winning11

查看: 18238|回復: 29

[nim888報告] CP/禦信 大戰紅魔(模)鬼囡囡

升級  47.41%

二星會員

CP”魚信”酒店桑拿大戰紅魔(模)鬼囡囡

網上見“魚信”又訂房電話,係劉部長嘅電話。于是就打電話去訂房,訂房價係:公主和部長:358全包 模特:468全包。唔訂房就:公主和部長:438全包 模特:538全包.咁系訂房啦。仲有吸引我去嘅原因就系價錢夠實為。囡囡唔會太差。
  打嘅電話俾劉部長訂房先。講真“魚信”都唔第一次去嘎啦,以前去仲有類似“空飛”嘅嘢玩添。依家好似冇啦。坐“和諧號”半粒鐘就到啦.火車站行果去5分鍾就到.方便快捷,可以講系跳的好去處之一。
   上到去,劉部長招呼我。戴我睇女。你到最大好處就系有“金魚缸”可以自己揀女。睇咗一輪唔系咁啱,劉部長話:不如叫些Model俾你揀,果的會靚D嘎。我話:好。叫咗一批Model系“金魚缸”入面俾我揀。Model果然系唔同。身材高調,樣貌都非常ok。睇見一個穿紅色長裙嘅Model。樣唔錯。劉部長話:佢系555號。我話就佢啦。樣貌: 斯文高貴, 但親切又熱情, 笑容甜美型 ! 笑得好靚… 樣貌有 85 分 ! 身高: 167 CM身材: 34C – 24 – 35
   揀完女就入房,一入到間房…“紅模”即時變咗“紅魔” ! 開波先來個艷舞表演,囡囡扭動蛇腰,擺出各種誘惑姿勢慢慢脫去身上一切,盡露白雪肌膚及引人垂涏一雙靚乳。又用腳係咁挑逗我 !此時搞到我細佬立刻起立敬禮,忍不住先來一個快速熱身賽!我即刻同佢講: 來來來……我們做愛…..佢話: 我未有開始服務呢…我同佢: 今天你的服務就是跟我做愛!!二話不說, 我即刻拿左我果盒003出來… 同淫蕩版楊怡激戰起來 !
  佢剛剛開始… 唔係好習慣… 但十零二十下之後, 我發覺佢下邊開始想排洪!我唯有運起功力滿足呢個“紅魔鬼”。佢開始既時候叫得有些做作… 但做做下既時候漸漸比我融化… 兩個磨合得非常之好……. 佢亦叫得愈來愈好聽……..我推佢時…佢亦頂番我……大家互有守…….最後 15 分鐘到完成我既第一次…。
  稍作休息後,清洗下。再上返床。囡囡拎張服務卡出嚟。話有好多招式,一般既 DG 式服務我唔多講… 但係有些場面, 完全係平時少玩! 包括有嫦娥奔月、西天取經等。原來嫦娥奔月就系個房的健身球玩。年級大,骨頭唔掂。玩咗兩分鐘同囡囡講上返床,而西天取經就系吹簫。囡囡簫功真系好掂下。
  開始第二Q… 呢個時候先係全個過程高潮!又開始啦……囡囡本身斯文型,但蔔起嘢上來係完全唔同…又叫……. 又頂番我…。Un 佢快些… 佢會捉實床單…..好肉緊…. 叫聲真係好好聽…..!搞到o的床單出哂來….. 亂哂….. 搞完我地都笑左一陣 !!!因為我用 003… 真係幾薄….. 做做下囡囡成日摸我細佬……我問佢摸咩野 ?佢話…. 太薄… 佢 feel 唔到個套…. 好似無用咁….. 想睇下係唔係甩左套….我一聽佢咁講…..問佢係唔係好舒服….. 囡囡就話:好爽。搞到我忍唔住又係咁 un 佢…. un 到佢又捉住o的床單…. 女上男下….男上女下咁…. 最後比佢雙腿一夾……………. KO ……….~~~ !!!!!
   總體:囡囡樣系ok嘎。唔錯。不過水床就冇玩到。唔系咁想玩。買單:468全包.價錢夠平,仲有就系如果兩個人,玩互動系免費。可惜今次我得一個人。
ps:要提醒去之前要搵靚女劉部長訂房先可以468全包、如果唔訂房就要538啦。

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

差七草,夠火車來回囉
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  35.56%

二星會員

佢既背影, 今人有好多遐想, 怪唔得咁多都用呢個方法介紹
a good man from hk but play in china.

升級  6.3%

二星會員

嘩...
掂呀!!!
好野呀, 師兄...

升級  10%

二星會員

this is awesome...

升級  19.12%

四星級會員

出力支持  我又要試
Hungry for Love

升級  89.63%

二星會員

睇到細路都頭昂昂.

升級  70%

一星會員

嘩!! 相片好正啊!!!

升級  83.33%

一星會員

都几平,可过夜吗

升級  35.56%

二星會員

紅衫長髮都好吸引, 唔錯唔錯
a good man from hk but play in china.

升級  23.33%

一星會員

女女身材唔错。。。。。

升級  60.37%

二星會員

好似几OK喔

升級  56.67%

一星會員

身材很不错

升級  47.78%

二星會員

i myself has also been to this sauna before, services are good

升級  93.33%

一星會員

囡囡不错

升級  64.44%

二星會員

I thougth that is a westeren girl?

升級  1.85%

二星會員

不错  应该很爽

升級  10%

一星會員

正点,我也要去、

升級  16.67%

一星會員

得尼几张咋~~~~~~

升級  37.78%

二星會員

我有住過0的房就ok