winning11

查看: 37252|回復: 29

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 夜半 新乜村 之 夜半 1 點鐘

升級  90.92%

三星會員

夜半 新乜村 之 夜半 1 點鐘

日期 : 星期三

時間 : 夜半 1點鐘

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 第四次與 瓜瓜 (20歲嘅湖南妹)

老實講...本來我真係唔想再向大家提"瓜瓜"呢條女架,但係

早幾日去吊"彤彤"嘅時候,真係吊得到喉唔到肺,唔帶袋仆野

實在太過癮啦,直接感受到 d 女條西隧嘅溫度...濕度...同埋

緊窄度...攪到我上次插左都冇五分鐘就出野o勒,雖然好舒服,

但係得果幾分鐘真係唔夠皮囉,但係如果叫我再吊"彤彤"咩,

我又唔想喎,因為佢實在太多野講o勒,又唔係o啱咀型喎,好撚

煩囉...

今次我同"皇崗小矮人"半夜三更想Happy,所以即刻每人夾五蚊

坐白牌車去新乜村,去到都成夜半一點鐘o勒,搵到個媽咪之後,

個媽咪就問我吊唔吊"瓜瓜",因為佢過幾日要返湖南喎,

我諗下..."瓜瓜"要返鄉下?佢可以唔帶袋吊架喎,雖然"瓜瓜"

條西隧冇"彤彤"咁緊窄,不過起碼"瓜瓜"冇"彤彤"咁撚多無謂

野講先啦,價錢平得黎服務態度又好喎,含撚又含得好有心機,

既然佢都就走咯,算啦...吊埋佢呢鑊啦...只不過係難為左大家

又要睇"瓜瓜"嘅相就有些少唔好意思嘅感覺囉...

唔好意思還唔好意思,扑野還扑野,同佢扑野佢乜都肯,唯一嘅

缺點就係唔可以打茄輪,不過一舊水咁平,玩少一瓣都接受到嘅,

所以對唔住大家都要同佢做埋最後呢次架o勒,我同媽咪表示吊

多鑊"瓜瓜"冇問題,跟住媽咪就即刻 call 佢同埋另外一條女過黎

o勒,"瓜瓜"黎到士多一見到我就開心到不得了咁,當然啦...我靚

仔得黎出手又闊綽,斯文有禮得黎又吊得,新乜村呢度除左我之外,

仲邊撚度有我呢 d 好客喎,"瓜瓜"好開心咁拖住我上樓,佢今日

著衫著得好青春性感,紅背心加超短牛仔褲,而"皇崗小矮人"條

女個相頭就麻撚麻o勒,唯一可取嘅只係得個嫩口兩個字,其他就

無謂講囉...

我讓"皇崗小矮人"沖涼先,我就攬住"瓜瓜"邊等邊揸波邊傾偈,

我一路揸波一路傾傾下閒計果陣,佢突然同我講"皇崗小矮人"嘅

壞話喎,佢話"皇崗小矮人"唔多勁,又吊得佢唔夠爽,插唔夠幾

分鐘就出野,攪到大家都冇乜癮咁喎,我心諗...人地而家係黎Happy,

唔係黎服侍妳呀,佢點吊關我撚事咩,我應酬佢兩句之後就同佢講

不如剝衫準備沖涼好過啦,佢聽到我咁講之後就即刻剝光豬o勒,

佢波夠大,腰夠幼,籮夠圓,皮膚夠白,副架生都算唔錯...

我聽到"皇崗小矮人"同佢條女沖完涼返入房之後,我就同"瓜瓜"

去洗白白o勒,佢同我沖涼果陣我順便問佢同唔同客過夜啦,點知

佢話佢從來唔同客過夜架喎,就算係我呢個好客都唔例外,挑~~~

好叻咩,妳估我好撚想同妳過夜呀,我多口問下咋,大撚把女等住

同我過夜呀,哼!

我地沖完涼之後就返入房扑野,今次佢又係一入房就即刻飛撲

上床等我賴佢塊撻,我諗佢認為我賴佢塊撻已經係老撚奉嘅事黎,

不過我都唔會令佢失望嘅,咁我開工架啦,老實講...可能幫襯佢

多得滯呀,真係有些少開工嘅感覺,我先賴佢條頸,然後再用兩隻

手揸住佢對波黎啜,跟住我將對手伸落去摸佢個籮友,佢個籮又圓

又滑,佢開始好似唔係好耐煩咁o勒,又推我個頭落去,仲向我示意

叫我快 d 賴佢塊撻,哇...老撚奉架!唉...算啦...人地都返鄉下咯,

咪益埋佢呢次囉,佢隻撻毛又多,又反又黑,其實我真係冇乜興趣

架咋,我合埋雙眼,伸條利出黎,先賴佢對大脾,再賴佢條脾罅,佢 d

西毛攪到我個鼻哥好鬼死痕呀,於是我用手撥開佢 d 西毛,跟住

再對準佢粒陰核係咁撩,我一撩佢就開始叫o勒,跟住我再用條利

對住佢個西去界呀...鑽呀...撩呀...佢都不知幾爽呀,係咁係度

We Wa 鬼叫,我賴左都成十分鐘都未見佢高潮到咁嘅,呀姐...

我真係賴到條利都軟啦,我係好想放棄果陣,點知佢就好撚大聲

咁"噢"左一聲,加上佢對手腳係咁收縮,好囉...搞掂晒,終於可以

收工,到我啦!

升級  90.92%

三星會員

我好高興咁跳左落床,然後企係床邊,"瓜瓜"非常醒目,知道我

想點,佢坐係床邊準備同我咬蔗,佢一手揸住我邊賓周,然後伸條利

出黎撩我個尻頭,先係上下上下咁撩,跟住就將條利係我個尻頭度

打圈,突然...佢失驚無神咁一啖含住實我個尻頭用力係咁吸啜,

我成個人都好似觸電咁,佢啜啜下就伸個頭去賴我兩粒荔枝,又

係咁賴我條,成條都比佢賴過晒,我見到我條賓周好 Glossy,

原來我成條都係佢嘅口水,佢再含住我個個尻頭,然後佢個頭

就不斷係度前後前後咁郁,噢...我開始想爆啦...不過我今次黎嘅

目的係唔帶袋扑野喎,於是我就同佢講:"喂,吹夠啦,夠鐘扎野啦!",

佢好似唔係咁想停口咁,我就立即縮開唔比佢再吹...

我當時已經好硬,"瓜瓜"坐係張床度,再分開對腳,個姿態就好似

生仔咁,咦...呢招好似係叫做"乞衣煲飯"喎,好~~~又同妳癲下,

我即時跪係床上面,而佢就雙手撐住張床,再將個西隧口貼埋黎我

個尻頭果度,我一手揸住碌尻對位,一手揸住佢個波,我對好位

就塞個尻頭入去佢塊西入面,我呢野插到好入好入,我感覺到佢條

西隧入面非常之濕熱,我唔理咁多係咁隊係咁隊,隊左一陣我就捉住

佢條腰向後瞓落床,而佢亦都知道我想點,所以佢就即刻順住我個勢

向上,最後就由"乞衣煲飯"變成"觀音坐蓮"o勒,佢跪係我上面係咁

騎,我就用雙手揸實佢對不斷係度搖晃嘅波波,呢個時候我同佢講:

"o艾o也...o艾o也...我頂唔住啦,就快要爆架啦!",佢竟然好似聽

唔到咁仲繼續係度啪啪聲咁坐落黎喎,我馬上捉住佢條腰唔比佢

再郁,然後一個車身將佢車落床,之後我就拿拿聲咁揪返碌野出黎,

跟手帶好個袋,再用我最鍾意最鍾意嘅"傳教士式"去吊佢,我頭先

都就爆就爆架啦,家下帶住個袋都隊唔到十野就爆漿爆到七彩啦,

好舒服呀~~~

我同佢攬住一齊休息左一陣之後,佢就幫我除左個袋,之後就同我

一齊去沖涼,我地出房門去沖涼果陣,見到"皇崗小矮人"一早就坐

左係客廳度等,而佢條濕尻女就晨早收左錢走人,我同"瓜瓜"用毛

巾包住自己,然後就一齊衝過去沖涼房,費事比"皇崗小矮人"睇

蝕晒呀,沖完涼換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,今次我吊得好

爽,好滿意,所以比左佢一百蚊再加十蚊貼士,總共又係一百一

十蚊,"瓜瓜"今次都係好有禮貌咁同我講聲多謝,之後我就同"皇崗

小矮人"每人又夾五蚊一齊搭白牌車返去皇崗食宵夜o勒!

總結 :  

好明顯"瓜瓜"今次又想搞到我內射中出,唔通佢想同我生仔?今次佢

嘅服務依然咁好咁專業,所以我比佢九十分,有五分係扣佢死都唔肯

打茄輪,有五分係扣佢個西唔夠窄,好彩佢個西夠晒濕熱得黎,依然可

以唔帶袋黎吊,其實我都知道咁樣係好危險架啦,不過唔帶袋實在好

過癮o丫嘛,真係好難抗拒架!我試過咁多次唔帶袋吊,到而家都未賴

過野喎,你地吹得我漲咩!hehe...但係我勸大家千祈唔好學我貪一

時之快呀,我單身寡仔死就就呀,你地身嬌肉貴仲大把前途架!

P.S.

最後...我本來都唔想同大家講第四次吊"瓜瓜"咁悶架,唔通真係

吊"瓜瓜"吊到上癮咩!事實上當然唔係因為咁啦,其實仲有另外一

個原因架,不過...而家我唔講得住,到大家睇下一期果陣,你地就會

知道係點解架啦,下期見啦,拜拜!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

第1個十卜你
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  46.67%

三星會員

唔用套確實係好環保,但對於小弟黎講真係有D危...總之同你講聲佩服啦,C兄
本人目標係要滾遍世界各地既囡囡...

升級  1.48%

二星會員

一雞四吃?  咁特別?!

升級  1.48%

二星會員

我真係唔明, 既然都唔過膠扑左咁耐, 點解唔射埋, 射落個肚都好丫

升級  90.92%

三星會員

我真係唔明, 既然都唔過膠扑左咁耐, 點解唔射埋, 射落個肚都好丫
葛情輝 發表於 2009-3-7 10:53 PM

好簡單啫,因為我鍾意攬住條女一路吊一路射既感覺,

但係又唔想唔帶袋中出喎,所以咪帶返個袋黎內射囉!!

升級  33.33%

三星會員

好簡單啫,因為我鍾意攬住條女一路吊一路射既感覺,
但係又唔想唔帶袋中出喎,所以咪帶返個袋黎內射囉!!
沙咀畢比特 發表於 2009-3-8 01:09 AM

畢兄︰佢就走啦喎!PM俾我係星期一休息時吊番佢一次啦!

升級  49.63%

二星會員

色介....又打真軍.
ricky

升級  0.74%

二星會員

唔帶袋仆野

實在太過癮啦~~畢兄保重牙!玩還玩!唔好揾命博!

升級  90.92%

三星會員

畢兄做到的事,我唔信我這個沙場老手會做唔到!
冷酷的男人 發表於 2009-3-9 02:03 AM

請你唔好誤會,我並唔係話你做唔到我做到既事,

只係我驚萬一有乜野事發生,我會內疚一世啫...

升級  30.75%

三星會員

扑到一半攞番出嚟帶袋咁高難度嘅嘢係阿畢先至做得到!

升級  1.48%

二星會員

大肚咪好咯!!  畢家有後喇

升級  22.22%

二星會員

呢排呢條村多左好多女

升級  22.22%

二星會員

我o係呢度住架

升級  22.22%

二星會員

大陸
我冇得吊,我住o係度,有得睇冇得食

升級  22.22%

二星會員

用proxy咪睇到lor
呢排d女著o西短裙短褲,有d又著黑絲,今日仲有兩個著魚网,睇到我扯o西旗

升級  22.22%

二星會員

我當然唔會la
我睇得唔吊得,你去多d吊埋我o個份呀

升級  22.22%

二星會員

rmb 900............................

升級  22.22%

二星會員

一房一廳only.............