winning11

查看: 3525|回復: 4

[飛花亂愁腸] 初試 CP/禦信

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
新仔一名.因為唔識點post相.只好用文字介紹了
4月15日休息,想想不如試下師兄介紹的東莞御信酒店,在火車上打電話給王菲主任.叫她半小時在麥記門口等我.去到果然有架車在等我.個司機話下次可在的士站等.比較方便些.車程十分近.兩分鐘內到.去到見到王菲主任.佢態度都幾親切.一上到房就介紹幾個公主級350和模特兒級468給我.都是全包.其實我之前想350的.但睇睇下468真係好小小.最後點了468的.留下她後.看她的豐滿身材.應該一手揸唔晒
我就立即驗貨.問佢真定假的.果然貨真價實.她19歲.有36D.大約165mm左右高.標準模特型.第一part.水床沖涼.波推全身.都係咁上下.之後問佢是否可以做兩次的.佢話可以.我就叫佢吹爆佢.
之後兩手揸波.弟弟任佢選.佢一感覺爆出來時就立即收口.用手打出來.我仲以為佢會吹晒出來添
之後沖身到床上服務.佢就比左張紙我.說會做晒所有的花式服務.有些花式名唔講解都唔知係點解.服務花式大部份是吹簫的.直昇機.環抱遊.太多了.可能年紀老了.出了一次後.機能倘未回復
個妓師出盡辦法.終於再攪起小弟弟.坐蓮時看她的波濤洶湧.真係十分精彩.之後想啜波波.但唔比啜
轉身狗仔式再插.真係兩手揸唔晒
但插極都出唔到野.唯有鳴金收兵.最後沖涼換衫.派彩.走人.走果陣同王主任吹水..佢話公主級都有幾個幾靚的.只係身高唔夠.做唔到模特級.我說下次要介紹一下.之後坐酒店車回火車站.完成一天之旅.
來回火車費:80
全包宴:468.比左470.
總數:550

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.48%

二星會員

Winning都有幾位師兄試過魚信, $350全包, 都真係唔錯

升級  88.58%

三星會員

轉貼?? 你問過人未架?

升級  78.58%

三星會員

我之前試過D$350全包就麻麻,而當晚JS不多,得2 round,
(其實是$400,因為23:30入房,過夜要+$50).

升級  30.75%

三星會員

妖,又唔口爆又唔比啜Lin,呢D係乜SN女呀