winning11

查看: 52198|回復: 73

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 順德 大良 之 芝士會 四川潘麗 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

順德 大良 芝士會 四川潘麗

日期 : 星期三

時間 : 晚上 10點鐘

地點 : 順德 大良 芝士會

人物 : 順德畢比特 與 潘麗 (24歲既四川妹)

我上次感染左"淋病"之後,個尻頭真係痛撚想死呀!睇完醫生

食咗藥之後,三日後完全康復,驗血報告顯示冇愛滋,不過醫

生叫我暫時唔好Happy,過左三個月隱性期之後再去驗多次血,

吓...三個月唔Happy?啋你都戇尻呀,唔好講 d 衰野啦!

老實講...我唔係淨係識去沙咀既,今次我老友請我去順德玩,

我地到左順德既大良之後,先一齊食晚飯,食飽o勒,先至落

Night Club 芝士會,果度既裝修睇落都幾豪華架,應該都係

d 老細級人馬去多o勒,我呢種窮西去到入面,就會有種週身

唔聚財咁既感覺,雖然個場所有人既服務態度都好殷勤,不

過我成日都形住 d 服務員睇我唔起咁既,冇辦法...去慣

Cheap 既地方o丫嘛 (·)"

我地入咗 K 房,黎晒酒水之後,第一輪女一行廿幾人就入晒

黎比我地揀o勒,其實我覺得 d 女同沙咀既快餐女咪差唔多,

睇落平均年齡仲大過沙咀既靚妹仔添,不過佢地個個都著晒

好靚既旗袍,包裝方面就 High Class 好多囉,我一眼就睇

啱件比較年輕既靚女o勒,佢眼大大,瓜子口面,皮膚白雪雪,

就佢啦!佢坐左係我側邊粒聲都唔出,咁我咪開口撩下佢囉,

點知佢問一句答一句,真係好冇癮,個心入面真係好想叫佢走,

不過叫條女坐低左先至彈佢,好似唔係幾好意思既,好彩我個

朋友睇到,佢即刻問我:"喂,乜條女好似去咗教堂咁架,你想唔

想彈佢呀?",我即刻答:"想呀!!",我個朋友就對住條女講:"妳

走啦!",條女一聽到之後就面都黑晒咁走左出去,抵死呀!扮撚

晒上菜!

我個朋友即刻叫媽咪再拖女入嚟,個媽咪道歉完之後就o拿o拿

聲再拖多廿幾條女入嚟比我揀過,咁多女比我揀,真係過癮呀!

不過都係睇唔啱,我行出門口裝下外面,睇下仲有冇女,突然有

條女行過,咦...幾靚女喎,條女係度笑淫淫,個樣咸咸濕濕咁,身

型又高高瘦瘦喎,喂...媽咪,著住便服呢條女係咪架?個媽咪伸

個頭出黎一睇,跟住就話:"乜妳咁遲先至返工架,快 d去換衫啦!",

原來條女真係小姐黎架,我已經有左決定o勒,妳入嚟!條女就叫

我等一等,佢換左制服就即刻過黎...

我等左十分鐘左右條女就換好衫入嚟o勒,佢一入嚟就好似係度

頭岳岳咁喎,似乎係唔記得係邊個叫佢入嚟咁,我就向住佢講:"個

心口冇號碼果個過黎呀!"條女聽到之後就即刻坐落埋黎攬坐我,

冇錯o勒...咁先係 Club 女架嘛,條女好主動架,佢先自我介紹:

"我叫潘麗,潘金蓮個潘呀!我係四川人黎架,今年24歲,你呢?",我

答佢:"我呀...我咪香港狗囉...妳真係廿四歲呀?真係一 d 都唔似

喎,睇落妳頂多廿一至廿二歲左右咋!係呢...點解人人都有號碼,

係得妳冇架?"佢答:"啊,我啱啱新黎,未有之嘛"尻UP完之後我

地就開始玩大話骰啦,飲啤酒啦,唱歌啦,雖然係大會指定既動作,

但係如果對手好玩又有 Feel 既話,咁就令捨唔同既,平時唔多飲

酒既我都玩得鬼死咁開心,係咁飲係咁飲,真係千杯不醉...飲勝!!

我冇醉...黎...飲過!!大家都飲到咁上下既時候,我就問個朋友:

"喂,呢度點計架?",答案係:"3,8,12,隔離酒店房錢四舊!",吓...

你講真架...(-_-)",當我好失望之際,我老友就同我講左一個字:"照!",

升級  90.92%

三星會員

佢靜靜雞塞左千六蚊人仔比我,我當時真係極之唔好意思架,

不過人地咁有誠意...正所謂"情...與...義...值千金..."吊唔

吊我冇所謂呀,不過冇可能家陣掃朋友嘅興架,係咪!(·)

我老友叫條女去換衫拎手袋,哇...好有90年代嘅香港 Night

Club Feel 呀!條女換好衫返黎就問我地係咪過隔離酒店喎,

係佢就去打點一切,因為佢 book房嘅話有折頭架喎,幾多折

先...5折,即係二百蚊搞掂!OK,咁快 d 去搞啦!

過到去酒店,由大堂到房間入面都非常新淨豪華,我覺得成個

人都 High Class左好多好多,我地先攬下o錫下,係張床果度

碌下,好正呀!搞左一陣,條女就話要落妝先喎,o艾o也...一陣

佢落完妝出黎會唔會唔認得佢呢...好驚呀...十分鐘之後,我

走左入廁所睇下佢仲有冇眼耳口鼻先咋...咦,落左妝個嘜頭

都唔錯喎,但係塊面就幾多墨屎下,佢冇化左妝果陣個樣冇咁

淫蕩囉,似返個良家婦女,咁仲o啱!嘿嘿...

我見佢搞掂晒就唔客氣啦,捉住佢同佢打茄輪,跟住打住茄輪

咁剝佢光豬,剝完佢就自剝,唉...呢個情境令我諗返起當年同

我EX-女朋友嘅美好時光呀...

除晒衫之後,哇...諗唔到佢人仔瘦瘦波大大,粒 Lin 又夠細,

Pink 就唔 Pink架o勒,算啦...人地都成廿四歲咯,係咁架啦,

佢條廿三腰就真係值得一讚啦,西毛都幾濃密下,佢侍浴方面

都唔錯,前前後後上上下下都照顧到,沖完涼我就用條大毛巾

包住佢,跟住就抱佢出去掉佢落床,佢笑到卡卡聲,唔使驚...

呢度唔係沙咀快餐店,咁大間酒店,邊個夠薑黎踢呀,一於盡情

d 玩!大聲 d 叫!上到床我地又玩打茄輪,我一路打茄輪之餘,

隻手就一路揸波摸籮,跟住就縮落去啜佢兩粒 Lin,啜完 Lin

就賴下大脾,賴完大脾就當然係賴撻啦 (·)

賴左一輪撻就到佢幫我含撚o勒,呢瓣佢算 OK 啦,齋啜尻頭

咁囉,冇乜技巧,佢含完撚就幫我帶袋,帶好個袋就做觀音,做完

觀音就做狗仔,做完狗仔就做傳教士,邊打茄輪邊揸波邊揪插,

就係咁插到爆漿!噢...正呀!跟住沖涼瞓覺... (-_-)zzz...

一直瞓到第朝比十一點嘅 Wake Up Call 叫醒,哇...快 d 執

多劑呀,十二點要交房架啦,再唔執就唔夠時間架啦,我o拿o拿

臨同佢打下茄輪就撻都唔賴,即刻叫佢吹起我,吹起之後帶好袋

就坐爆我啦,佢不停啪啪聲咁坐落黎,我用雙手揸實佢對波,佢

又伸個頭過黎同我打茄輪,結果...我又係邊同佢打茄輪邊揸佢

對波嘅情況之下,比佢坐爆左o勒,做完之後我地就仆倒去沖涼,

到著返晒衫果陣都只係十一點五十分,仲有成十分鐘時間落樓

下 Check Out,落樓之前就當然同條女埋單先啦,我比千四蚊

人仔條女,醒左成二百蚊貼士呀,條女笑到見牙唔見眼咁同我講

多謝,冇所謂啦...反正都係房錢果度慳左嘅,d 錢又唔係我嘅,

既然條女令到我咁開心,咁我咪慷下他人之慨囉,大家開心o者,
跟住就一齊落樓同 d 老友集隊點名,齊人就再同 d 女一齊去

食飯,食飽之後就同班女揮手道別,我地就坐車回港,一切只剩下

一片美好回憶...

總結 :

潘麗呢條四川妹都唔錯,服務當然唔可以同 d 桑拿女比較啦,不

過佢可以比到女朋友嘅感覺出黎,我諗呢 d 就係 K女嘅強項掛,

比多 d 錢,d 女嘅服務果然係體貼 d 嘅,千依百順,唔會趕頭趕

命,好有耐心咁係我身邊小鳥依人,十足十當年同我分左手嘅女

朋友去渡假村玩咁,唉...都係唔好提啦......

言歸正傳,我今次比條女90分,其實呢條女都算係好好架啦,咁

點解我會扣佢十分呢?係因為佢收成千二蚊過夜咁貴,所以扣

佢十分囉!

P.S.

最後...我要一提嘅係...我平時賴完撻都鍾意詐詐帝咁唔帶袋,

將個尻頭去捽下 d 女個西隧口嘅,d 女唔詐型嘅話就直頭唔

帶袋咁插 d 女十野八野過下癮架,自從賴過淋病痛撚左幾日

之後,我戒左呢味野啦,仲敢咩...我特別係度奉勸各位都唔好

試呀,唔中愛滋死人都痛撚餐死架,記住唔好唔帶袋呀!!

升級  59.33%

三星會員

畢兄出報告
嘩...價錢都幾貴喎,咁貴點解唔挑個索 D 呀畢
食神

升級  15.58%

三星會員

謝謝畢兄報告及提點.......記住唔好唔帶袋呀!!

升級  1.48%

二星會員

條女真係唔好彩, 遇到你

不過好彩佢識同你戴袋

升級  7.83%

三星會員

條囡唔錯喎, 不過唔會搵佢,
因為師兄將d 好野傳左俾佢.

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你奶完撻之后,個咀有冇起水泡呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  88.58%

三星會員

阿畢 , 呢d都叫幾靚女呀...你d品味都好高下喎.....
坐下玩下就無所謂 , 拮佢就無撚謂喇.....

升級  1.48%

二星會員

條囡唔錯喎, 不過唔會搵佢,
因為師兄將d 好野傳左俾佢.
skycat772 發表於 2009-4-17 12:23 PM

咁就算你醒目

升級  90.92%

三星會員

你擺明就唔抵得人地請我吊靚女啦,哼!!

升級  90.92%

三星會員

嗱...呢位師兄就識貨嘞!!

升級  1.48%

二星會員

嘩~~~
英文人呀~~~

K女, 其實都係呢個水準, 第2朝瞓醒, 個個都變晒樣, 然後懷疑自己前一晚係咪飲大左

升級  35.25%

三星會員

嘩.....哩塊西冷牛扒

阿畢竟然食得落口

升級  88.58%

三星會員

佢不知幾享受呀.....

升級  1.48%

二星會員

咁又唔好咁講, 大家各有所好, 咁先唔會爭女啊

升級  78.58%

三星會員

囡囡個樣幾好,
但估唔到順德那邊消費咁高,
on都要12

升級  78.58%

三星會員

系呀,個人喜歡個囡囡好笑容+眼神小小仁

升級  78.58%

三星會員

青紅蘿蔔,各有所好,
可能 Blok 哥唔中意哩D Style...................

升級  90.92%

三星會員

28# 沙咀畢比特  
青紅蘿蔔,各有所好,
可能 Blok 哥唔中意哩D Style...................
neu 發表於 2009-4-18 01:40 AM

佢識乜撚野吖,哼!!

升級  78.58%

三星會員

畢師兄,諗諗下咁刀冇壞呀,
基於大家口味唔同,
最小blog哥佢唔會同我地同場爭女ㄚ