winning11

查看: 49402|回復: 104

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 男人最痛 之 牛奶公司

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 男人最痛 之 牛奶公司

日期 : 星期日

時間 : 傍晚 7點30分

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 如花 (自稱18歲既安徽妹妹)

自從上次冇帶袋吊"瓜瓜"之後,一直都冇乜野,點知到左星期五

就開始覺得個尻頭有 d 痛同埋有些少奶白色既液體流出黎,到左

星期六就越黎越痛,個尻頭仲不斷咁流出奶白色濃液,我知道已經

賴左野o勒,係"牛奶公司"呀,醫學界就叫做"淋病",到左星期日,

我簡直係痛不欲生呀,淋病係由淋病雙球菌所引致,潛伏期最長係

十四日,一般感染到之後一至三日就會病發,我諗黎諗去,近排冇

帶袋吊過既,就只有"彤彤"同埋"瓜瓜",所以我好肯定個源頭就係

佢地是但一個!

反正今日係星期日,都冇醫生睇架啦,一於去新乜村傳染返班仆街

先至得,哼!

我一直強忍痛楚去到新乜村士多搵媽咪,媽咪同我講"彤彤"大姨媽,

"瓜瓜"已經返左湖南,豈有此理話!兩個懷疑源頭都冇返工,好!

就搵個好似我咁無辜既人黎傳染先至得,當媽咪好苦惱咁諗緊搵邊

條女比我傳染既時候,咁o岩有條靚妹仔好似好趕時間咁急急腳係

我地面前行過,媽咪問我呢條靚妹仔得唔得,我其實都未睇清楚,

不過基本上個感覺都過得去既,我向媽咪表示ok,跟住媽咪就即刻

好大聲咁嗌:"喂!",條靚妹仔就當堂企左係度,然後就眼碌碌咁望

住我地,媽咪問佢:"妳做唔做生意呀!",條靚妹仔望一望我之後就

話:"好呀!",妳話好就仆--硬街啦,撞正我呢個帶菌者,算妳今日

當黑囉,嘿嘿...

我地照慣例拖住手仔上樓,我一路行就一路問下佢姓乜名乜同埋黎

自邊一忽啦,佢即刻一輪咀咁同我講:"我叫"如花",今年18歲,黎自

安徽既...",如花!個名都幾搞笑架喎,點睇佢都靚過電影入面個

"如花"好多既,我覺得佢既年齡係吹既多囉,我點睇都唔覺佢有18

歲,不過算啦,佢咁講我咪咁聽囉,起碼聽完之後我自己個心舒服 d

既,因為冇咁有罪惡感o丫嘛!(^_^)

由於條女頭先本來係急急腳咁行過,所以佢應該真係幾趕時間,入

到房佢就即刻拿拿聲剝光豬o勒,佢既皮膚雖然唔係好白,不過十幾

歲既少女皮膚都唔差得去邊既,都幾滑下架,又好波喎,起碼都33c

啦,不過粒 Lin 就深色左些少,加上條女條腰都唔算粗,一米六三

左右既高度,整體都算係一件一百蚊價位既好貨色黎既...

升級  90.92%

三星會員

我同條女沖涼果陣,佢係咁洗我碌,洗到我尻咁痛,我叫佢停手,

等我自己洗,我趁佢冇留意果陣,我就快快手手將尻頭嘅膿液擠壓

晒出黎,沖完涼就一齊返入房,呢條青春少女都好開朗下架,鬼死

咁好笑容,我叫佢瞓低比哥哥啜下粒 Lin 先,佢都不知幾聽話呀,

即刻瞓低喎,咁我就第一時間飛撲上去攬實佢,跟住我就將個頭貼

埋去,試下佢肯唔肯打茄輪先咋,唉...結果係唔肯嘅,唔打茄輪咪

唔打茄輪囉,有寶咩!我轉頭就即時用雙手揸實佢對波,哇...佢對

波夠挺,實淨,又彈手,我係咁揸係咁啜,一時間攪到自己鬼死咁忙

呀,我又揸又啜咁攪左十分八分鐘,我開始慢慢咁伸個頭落去佢塊

蟹果度,點知...呢條死八婆將對大脾夾到實一實,又唔打茄輪,又

唔比賴西,妳到底想點呀!佢好快咁一野彈起身,再將我推落床,佢

跟住用左手揸住我條賓周,然後反起我嘅包皮,當我個尻頭露左出

黎之後,我幾驚有膿液流出黎呀,好彩佢睇都唔睇就一啖咁含住我

個尻頭,跟住用力係咁啜係咁啜,嘿嘿...正所謂病從口入,同人含

之前睇都唔睇就放入口,妳都算抵死啦!

佢起勢咁啜我個尻頭,係咪特別好味呢?雖然我有病,但係我真係

估唔到我仲識硬架喎,佢吹左一兩分鐘左右就唔吹o勒,其實我個

心都有些少唔好意思嘅,算啦...反正都硬左,咪再整蠱人地啦,

比佢幫我帶袋扑野啦,

帶好個袋之後,佢就騎左上黎,再一手塞左我條入佢塊野入面,

佢條隧道都算幾緊窄,好有感覺下,佢不斷咁上下郁動,我就伸對

手去揸實佢對波,我比佢騎左四五分鐘之後就要求佢做狗仔式,

佢聽到之後就話:"OK!OK!",我地先分體,跟住我就跳落床,企左

係床邊,佢就即刻棟高個籮友,我隊左碌野入去之後,就揸住佢對

波黎插佢,我一路插一路揸波一路賴佢個背脊,我插插下果陣...

佢突然擰過頭過黎對住我笑喎,其實我一路插,條都一路隱隱作

痛架,都係咪搞咁耐啦,快 d 出野算把啦,我加快揪插速度,真係

唔使幾耐就出野o勒,仲一路出一路痛添,出咗野之後,我揪返碌野

出黎,跟手檢查下個袋睇下有冇穿啦,一睇...個袋竟然冇穿到,

算妳好彩,如果唔係呀,傳染 d 淋病比妳嘆下都似,哼!

掉左個有病毒嘅袋之後我地就一齊去沖涼,沖完涼換好衫之後,

又係畀錢嘅時候o勒,一百蚊費用,冇比貼士,"如花"同我講聲多

謝之後,就雞咁腳就左o勒,而我亦都返去香港,等聽朝一早起身

去睇醫生,好痛呀!!

總結 :  

"如花"佢今日行運啦,個袋冇穿到,d 淋病應該都冇傳染到比佢嘅,

不過佢含果陣就肯定吞左 d 淋病菌架o勒,咁樣唔知會唔會感染

到嘅呢,應該唔會掛...講起含呀,佢呢方面真係非常一般,毫無技

巧,得個啜字,唯一可取嘅就係佢嘅青春同埋笑容,副架生都算新淨

嘅,一句講晒,以價錢平取勝,吊個十靚歲嘅嫩西都只係一百蚊之嘛!

我比佢70分,因為佢點都唔肯同我打茄輪,又唔比我食佢隻撻,加上

有些少趕頭趕命咁,所以一共扣左佢三十分,好似我咁孤尻寒得黎

又鍾意童顏巨乳嘅朋友,我鄭重推介"如花"比你地!

P.S.

我奉勸大家以後去Happy,真係一定要帶袋,最好帶袋吹添,如果唔係

呀...就好似我咁感染到性病返黎,係咁流膿,痾尿果陣仲痛到飛起,

又唔敢話比人聽,驚人地笑喎,唉...大家真係千祈唔好貪一時之快

唔帶袋呀!只係插一兩野都唔好呀!

升級  59.33%

三星會員

畢兄有傷仲出戰,咁搏呀
食神

升級  0.74%

二星會員

出野果下有無free到震牙?

升級  90%

一星會員

如果佢同你吹撚完之後, 突然要同你打車茄你會點呢~

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
亞畢,真是辛苦你喇,為咗寫嘢比我地睇,搞到自己奶嘢,你真是好偉大呀
有样嘢想你幫手架,唔知你可唔可以傳染比亞水呢
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  22.96%

二星會員

樓主係唔係應該拎去打把好d呢,明知有病仲去搞野?
大家真係要小心d好啦!!!

新乜村以後都唔去囉!!!
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  78.58%

三星會員

多謝畢師兄帶傷上陣報告.

升級  58.52%

二星會員

今無道德 醫返SHAI藥費啦
回帖是礼貌,请尊重发帖者

升級  94.81%

二星會員

樓主係唔係應該拎去打把好d呢,明知有病仲去搞野?
大家真係要小心d好啦!!!
新乜村以後都唔去囉!!!
檸七王 發表於 2009-3-23 01:53 PM

u say right ,he is so selfish

升級  33.33%

三星會員

好彩當日最後都冇再追問畢兄所吊的兩條女位置0者,不過就算問到,去到都一定戴套吊既!一條女肯俾你次次都唔戴套吊,已經好有問題。

升級  90.92%

三星會員

第一 : 我今日問過醫生,佢話口交唔會傳染淋病比條女架喎,

第二 : 我吊佢果陣有帶袋架喎,所以亦冇傳染淋病比條女吖,

第三 : 新乜村呢 d 咁撚 Cheap 既地方,你地都唔會去架啦,

所以應該對你地都唔會有任何影響既,

第四 : 我親身証明左Happy唔帶袋係幾咁危機比大家睇,

第五 : 我而家都痛撚到飛起啦,你地仲鬧我,你地係咪人黎架,

哎吔...哎吔...好撚痛呀...Happy唔好唔帶袋呀!!

升級  75.56%

二星會員

我都係同檸七王一樣覺得哩啲仆街應該送佢去人道毀滅就啱啦
淡水王子 發表於 2009-3-23 09:16 PM

正仆街!明知有病係度害人

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

聽講 超級淋病好難醫喎
Good Luck La
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  1.48%

二星會員

下~~~  你講笑炸係麻?  唔係真係去傳染人掛

大家注意!新咩村已經成為疫區~~~~

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你點知架??
沙咀畢比特 發表於 2009-3-24 15:12

插佢patpat啦

升級  22.22%

二星會員

好撚彩我唔食得呢度d女啫
北先生::你瀨左野都仲去叫雞,因撚住淋菌入波子呀,會導致不育架

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
超........你有尻(肉)咩!
淡水王子 發表於 2009-3-24 19:18

呢位亞生,我以本網最偉大版主身份嚴重警告你,
由於你經常針對本版主,如再發現,不作警告,捉一罰十

升級  1.11%

二星會員

不兄~唔使怕,我曾經都中過呢招,無乜野架o查
只係流野比較多同黃(由白轉黃~~)
痛多幾日就ok架啦!!!男人就梗係要有番多少戰績先man架嘛,祝你越黎越多輝煌既戰績

升級  90.92%

三星會員

不兄~唔使怕,我曾經都中過呢招,無乜野架o查
只係流野比較多同黃(由白轉黃~~)
痛多幾日就ok架啦!!!男人就梗係要有番多少戰績先man架嘛,
祝你越黎越多輝煌既戰績 ...
陰人金手指 發表於 2009-3-24 11:17 PM

我啋過你呀!!

你輝煌埋我份啦!!