winning11

查看: 9941|回復: 10

[湯少報告] CP/美寶 T台騷 + 水圍/世外桃源+骨

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

好卵亡, 吊頸刀要透氣, 一於去釣蟹

5:00PM出發, 5:45過左關, 買左6:15和諧飛, 重夠時間食碗差我奶
火車上卜房, 主任話7:00有T台騷, 去到 arm arm 好

MC 話有3輪, 重有抽獎, 第一輪我已簡左@(, 貪佢細細粒, 可以玩樹熊, 我係第4個簡到, 所以抽獎排第4

第2輪係護士, *% *^ 係姐妹, 好似係孖, 有個似大6佬簡左*%, 白G, 咁*^味冇人要, 其他師兄 想玩孖妹又5得!!

第3輪係才女, 高D咁la

點G.....MC 話+第4輪, 妖, 又5早響, 好多師兄 刀簡晒, 又5換得,  !^( 咁靚居然冇人簡, 我估刀係呢個原因, 連MC刀話奇!!

點G.....最後一個(*係全場最高, 又話參加過中央電士台5G係咪乜乜選美, 我見真係好高, 又簡左佢, 卒之刀係雙飛
李主任話要比2個人小費, 我以為佢話乜添, 妖, $係搵黎洗+媽!!

抽獎時間, 妖, 前面果3個居然中晒2個一等, 1個二等獎......我排4, 唉....中得個3獎,,,,煙灰中...界左所以冇要, 比番李主任
好似係..... 一等奬係免小費釣蟹, 二等獎免300, 果件簡左*%既大6豬民居然可以免費釣蟹>>>>真係冇天理!!!

忍左成個中睇騷, 細佬真係餓足成個中, 係時候開飯....

冇乜特別, 最高+最矮, 四個波波一字排開, 有高有低, 4粒雨雲好似5線普D陰符, 由左至右 d r m f, 由右至左 s l t 刀  

最後入左4次洞, 出左2次征, 旗姦釣釣下(*話未食飯有D肚餓, 所以同佢叫左個餐,
服務員話一定要即找, 我唯有光豬咁開門比$, 真係好想拉佢入黎姦埋佢, 不過可能佢刀係想睇我抽野有幾大同想玩埋一份, 哼, 費事益佢!!

重有, (*同我洗頭, 第一次一鞭洗頭, 一鞭食奶奶

重有, (*奶奶有蠔味, 原來佢真係好中意食海鮮, 早兩日食左一打生蠔
@(5信我有絕對味覺, 我咪食佢奶奶, 冇肉味, 估中左佢5中意食肉中意食菜食辣, 佢又5服舒

重有, 佢地當日既初吻刀比左我....係比我好估或咁呃左

之後...11:00 返水圍食燒烤...半打生蠔+半打其他朱牛羊菜....

之後...細外逃完+骨...Dum完....嘩成2~3點大廳刀咁多人...冇位...又話煎溶海笑
又食野...蝦9+支足....咁夜刀有咁多節目....退休刀返水圍住  

跟住返香港交人....4:30到步...完

湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
好充實嘅行程
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  35.25%

三星會員

老友出報告頂頂先

沖完涼後先至睇

升級  3.33%

二星會員

真系夠曬充實喔,12個鐘來回搞野,節目安排真系緊湊!!!
kevinhzl

升級  1.48%

二星會員

抽到免費吊蟹就好咯~~~

升級  72.83%

三星會員

Great Trip!

Show Good唔Good?  how many girls?

升級  33.33%

三星會員

[quote] 1# 湯少  

!^咁靚居然冇人簡, 我估刀係呢個原因, 連MC刀話奇!!

我上次係2月16日去MB時就係佢為我服務了,服務很好,吹簫又落力,做個陣仲識得一邊插一邊奶我耳朵(本人全身最敏感的地方,除了小弟弟外就係耳朵)唔駛十五分鐘就俾佢KO左一次,而家諗番起都仲回味緊!

升級  94.81%

二星會員

how to go there??

升級  59.33%

三星會員

米舖即係?請見諒
食神

升級  84.83%

三星會員

沖完涼後先至睇

升級  0.37%

二星會員

有图咪仲好,