢招呀,真係冇邊條女唔叫出黎架,

我係咁重複以上嘅動作三次之後,我就瞓低落床叫"彤彤"含--o勒,"彤彤"收到

我嘅命令之後,佢竟然抗命喎,仲話要我幫襯佢第二次佢先至肯同我含--咁話喎,

唔含--就算o勒,咁我就要求佢做觀音啦,點知佢一尻瞓低,跟住就話今朝好早起

身,家下週身冇力喎,妳係真唔係呀!唔含--冇問題...做觀音都詐型,一陣我唔吊

--爆妳個死懶西塊蟹我跟妳姓呀,哼!結果我死死地氣咁起身,跟手揸住自己條賓

周係咁磨佢個隧道口,條女都幾多水下架,我磨到條野硬--晒之後,就對準位,一

野將成條--隊晒入去,哇...真係唔講得笑,佢條隧道又窄又濕又熱,

升級  90.92%

三星會員

我隊左十幾野就開始想爆漿o勒,於是我即刻停止晒一切嘅動作,希望等一陣

之後就唔會再有想爆嘅感覺啦,點知都係唔得,因為佢條隧道真係窄得好緊要,

加上溫度又實在太高啦,我即刻將條野揪返出黎,"彤彤"即時問我:"做乜野

呀...咁快就頂唔住想爆呀?",妳條八婆唔使咁得戚,等陣我回到氣妳就死比

我睇呀,過左一陣...真係好似好些少咁喎,好...再插過,今次插死妳呀!我再

隊條入去,點知...隊左入去之後,都唔夠廿秒,想爆漿嘅感覺又好強烈地擁

上心頭o勒,唉...點算呀,咁快就爆,好失威架喎!

不過都冇辦法架,真係好想爆o丫嘛,唔帶袋吊係咁架啦大佬,況且死忍難忍嘅

話,對身體都唔好啦,所以我都唔再諗咁多啦,用力隊左三幾野就立即揪返條

出黎,然後射晒落佢個肚上面...

爆晒出黎之後,當堂成個人都舒服晒,不過吊得果十野八野唔夠喉就真嘅!

事到如今,都冇乜好講啦,跟住我地去沖涼,沖沖下涼佢又開始講野o勒,佢係咁

問我點解要出黎Happy而唔包條女,如果我想包女嘅話就應該包佢,但係包佢要

有地方住,如果租樓住就不如供層樓啦,因為反正都要畀錢o丫嘛,供完之後就

層樓就係自己嘅,租樓嘅話,層樓始終都係人地嘅,佢一直講到我地著完衫都未

講完,當時我真係覺得好煩呀,我馬上比一百蚊佢嘗試打發佢走,點知佢賴死

唔走不特止,仲繼續係咁問我制唔制,我又唔好意思兜口兜面咁同佢講唔制喎,

真係非常尷尬,最後我就同佢講:"等我諗下先啦,好唔好?",佢竟然將我嘅說話

當真嘅,仲同我講:"咁係啦喎,你諗完之後,下次講我知喎!",好辛苦先至趕走條

死八婆,跟住我都拿拿聲搭兩蚊巴士走人...

總結 :  

"彤彤"副架生新淨到你唔信,真係好實淨好 Pink,但係就完全冇服務可言,

唯一係可以唔帶袋吊,佢60分,雖然我地玩左成個鐘頭有多,不過佢唔肯含就

已經係一條死罪,加上佢口水多過浪得黎都唔怕羞架,係咁迫人地包佢,家下

同妳好熟呀,咁唔怕面懵嘅女都係第一次遭到,所以我豆令貼士都冇比,鍾

意唔帶袋吊靚妹仔得黎,亦唔介意完全冇服務同埋冇相頭嘅朋友,我鄭重推薦

"彤彤"比你地,佢一定唔會令你地失望囉!

升級  30.75%

三星會員

阿畢兄張棒打白虎圖認真頂呱呱

升級  72.83%

三星會員

OH!  Great Photo and Great Gap!!!!!

升級  1.48%

二星會員

畢兄細佬好雄偉啊....

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

條囡腳瓜好粗下喎
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  53.33%

一星會員

你每次出post都先睇,ching可形容下新乜村G婆電話及地址,可否ching帶我去

升級  24.07%

二星會員

偶像不, 今次連自己條jer都貼埋出嚟, 真係唔話得.
條女唔坐蓮係你夠運, 佢咁Q大份, 責到你眼凸

升級  88.58%

三星會員

阿畢 , 咁撚好彩俾你撞到白虎既....

升級  90.92%

三星會員

阿畢 , 咁撚好彩俾你撞到白虎既.... " />
blok 發表於 2009-2-21 01:07 PM

blok哥,乜你都啱呀,

洗唔洗我帶你去打白虎咁呀?

升級  75.56%

二星會員

師兄!好勇軍

升級  90.92%

三星會員

師兄!好勇軍
dicksonlee 發表於 2009-2-21 04:12 PM

濕濕碎啦!!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

你肯去既話,我請!!
沙咀畢比特 發表於 2009-2-23 02:49 PM

我又去
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  27.04%

二星會員

安全第一,長玩長有!

升級  2.96%

二星會員

不過佢點睇都唔似靚妹仔

升級  88.15%

二星會員

勁呀!插多兩嘢!

升級  6.67%

一星會員

條女好似冇乜波=.=

升級  72.83%

三星會員

嘩~~~~ Mr. Brad好威

升級  33.33%

三星會員

哈哈~~~~久抑閣下大名,以後請多多指教,我下面絕不「小器」,仲俾sauna D 囡囡話一睇就知我已成「大器」之人了;我去年都好鐘意去淡水玩,因為實在夠平,連埋來回車錢都只係三佰幾至四佰就得,唯一就係坐大巴的時間較長,同埋尾班車返深圳太早(花街8:30尾車),我之前都去「格林」同埋「隆都」玩多,你呢?得閒交流下。

升級  72.83%

三星會員

淡水王子 meets 淡水Cool Man.  真係飲得杯落