winning11

查看: 18701|回復: 15

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 下午 水圍 之 "海嘯磨dell" (有圖)

升級  90.92%

三星會員

下午 水圍 之 "海嘯磨dell"再重聚

日期 : 星期三

時間 : 下午 3點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 再與 嬸嬸 (二十歲嘅湖南妹)

上次同呢條女嘅報告(凌晨 水圍 之 海嘯價-磨dell貨)

今日冇乜心機返工,所以就打個電話返公司話有些少唔舒服,

今日詐病請病假,我一直瞓到十一點幾先至起身,梳洗下各樣,

咁就成十二點幾o勒,落樓下買左兩個麵包就拿拿聲咬住個包

上路去睇醫生啦,去到水圍診所果陣都差唔多成三點鐘o勒,

我一見到診所負責登記個肥婆就同佢講:"我病左呀,快 d 比

條鎖匙我上病房先,妳快快脆脆叫個靚嘅女醫生黎睇我呀!"

登記肥婆就答:"得啦...上去等一陣啦,醫生好快到架啦!",

佢比左鎖匙我之後,我就一支箭咁標左上樓o勒,當我一開門

果陣...就見到有個清潔阿嬸係度拖緊地喎,佢眼尾都冇望

下我,係咁係度拖地...拖到我身邊果陣就同背住我講:"借

借唔該...縮腳...",咦...點解個清潔阿嬸把聲咁熟嘅...

我睇真 d,原來係之前幫襯過嘅"磨 dell 嬸嬸"呀!

好明顯"嬸嬸"o啱o啱睇完上一個症啦,我諗下..."嬸嬸"上

次嘅服務都唔錯o丫,反正上次仲食唔到佢隻撻,今次再睇下

有冇撻食都好喎,我就同佢講:"喂,妳唔好拖住呀,打電話比

肥婆,叫佢唔使搵人上黎啦,就妳得o勒!","嬸嬸"終於拎個

頭過黎一望,當佢認得我之後就對住我笑淫淫咁話:"啊!",

跟手就打電話比肥婆 o幾o厘o古o魯 咁唔知講乜,然後就

收線...再同我講:"得啦,沖涼先啦!"

沖咪沖囉,妳好好地幫我沖乾淨 d 呀!佢侍浴方面都 ok 架,

絕對唔會求其其果隻,我見佢粒 Lin 同以前一樣成個五蚊

銀咁大,波型就非常竹筍,可惜睇落就淋 Bed Bed ...

條腰亦冇點粗到,沖完涼之後我地就拖住手仔上床,

我同佢講:"我體內有毒汁呀,妳幫我將 d 毒排出黎得唔得呀?"

"嬸嬸"話冇問題,佢仲叫我瞓上床先,我今次好唔聽話,我反

叫佢上床先,然後就撲上去佢上面,我伸個頭去嘴佢啦,點知

佢即刻擰開塊面喎,唔肯同我打茄輪,咁比粒 Lin 我啜下得

啦掛,啜 Lin 呢瓣係基本療程黎嘅,佢都冇詐我型,我一手

揸波,一邊啜佢粒五蚊 Lin,老實講...佢兩個波淋到死,亳

無手感可言,所以啜幾野就唔想啜o勒,我先賴下佢個肚,然

後詐詐諦咁賴下落 d,賴下再落 d,賴到佢對長腿之後,再

沿住佢大腿內側賴上去,一直賴到佢條大脾罅果度,根據本

人咁多年食撻嘅經驗,一般肯比條大脾罅你賴嘅話,都肯比

隻撻你賴埋架,我為左証明我呢個科學理論,所以就伸條利

出黎賴佢隻撻o勒,我先由下至上咁界左佢隻撻一野,佢果

然冇反抗,o拿...係咪呀,我都話架啦!我不停用條利去磨

佢粒陰核,跟住又伸條利去鑽佢條西隧,我食到雜雜聲...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

佢隻撻嘅味道都 ok,顏色都算夠 Pink,我賴賴下...佢突

然用雙手託起我個頭唔比我繼續賴,然後再示意我瞓低,咁

我咪大字型咁瞓低,佢就跟住爬起身o勒,佢先伸個頭過黎

啜我兩粒 Lins,佢啜左一陣之後就繼續向下進發,當佢個

頭去到我碌果度,佢就一手揸住我碌尻,再伸條利出黎撩

我個尻頭,撩左幾個圈之後,佢就一野含住我個尻頭係咁啜,

力水方面真係麻麻呀,佢啜左廿幾野之後就想幫我帶袋

喎,上次係咁,今次又係咁,唔得呀,吹多陣啦!咁佢都好聽

話,叫佢吹多陣佢就吹多陣,不過佢個嘴嘅吸力始終都係差

些少,算啦...趁我仲硬,快 d 幫我帶袋啦!帶好個袋之後

佢竟然要求我做男上女下嘅傳教士式喎,咁佢叫到,咪就下

佢o羅,當我對好位置之後,我就一尻隊晒入去,跟住係咁向

前隊,我隊隊下果陣諗住順便伸個頭埋去同佢打茄輪啦,點

知佢突然拎開個頭唔肯打喎...仲諗住偷下雞添,點知佢咁

醒識得避開,我攬實佢係咁插,插左十幾野之後就開始覺

得冇乜癮o勒,所以我就要求佢做狗仔,咁佢亦唔返對,我即

刻跳落床,而佢就棟高個籮友向住我,我企係床邊一路揸住

佢兩個波,一路賴佢個背脊,一路係咁撞埋去佢個籮度,撞

到啪啪聲,我覺得差唔多要出野啦...我即時捉住佢條腰,

跟住搏晒命咁揪插佢,唔使廿野就射晒 d 野出黎比佢

o勒,舒服晒...

排左毒就去沖涼啦,沖完涼,換好衫之後,又講錢嘅時候o勒,

百五蚊診金,我見佢嘅醫術就一般啦,不過醫德都唔錯嘅,就

醒十蚊貼士過佢啦!總共一百六十蚊埋單...

跟住我就拿拿臨走返香港去睇醫生詐肚痛呃醫生紙o勒!!

總結 :  

"嬸嬸"相頭真係唔錯架,笑容又可親喎,加上態度親切,可惜

係副搵食架生淋左些少咋,不過佢點都算做盡責嘅醫生黎嘅,

如果唔係我都唔肯覆診啦,由於我今次有撻食,所以我比"嬸

嬸"佢80分,有10分係扣佢唔肯再同我打茄輪嘅!另外有10分

係扣佢含都冇力嘅...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

c兄又返桌人家

升級  33.33%

三星會員

唉~~~D人呀!淨係識自已一人玩,收收埋埋,唉~~~~

升級  31.48%

二星會員

Ching,

佢仲搞緊清潔, 即剛運動完 ... 你賴撻時有冇feel到隻撻重暖暖地 .... 如果上手畀錢玩中出 .... 咁 ...

係咪要等等先 .......

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

畢師兄咁鬼馬偷跳 !因住扮病變真病呀
WET 仔 == 單拖探險家

升級  97.04%

二星會員

睇上去感覺系幾好下。
我不帅的,不要爱我

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
一齊去Happy就一齊去Happy啦
咁--多科學理論
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

Ching,佢仲搞緊清潔, 即剛運動完 ... 你賴撻時有冇feel到隻撻重暖暖地 .... 如果上手畀錢玩中出 .... 咁 ...
係咪要等等先 .......
terry9482 發表於 2010-5-6 12:52

第一,好多女都唔使加錢就可以玩中出架,

第二,如果上手玩中出嘅話,咁先至好味呀!

升級  90.92%

三星會員

多謝你入嚟留言,

真係算畀面小弟!

升級  33.33%

三星會員

唉~~~~~唉~~~~~唉~~~~~,淨係識自已玩,都唔肯介紹地步,呢D咁既人,都取得「金卡」會員,真係冇天理!

升級  5.56%

二星會員

感觉有点像董洁!!!

升級  54.81%

二星會員

not bad wor. pitt gor....she looks sweet

升級  59.26%

二星會員

阿婶都吾放过

升級  69.25%

三星會員

紋身的女孩

升級  0%

二星會員

thank you so good post